145 olumsuz oyun karşısında nasıl o kadar oy oluyor anlamadim
Printable View
Jantsa bir daha patlatmış bedelsizi %693
Bizden tık yok.Bedelsiz diye diye gözümüz açık gideceğiz galiba.
Kendinizi patronun yerine koyun ve öyle düşünün, ne zaman bedelsiz sermaye arttırımı yaparsınız. Hisseyi herkesin almasını fiyatın düşük olmasını ulaşılabilir olmasını istiyorsam halka geçirmeyi planlıyorum demektir. Bunu firmanın en güçlü olduğu beklentilerin hepsinin gerçekleştiği KArlılık verilerinin maksimum olduğu dönemin sonunda yapardım . Yani Fabrika faliyete geçtikten kapasite patladıktan Eski arsa için yeni planlama yapıldıktan ve piyasadaki hisseleri de topladıktan sonra bedelsizi açıklardım .
Yani özetle Şimdi zamanı değil ama çok yakın !..
Fabrikayı devreye almayı önemsiyormu yoksa bahane olarakmı kullanmayı önemsiyor.
Şimdiden 1 yıl ötelediler üretime başlamayı güya 2024 Ocak ta başlayacaktı.
Kullan kullan at işi yapıyorlar gibi.
Bu kadar vurdumduymaz yönetime hiç şahit olmamıştım.
Büyüyen bir şirkette bunlar olmamalıydı.
Kartonsan patronunu bile arar oldum.
Günaydın temettüler iyi olur inşallah ben şimdilik faize basacam parayı günü gelirse dönmek için.YTD.
Benim kararım iki yollu hisse al verirse alırım.
Yada önceden tespit ettiğim diplerine yaklaşırsa paçal alım yaparım şimdilik beklemede kalıp diğer hisselere bakacam.
YTD.
13400, 13200, 13000 bölgesinde alırım. 13000 sonrasında kalkamaz ise 200 günlük ortalamayı çok yüksek bir ihtimal ile görür.
Çünkü şu fiyatlarda birkaç gün kalıcı olursa 10 Mayıs 2023 tarihinde başladığı trendi kırmış oluyor.
Haftaya 12.000 lere hazır mıyız EGECANLAR?