Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster 20 milyon bana cikarsa tcd yemi yatirsam simdiden onun stresi sardi benide Özel fon kurdurup TCD'nin ekibini transfer edersiniz.:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Özel fon kurdurup TCD'nin ekibini transfer edersiniz.:) Bizim mustafayi dusunuyorum Ne isi var elin yaninda labaratuarlarda Gelsin yanima vereyim binde 5 Isletsin benim parayi
Alıntı: Originally Posted by Webster Bizim mustafayi dusunuyorum Ne isi var elin yaninda labaratuarlarda Gelsin yanima vereyim binde 5 Isletsin benim parayi Teşekkürler cömert teklifiniz için üstadım ama kabul edemeyeceğim. Daha profesyonel birisini bulun bence :) TCD ekibi sizin için daha uygun bencede:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans 31 Ocakta ne var. SP'nin not kararı açıklanacak onu mu kutlayacaksınız?:) Aralik yani Fondan uzak durayim dedim Merkez bankasi ne yaaaa :)
Alıntı: Originally Posted by shangil Aralik yani O zaman şöyle bir çıkıp Bağdat caddesi, İstiklal caddesi, Nişantaşı, Kumkapı, Samatya gidilecek yerler arasında.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Tamam da niye 31 Ocak?:) İstanbulda Bağdat caddesi, İstiklal caddesi, Nişantaşı, Kumkapı, Samatya gidilecek yerler arasında. Sayin hocam onlarda neler var? Caddelerde sokaklarda mi? Yani club felan istemiyoruz
Alıntı: Originally Posted by myfinans O zaman şöyle bir çıkıp Bağdat caddesi, İstiklal caddesi, Nişantaşı, Kumkapı, Samatya gidilecek yerler arasında. Candir myfinans
Alıntı: Originally Posted by Webster Azercancana bak hele biti kanlanmis Tcd den iki kurus kazandi Harcayacak yer ariyor O kuruslar esimindir hocam Parasiz yer ariyorum:yes: