turizmler hareketli ama bu turizm hissesi deildi unutmusum:)
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir. Canli Derinlik için
https://www.youtube.com/channel/UC2B...QW3uriLSQ/live
Printable View
turizmler hareketli ama bu turizm hissesi deildi unutmusum:)
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir. Canli Derinlik için
https://www.youtube.com/channel/UC2B...QW3uriLSQ/live
ALTINYAĞ KOMBİNALARI A.Ş.
ALYAG
Gönderim Tarihi
14.04.2017 14:58:56
Özel Durum Açıklaması (Genel) A+ A-
Özet Bilgi
Eski Kırma Tesisi Revizyonu ve Üretimi hk.
Açıklamalar
Şirketimizin artan iş hacmi ve büyüyen pazarı nedeniyle ortaya çıkan ilave kapasite ihtiyacımızı karşılamak bakımından Ekstrasyon ünitesi, nötralizasyon ünitesi, seperatör, kırma makinesi, depolama ve çelik silolar inşa etme yatırım planlarımız ile bağlantılı olarak, 2013 yılında aldığı Yatırım Teşvik Belgesi kapsamında başlattığı yatırım sürecini, aşama aşama ünitelerini devreye alarak, büyük bir bölümünü tamamlamıştır.
Söz konusu tamamlanan yatırımımızdan, Eski Yağlı Tohum İşleme Tesisinin Kırma, Pres ve Ekstraksiyon üniteleri revizyonu tamamlanmış olup, 16.04.2017 Pazar günü devreye alma çalışmaları başlatılarak üretime geçilecektir. Yapılan revizyonlarla mevcut arızaların ve üretim faaliyetimizin duruşunu minimuma indirilmesi hedeflenmiş, ihtiyaç olması halinde Pres dairesi devreden çıkarılmaya uygun hale getirilerek, daha sonraki üretimler için maliyetleri düşürecek şekilde modernizasyonu yapılmıştır. Ayrıca, ekstraksiyon ünitesinde yeni devreye alınan kek soğutucuyla birlikte bu bölümde yaşanan sıcaklık problemi giderilmiştir, tüm revizyon çalışmaları sonucunda ünite kapasitesinde artış meydana gelecektir.
Tamamlanan bu yatırımlarımızla birlikte,Şirketimiz, kapasite bakımından tek yerleşke içerisinde Türkiye'nin en büyük, üçüncü büyük kapasiteli Soya İşleme tesisi konumunda olmuştur.
Bu gururla, daha verimli, daha kaliteli, daha başarılı, daha karlı yeni bir çalışma dönemine girmenin heyecanını yatırımcılarımızla paylaşmaktayız.
Kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz.
Pazartesi 60 larmi sahneye cikacak yoksa 80 lermi?
RSI felc olmus TEKTU da !!!
http://i.hizliresim.com/EgWYQq.png
Aynen dostum :(
piyano, piyano formatini Turkiyemizde uyguladim :)
24 saat trafigin oldugu baska bir sehir varmidir acaba ???
Istanbulda yasayanlar, alismis artik ama disardan gelen icin, cok ama cok stresli bir sehir, yasanilacak bir yer kesinlikle degil.
Istanbul daki kontrolden sonra, Osmangazi koprusunden Bursaya gectim.
Harika bir kopru, harika bir yol !!!
Bursa, Cekirge'den, Edirne sinir kapisi 400km !!!!!
Inanamadim !!!
Muthis kisalmis mesafe.
Kopruyu gecer gecmez, Bursa 76km dedi, inanamadim gozlerime !!!
Motor icin 45 + 12 = 57 TL odedim, yani 14 euro.
Turkiyedeki asgari ucreti baz alirsak, biraz tuzlu AMA ayni guzergahi avrupada yapmak isteseniz, kat - kat fazlasini oduyorsunuz.
Mesela, Italya ile Fransa arasindaki 11,7km lik Mont Blanc tunelinden 30 euro vererek gecmistim.
arabalarda 44 euro idi.
Italyada, 170km lik otoyol icin, 40 euro odemistim.
Osmangazi kopru gecisi + 90km lik yol = 14 euro (yol ustundeki tunellerde cabasi)
Borsanin sahlandigi bir donemde, 86 dan 73 e geriledi !!
%18 eder !!
Tektu sayfalarinda hala cosku ve gaz var :)))