Halkbank veriyor bu oranı ben bağladım 32 gün
Printable View
Ayrıca 150000 tl
Halk 14,50
Teb 14
Finans 13,90
Evet bankalar zaten birbirlerinin faizlerinden Haberdar. Diğer bankaların ne verdiğini bildiğimizi belli edince faizi yükseltiyorlar Leh’imize
Aslında bankaların şu anda yaptığı işin tanımı tam bir blockchain bazlı bir smart contract. Herşey tanımlı. Kredi puanı belli, geliri belli, istediği kredi belli, mevduat yatıracaksa miktara göre oran stratejisi belli, bütün bunlara yine bilgisayar karar veriyor. Gerçekten de bundan 10 yıl sonra bankalar düşüncelerimizin ötesinde sadece yapay zeka tarafından kontrol edilen elektronik blockchain (blok zincirleri) 'den ibaret tam otonom yapılar haline gelebilirler. Hatta bankanın kendisi , banka sermayesi ve kuruluşu dahi smart contract ile bir ICO olarak yaratılabilir.
İşsizlik geliyor dostlar , öyle böyle değil. Artık geniş kesimlere yayılan bu insan yığınlarını besleyecek işler yaratmakta hakikaten zorlanacağız.
Halkbank 100k-250k arası 32 gün 14.10 90 gün 14.30 verdi
Enpara gıdım gıdım artırmaya devam ediyor....
https://www.qnbfinansbank.enpara.com...aiz-orani.aspx
su bank of chane subelesmeye baslasada yabancı bankalar arasında rekabet artsa en azından icbc ile artar..gerci bu icbc nasıl banka anlamadım zaten subesi cok az ...bazen yolum ustu subelerinin onunden geciyorum icerde 1 musteri bile olmazmı.. yok..eskiden tekstilbankken icerisi musteri doluydu ..icbc oldu bireysel son buldu galiba .
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post1419846
yıllık hisse yarışmamız tahminleri almaya başlamıştır
3 hisse seçin 1 yıl yarışalım
1 yıl sonra kim birinci kim doğru hisseleri seçmiş görelim.
neredeyse 3 yıldır banka gişesinden 1 tane bile işlem yapmadım fatura ödemeleri olsun havalesi olsun eft si olsun her türlü işlemi internet bankacılığından yapıyorum bankalar da bu kadar personele bu kadar şubeye gerek yok dükkan gideri personel gideri gibi maliyetler minimize olursa hem mudi istediği oranı daha rahat alır hemde kredi kullanmak isteyenler daha makul faizli kredi çekebilir !
bana göre bankaların istihdam politikası artık bilişim teknolojisi yönünde değişecek
Çok haklısınız Bahri Bey, geçen atm para çekme limiti üstünde paraya ihtiyacım oldu. 50 TL kadar daha çekmem gerekti. Gişeden çekmek istedim. ATM'den çekebilirsiniz cevabı aldım. Siz iş hacminiz artsın işsiz kalmayın diye geldim diyemedim. Gişe çalışanları gelen müşteriyi atm ye yönlendirerek kendilerine zarar veriyorlar farkında değiller.
Xxx banka SGK Bağkur vergi ödenecek nakit ödeme almıyoruz banka hesabı olması lazım der firma elemanı her zaman vardı müşteri değilmiyim kartım var bankamatikten parayı yatır sıra al öyle gel diyor sadece hesaptan ödeme oluyor diyor
özel bankacılık müşterisinin kendi şubesindeki durumu [emoji2][emoji2][emoji2]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
geçen kendi evime yakın şubede kredi kartı borcumu ödemek için gittiğimde kredi kartı borcunu bu şubede almıyoruz cevabı aldım ama şu şubeniz alıyor dediğimde biz almıyoruz demişti git atm ye demişti :) bankaların haddinden fazla gereksiz maliyetleri var mesela çoğu banka çalışanları emekli olduktan sonra bile marka hastanelerde en pahalı operasyonları parasız olabiliyor ! sıradan emekli bir vatandaş ise bir kamu hastanesinde sadece muayene olsa bile maaşından kesiliyor
Dolar için oran alan var mı....
Çoğunlukla TL paylaşılıyor, kimsede Dolar yok galiba!!!
Odeo 300K TL 15,25
71K dolar 4,50 bağlandı.Temdit.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
500k icin Burgan 15.30, Anadolubank 15.25 verdi. Haftaya 0.25-0.50 daha artabilir oranlar.
500K altına 15.xx oran görmek güzel...........Mart ayında 16 görebilirmiyiz acaba :oleyo:
Odeabank genel müdürü istifa etmiş.
http://www.finansgundem.com/haber/od...a-etti/1260843
Odeabank Genel Müdürü Hüseyin Özkaya'nın istifa ettiği bildirildi
Odeabank’tan yapılan açıklamada Genel Müdür Hüseyin Özkaya'nın yıl sonunda iş sözleşmesinin sona ermesi nedeniyle istifa ettiği duyuruldu.
Açıklamada Bank Audi Grubu’nun, Odeabank'ın kuruluş ve faaliyete geçmesinden itibaren beş yıl içinde önde gelen yenilikçi bir finans kuruluşu haline gelerek, Türkiye'nin en büyük ilk 10 özel bankası arasında yer almasındaki katkılarından ötürü Sayın Hüseyin Özkaya'ya teşekkür ettiği belirtildi.
Büyük bankalar sanki anlaşmış gibi faizlerini hep düşük tutuyor lar.is bugün Çin'de n 400m dolar borçlanmış.bize ihtiyaçları yok.aslinda daha da artabilir oranlar.ama rekabet yok.iki kıçı kırık bankaya kaldik.
Vakıf 14.90 bağlandı.
Halk 15.50 verdi
Anadolu 15.25
Teb 14
Finans 14
Akbank 13
Ziraat 13
İş 13
Usd (dönüş değil ama sordum)
Vakıf 3.60
Halk 4.25
İng 4
Fibabank 100, 200, 500 farketmiyor 32 - 45 gün arası 14.50 veriyor. Bir yıllık ise 16.00 verebiliyoruz dedi. İngbank da 500+ miktara 14.50 verdi. Şehir izmir.