4.5 g miz var halbuki
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
4.5 g miz var halbuki
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok önemli bir toplantıya giriyor ve bir taraftan da foruma girip mesaj atıyor.
Sizce mümkün mü :)
Şöyle örnek vereyim adam toplantıda whatsapp tan görüşüp aynı anda e-ticaret sitesinden sipariş bile gördüm devir teknoloji devri
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
6-7 ay önce ben de önemli bir toplantıda whatsapp tan bir şeyler yazayım dedim.. Yazma işi bitince bir baktım ki, toplantı salonunda tek başımayım. Ne konuşulanları hatırlıyorum, ne de toplantının ne zaman bittiğini.. :oleyo: O kadar kolay mı, hem inşaat babalarını dinle, hem de foruma yazı yaz..
Doğru,.. devir teknoloji devri de.. teknoloji çok ilerledi de... biz ne kadar ilerledik..
Ben onu bunu bilemem... Bir kişinin telefonu da, bilgisayarı da, teknolojisi de kendisinden akıllı olmayacak..
Ben bu kişinin akıllı telefon kullanabilecek kapasitesi olduğunu sanmıyorum.. Zaten bir yazısında da " televizyonu değiştirme eskiyi kullan, arıza yaparsa da servise gitme mahalle arasındaki tamircilere götür." diye nasihatte bulunuyordu bir arkadaşa.. Arkadaş da eylülde düğün yapacak, beyaz eşya parasını düğüne kadar dolarda değerlendiren bir arkadaş..
Ve bunu diyen bu adam 90'lı yıllarda, ek iş yaparak haftada 500 Mark kazandığını yazıyordu bir yazısında da..
Baksana şu yazısına...