uzun zamamdır alım ve satımlarda bu kadar emir görüyorum yoksa 10 bin lotu olan adam bile hisseden çıkamazdı
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
uzun zamamdır alım ve satımlarda bu kadar emir görüyorum yoksa 10 bin lotu olan adam bile hisseden çıkamazdı
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne oluyor bilen var mi? Vana ile kolkola cikiyor.
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yahu ne olailirki 3.80-90 arası aldıklarını bosaltmaya calısıyor . devre kesse tavan olsa haber gelicek deriz olmadıgına gore tek hesap alttan aldıgını ustten vermeye calısıyor
En ilginç olanı o zaten vana ile kol kola gitmesi burda duruşları ins mal istyo olmasıdır,,
onlar birbirini takip eder zaten ama 2 sinin birden devre kestigi ya da tavan oldugu nadirdir ..once biri gider 1-2 saat sonra oburu gider evet bugun aynı anda yukselis var..demekki 2 sindede alttan aldıkalrını ustten verme cabası ...yukselicek demek icin 4.18 ana direnc ustunde kapanıs gerekli o zaman 4.70 dogru cıkar...bilancolar hep zarar sirket is alamıyor en son ne zaman is iliskisi aldı hatırlamıyorum bile .
Neyse hayrlısı diyelim ben burvadayım onun grafigi daha cok hosuma gittiği için ins herkes kazanır ama yukardan al satan yapan ama hedef fiyatı olan..
Bilançolar hep zarar derken...
BURVA 2017/12 Aylık NET DÖNEM KARI: 1.032.157,51 TL
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/660825
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.