Burada Doburu takip eden az etkili olmuyor inwesting de takipçi ve spekülasyon çok fazla takibi oradan yapin
Printable View
Burada Doburu takip eden az etkili olmuyor inwesting de takipçi ve spekülasyon çok fazla takibi oradan yapin
Yorumlara baktım da , Nasıl gaza getirmişler milleti, yok tavan olacakmış, yok dip çalışması tamamlanmış, yok çok ucuzmuş, 10 ar bin , 15 er bin lotlar havada uçuşmuş, ne diyelim Allah akıl fikir versin bu insanlara, gerçi bunlar olmasa biz nasıl ekmek yiyeceğiz burada...
Hisse bir kaçtır yüksek açıp alçak kapatıyor ve bir çok ky yandık diyor acaba daha aşağı mi düşünüyor spek anlam veremedim
Fakat dikkat çeken devamlı kırmızı alarm durumu ultra yüksek işlem hacmi kağıdın uçuk fiyatları bulacağını gösteriyor
Patron kırmızı rengi seviyor, yalnız dikkat edersen forumla senden ve benden başka kimse yok, bu kağıda ne yabancının, ne yerlinin kimsenin ilgisi yok, ben şu an hamallık ücreti diyelim onu alıyorum, her zaman dediğim gibi yükseklerde gözüm yok, ama takas dağılımı olarak bakarsak elimdeki mal ciddi seviyelere ulaştı, eminim ki bu patronu epey rahatsız ediyor ama, kusura bakmasın o aşağı bastıkça ben daha alıcam :) ne yapalım onda mal çoksa bizde de para çok...
Böyle giderse yeni spek sen olacaksın[emoji1] [emoji1] [emoji1]
SM-G710 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bunun kasasında döviz vardı hala duruyor mu acep?:)
Bizim ne haddimize spekülatörlük arkadasım, o iş benim boyumu aşar, ama topladığım malı açıktan pazarlayabilirim :)