Gundi şu derin analizlerini kendine ait bir topik açsan da dileyen oradan okusa çok iyi olur. Orada suyun içinde şu fiyat bu fiyat gibi uçuk kaçık yorumlarda yaparsın rahat rahat. ne dersin?
Printable View
BANK OF ENGLAND: BANK WILL CARRY OUT TEMPORARY PURCHASES OF LONG-DATED UK GOVERNMENT BONDS FROM 28TH SEPTEMBER.
İngiltere QE/parasal genişlemeye geri mi dönüyor?
İngiltere merkez bankası ne yaptığını bilmiyor,panik olmuş.Bir yandan yüksek enflasyona karşı,yeni ingiliz hükümetinin mali destekler ve vergi indirimleriyle gertireceği mali genişlemeyi dengelemek için ara toplantı yapabilir para politikasını sıkılaştırmak için faiz yükseltebilirim diyor ,diğer taraftan da hızla yükselen piyasa faizleri karşısında yine paniğe kapılıp "geçici olarak" uzun vadeli birleşik krallık hazine tahvili alabilirim diyor!...
https://twitter.com/cuneytbasaran/st...JjE1P4kra5Hc9A
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forumun sahibi sen değilsin..
Topiğin sahibi de değilsin..
Deniz beyin avukatı mısın..?
O dediğim suyun içinde dışında rakam verdiklerim BIST bazlı hepsi gerçekleşti..
Çamur az izi kalsın senin yaptığın..Okuyan atıp tuttuğumu sanacak..
Ayıp..
Kendimce görüşlerimi paylaşıyorum..
Kimse ile çekişme içinde de değilim..
Kimse yi karalama peşinde değilim..
deniz beyi bende okuyorum takdir ettiğim birisidir..
Önce Deniz Hoca'nın kullandığı parametrelere bak... 10'dan fazla... yöntemine bak... matematiksel modelleme
Sonra dön kendi düşüncelerim dediğin şeylerin dayanaklarına bak... BENCE... FED KUKLA...
Deniz Hoca'yı okuduğunu, takdir ettiğini söylüyorsun, azıcık da saygı duysan; formatı belli böyle bir başlığa, zırt pırt komplo teorisi tadında argümanlarla gelip kirlilik yaratmazdın, diye düşünüyorum.
ve Evet, atıp tutuyorsun. Söylediklerin gerçekleşse bile hiç bir kıymeti harbiyesi yok, yıllardır takip ettiğim ve az buçuk bildiğim bu topiğin ahalisi nazarında.
Evet topiğin sahibi, Deniz Hoca'nın avukatı değiliz ama topiğin ahalisiyiz. Bu kadarcık söz hakkımız da vardır herhalde..
Biraz saygı lütfen...
Sn. Deniz43;
Eğer mahsuru yoksa şu an için tasarruflarınızı nasıl değerlendirmektesiniz?
Yüzdelik olarak paylaşmanız mümkün mü?
Teşekkürler.
zaten seni tanıyan atıp tuttuğunu biliyor. Bari diyorum ki kendine bir topik aç rahatça yaz çiz at tut.
Forumun en elit topiğini trollemelerden korumaya çalışıyoruz buna avukatlık mı dersen ne dersen ne.
Ha bu arada o suyun içinde şu olur dediğin fiyatlamaların tutmasının nedeni %180 olan enflasyon. Bunun farkındasın değil mi gundi?