Sn Eblek tekrar geçmiş olsun,inşallah tamamen iyileşmişsindir.
Sabrını takdir ediyor ,selamlarımı gönderiyorum.
4hisse 700 ederse 10 hisse 1750 eder.Hesap böyle yoksa yanlışmı hesapladım.
Printable View
Sn Eblek tekrar geçmiş olsun,inşallah tamamen iyileşmişsindir.
Sabrını takdir ediyor ,selamlarımı gönderiyorum.
4hisse 700 ederse 10 hisse 1750 eder.Hesap böyle yoksa yanlışmı hesapladım.
Y.arslan yanlış anlamışsın hisenin önünü biraz acarsan cesaret edip kuzu verirsen. Hısenin önü acılır biraz.
Örneğin senin hısen var fiyatı hısenın
1 TL olsun 300 bin lotun var 300 TL yapar
Ayni hısenın önünü actın hıse 20 TL oldu
50 lotun kaldı . Hangisi karlı
1000 TL eder yani hısenıj cok olması önemli degil hısenı nın pirim yapması önemli.
Bu bir örnektir faraza bir örnektir
Anlayana . Cesaret lazım borsa da
Basiret lazım kendi kendine takoz olmayacaksın Ahmet Mergen bunu her gün diyor .yüklü malla girersen sitin sene beklersin git akbank al git eregli al yüklü bunlarda bıŕsey olmaz .
Eblek kardeş Basretini kır kendini koru .
Kuzular sal biraz evdeki kuzular rahat etsin
Kendini koru bak faiz artışları gelirse borsa yı sıkıntılı günler bekliyor hem kendini koru
Hem ky koru
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Bu yazı ironi dır
Al sat tut tavsiyesi değildir
Sn Terzico
Bu hissede mal 2 yıl önceki 15 Tl maliyetle ky de kaldı.Yani 2.3 dolar maliyet var.60 Tl altından kimse mal vermez.Kimsenin yumurtaları aynı sepette değil endişeniz olmasın.
Bende sizin ısrarla elindekinin birazını satki tahta yürüsün ısrarınızi anlamıyorum.Benimde biraz dyo hissem var kendi adıma yazıyorum bunları.Yoksa Eblek veya başkasının ne yaptığı beni ilgilendirmiyor.
şirket ve aile hakkında yazdıklarınızda size katılıyorum.Benim takaslardan okuyabildiğim dışarda 1-2 milyon kadar konntrolsüz mal var bukadarcık mal için gitmeyen tahta isterse 2 yıl daha beklesin bundan sonra azdan az çoktan çok gider değilmi.
Birde bu nasıl tahta yapmak dün TEB’den satılan 20 bin lotu bugün karla geri almaya fırsat veriyor.Hem dün hem bugün vakıftan satılan malı aynı gün 1Tl alttan alınmasına izin veriyor.Gene Oyak aynı.
y.Aslan kardeş bunlar zamanında buyuk spek sorosu cırak yaptılar. Peki Şirketin içinde cekılen buyuk para ıcın ne diyorsunuz
Resmen şirketin içini boşaltılar .neymiş isim hakı diye bu resmen dolandırıcılık .değilmi
Gırtlağa kadar borca soktu şirketi.
Git borc ödé .kısaca bunların yatacak yerleri yok bunlara haram yarıyor .
Bu yazı ironi dır
Unutum Onlar için şirketin değerli olup olması önemli değil .nasıl olsa eleri kasanın icinde . Hıse ha 1 TL olmuş ha 20 TL olmuş onlar ıcin fark etmiyor .ha 0.30 kuruş olmuş
Onlar ıcın bir sey değişmiyor.
Allah büyüktür .spka zaten bakmıyor
Bunlara haram yarıyor.
Bunların yatacak yerleri yok
Bu yazı ironi dır
Günü geldiğinde isim hakkı parasını almıyorum diyemezmi?Senin dediğin gibi Sorosa pabucu ters giydiren her şeyi yapabilir.Öncedende isim hakkını zaten alıyordu.Hissenin hareketine göre bazı yıllar hiç almazken bazı yıllar duble aldılar.Dyoda bilançoya değil cambaza bakacaksın.
Böyle isim hakı alımaz .Bu vahşi para kaçırma
Bunun makulu var Al bilanco geliyor .
Bilanco da görürsün isim hakını .
Böyle isim hakı olmaz .
Buna ne dersen de bu bir soygun dur
Bu yazı ironi dır
Borsa için Çanlar calmaya başlayacak
Faiz artışları Cok önemli .
Borsa Cöp Olabilir mi ?
Borsa Faizi hiç ama hiç sevmez benden söylemesi dikkatli olun derim .
Tabiki durgunluk bunun yanında gelecek .
Ev arsa gibi menkuler ya düşecek yada pirim yapmayacak yeni bir döneme giriyoruz
Hayırlısı olsun.
Bı yazı ironi dır
Kesinlikle al sat tut tavsiyesi değildir