borsamızın onemli bir kismi katarli ve yerlilere gectiginden dolayi normaldir !
varlik fonu, emeklilik fonlari, yatirim fonlari ciddi hissedeler , hatta girtlaklarina kadar. katarlilarda oyle
Printable View
Dolar tl 2008 Ağustos ayı gördüğü zirveyi bu ay içinde görebilir mi yaşayıp göreceğiz.
2 sene önce 6.50 üstünden alanlar ve bekleyenler hala zararda bekliyor.
Bir rahip ile çöken finansal piyasamız global kriz ile iyi durmaya devam ediyor..?
Maşallah diyelim, demek ki hakikatten dengelenmişiz.:notr:
After-hours piyasada Abd hisse senetlerinin birçoğu -%5 ler civarında.Haftanın son günü çok şeye gebe
Dunyada Turkiyenin ekonomisi kadar kirilgan olani varmi? bogazimiza kadar borcumuz var ve bunu yeni borcla ceviriyoruz. Eurobond larinin faizi en yuksek olanlardan biriyiz. Bir cok gidayi ve eti ihtal ediyoruz 100% disa bagimli olmasakta bagimlilik orani her sene artiyor.
Ic borclarin cevirim oranina bakinca tsunami daha net gozukuyor. Ama buna ragmen dolar 6.31
Bunun hicbir mantikli aciklamasi yok. Ben anlamiyorum. Normal sartlar altinda dolarin 7-8 leri delip gecmesi gerekirdi. Nedir TL yi bu kadar guclu kilan? Heleki virus salgini butun dunyayi sarmisken TL ye olan bu guvenin sebebi nedir ben anlamiyorum arkadas?
Bitcoin son 24 saatte %46,4 değer kaybı ile 4150 dolara düşmüş durumda, 7 mart 2020'de 9100 dolar idi.
Altın keza düşüşte, 1557 dolar. 6 mart 2020'de 1674 dolar idi.
Dünya ekonomisine bir cisim çarptı ancak bu korona virüs değil, bu virüs finansçıların kral çıplak demesini sağladı.