Sıyaset dediğin ne bugün den ne de dünden ibaret. Bahçeli yüce divana göndermezsem namerdim diyordu ne çabuk unutuldu. Megri megri türküleri ne çabuk unutuldu. Hapisteki Baydok lar Özhaseki bizi uçaklara doldurup Pensilvanya ya götürdü biz şimdi hapisteyiz o ise belediye başkan adayı diyor. 17 25 Aralık ne çabuk unutuldu. Sizlere fetö nün tezgahı diye anlatılan(yersen) acaba gerçekten öyle miydi?Reza Zarrab a madalya takanlar ne çabuk unutuldu. Adam özgür bir ülkeye göçtükten sonra hangi bakana ve oğluna tek tek kaç milyon dolar verdiğini söylemedi mi? Peki durumdan vazife çıkaran tek bir müddeyi umumi ortaya çıktı mı. Zafer Çağlayan ın kendi şehri olan Muş a çok modern 1500 kişilik cami yaptırdığını hepimiz biliyoruz. O camide namaz kılarsak bize de milyon dolarlar verenler çıkar mı? Ön sayfalarda biri yazmış, CHP 17 Aralık tan sonra fetö ye sarıldı diye,merak ediyorum kendisi fetöcü olan tek 1 CHP li sayabilir mi? Oysa ben şu anda eski ve yeni AKP kadrolarında hiç bir ceza almamış yüzlerce kişi sayarım.Sağlıklarla ve güzelliklerle kalın.