93.033 Cuma kapanış
Printable View
93.033 Cuma kapanış
İyi akşamlar arkadaşlar.
izci: 94.188
Cuma
Tuyocu:92889
reklamlar bitti .....:he:
derken haftalık yarışma ile değerli çoğu dostlar ile tanıştım :yahoo:
çok şeyler öğrendim sayenizde o kadar çok ki anlatılmaz para ile ölçülmez :bravo:
hisse de sıkıştım DONKİŞOT üstadıma bir haber uçurdum oda beni kırmadı göklere çıkardı:yahoo:
temel bilmem bilmeme gerek:evil::evil: yok çünkü artık benim izci abimmm var:yahoo:
hele unutmam bir gün Cafer abime bir özel msj attım bana telefon numarasını yolladı :halay:
hayata küsmüştüm hepiniz sağolun çok güzel mesajlar attınız lakin biri varki ....:halay:
'ALYEL ' ablam bir özel mesajı kendime getirdi beni...o benim prensesim :yahoo:
insanın böyle güzel dostları olur da tahtasının kapanması değil zarar etmesi bile mucize.....
umarım hisseleri ni kaybeden arkadaşlar bir şekilde zararlarını kapatmışlardır,,,
gelelim bu yazıyı yazma sebepime:
geçenlerde BURKAY abi geldi forma ama ne geliş ağızından köpürcükler kulaklarından dumanlar cıkıyor:vk: ...
kaptırmış pacasını demirciye burnundan soluyor :drunk:
sıra batık abi de....şimdi bana cephe alıp içimizden de bana tavır alcaklar olabilir ....
biliyorum ama yinede yazacağım ....
hemde özeline değil buraya yazıyorum ki umarım biraz aklını başına alırsın
Ah be güzel abimm canım abim nerede dandik hisse sen oradasın.....
tamam oradasın anladık geçmişte batırdığınız paraları hızlı bir şekilde kazanmaya çalışıyorsun .....
olmazz.... olamazzzz...çünkü senin nefsin var.....
ama yanlış bir politika izliyorsun .....daldan dala zıplıyorsun olmaz bu işler böyle.....
en kızdığım ise nakit avans çekip bu kumarı oynuyorsun hiç tasvip etmiyorum bunları....
kusura bakma dost acı söyler ister kız ister kızma ama millet sana evlatlarını emanet ediyor ......
sen bu evlatları iyi bir şekilde yetiştiriyorsun hiç şüphem yok ama daha iyi bir şekilde yetiştirmek ....
senin elinde bence... bu kafa yorgunluğu ile tam verimli eğitim öğretim sağlayamıyor sundur bence....
çünkü ben 11 lotlu cemaşla kafayı yiyiyorum :yes: gözlerimi kapattığımda aklıma geliyor uyku uyuyamıyorum .....
sen şimdi pazartesi bu kredi kartını nasıl kapatacaksın ???? ben bütün gün bunu düşündüm :(
haa duyuyor gibiyim sen çokmu kazanıyorsun be ukala demişindir şimdi....
evet abi evet demişindir ......
3 aydır eksi yazan hisse satmadım satmammmmm palanın ölmesi lazım.....
nasipse bundan sonrada satmayacağım .....
bu dediklerim teknik temelle değil 6 aydır uğraştığım alım satım politikası ile alakalı......
ben neden hep sevinçliyim neşeliyim..........
çünkü benim dükkan eksi bıstte dahi para kazanıyor :he:
Hayatta dükkan sahibi olmak varmış aslında... Neylersin ki çok geç anladık çok....:agla::agla::agla:
Şimdi zavallı halimize ağlıyoruz...:agla::agla::agla: