Bunları yapanlar Allahından bulsunlar haram zıkkım olsun onlara yemeği nasip etmesin
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Bunları yapanlar Allahından bulsunlar haram zıkkım olsun onlara yemeği nasip etmesin
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sana noluyo anlamadım ki sen bu topicte babanın hayrınamı dolaşıyosun beni düşündüğün için sağol ya ama Allaha şükür ben düşük maliyetteyim ve satmadım niye satayım bir iki gün neyse beklerim bu hisseyede girdiysem riski göze almışımdır senin tavsiyenede ihtiyacım yok
Kardeş goodyer bedelsizinden hisse düşmeye başlayıp orada insanlar zarar etmeye başladığında da oraya dadanıp zarar edenlerle habire dalga geçip duruyordun sen bu forumlarda zarar eden senetleri takip ederek oralarda yüzlerce hissedar aracılığıyla kendine kötü laf ettirerek zevk mi alıyorsun. Burada bir kişinin bile sana sövdüğünü var saysan bile nasıl rahat ediyorsun.Kısacası birçok topikte bunu yapıyorsun ve çok kalitesizsin. Ayrıca bende şuan bu hisse yok.Canımın yandığı bir durumda yok ama kalitesizliğine dikkat çekmek istedim.
Biyerlerine kına yak
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Galip herzaman aşırı yükseltip aşırı çakar özellikle kendi kağıtlarında... Bunun kağıdına girersen yerlerde sürünürken gireceksin
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
emek denen zavallı adam bir kere goodyear bölünmeden önce 106 tl den bölüncek diyen benim hesaplıyanda benim sen nerden türedin sen spegin elemanımsın haaa millet 4000 tl olacak derken biz orada ne olacagını anllattık ne oldu gazlayanlar elindeki senetleri sattı gitti bir kere galip avgoy 8 tlden 0.40 kuruş yapan adam mepet 13 tlden 1.50 avtru 4.20 den 1tl yapmışttı daha önce tanımıyorsan oynama aha kitler sanada gecer :)))