Aynen pzt sattim ben de. En son hafta sonu ile beraber %22 MK vermişti, durumu biraz olsun kurtarmıştı.
Printable View
bende genelde üye olmam twitter dahil her tür haberi vb okurum onlarda kazansın istemeni zaten anlıyoruz iyi niyetli biri olarak zaten olayda burada ama bu yoğun hisse fonu sayılır borsada böyle oluyor ilk önce insanları yemliyolar çakacakları zaman onlarda etrafına yayınca operasyon bitiyor bu mevduat değilki istediğin kadar yatır belirli büyüklük sonrası göze batar bu davranış biçimi amatörcedir tersi olursa bi olayda kayyumdu odu budu 2 taban yese borsa yüzde 20 eksi yazar ondan sonra oldun kanlı bıçaklı burada eski borsacı arkadaşlar var onlar açıklasın durumu
Bugün aklıma şöyle bişey geldi;
Metro Yatırımın sahibini herkes bilir herhalde, borsada yaptıkları ile ünlüdür (en azından ben o tarafını biliyorum). Hisseleri 3-5-10 a katlar sonra oralardan gömer falan. Bunların yönettiği bir fon olsa güzel olurdu aslında, belkide vardır [emoji16]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ama kazandırırlar mı sanmıyorum bunlar zaten piyasanın kurdu olmuşlar ilk başta kazandırıp aldıkları hisselerde eskiden duyduğumuz bildiğimiz gibi gel gel yapıp tepede boşaltacağı hisseyi fona alırlar aldıkları miktara göre ya fon getirisi törpülenir ya eksiye geçer sonuçta vatandaşa taşıtırlar sonrada işlerine geldiğinde kelepir fiyata geri alırlar