Sermaye artırımı başvurusu idi
Printable View
Sermaye artırımı başvurusu idi
Beyler süreç çok ama çok uzadı. Ben bu saatten sonra olumlu geleceğine inanmıyorum. Bist karar vermesi ne kadar uzarsa işler de o kadar sarpa sarıyor. Hepimize geçmiş olsun. İnşallah yanılırım. Kalın sağlıcakla.
Kara haber tez duyulurdu bence negatif olsaydı.. Ben iyi taraftan bakıyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şirket niye açıklama yapmıyor. Neden yatırımcılarına karşı bu kadar duyarsız? Yatırım işlerine bakan arkadaşlar nerede?
Şirketi arayın bilgi isteyin ne diyim. Bist cevap verse verir di bu saate kadar kaç ay oldu? Memsa başvurdu 3 günde sonuç aldı keşke onlardan biraz bilgi alsalardı kota nasıl geri döneriz püf noktası nedir diye. Demek ki herşeyi yapmamışlar ki bist hala olumlu bir cevap vermedi. Yanlış giden birşeyler var.
İş cok uzadi muhtemelen red gelecek .. olumlu olsa 10kere gelirdi cvp ..
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
OLUMSUZ OLSA 10KERE DUYULURDU..
MALUM ATALARIMIZ KARA HABER TEZ YAYILIR DERLER..
CANINI SIKMA.. :halay:
Bir gün de yüzümüz gülsün bir kere de iyi haber gelsin bekle bekle ne olacak kanser ettiler
Şu başvuru için artık şirkettin bir özel durum açıklaması yapmalı .. insanlar merakla bekliyor son durum nedir ?? Sanki devlet sırrı .. sesleri çıkmıyor.. bu kadar uzun başvuru süreci olmaz..
bence olumsuz geldi şirkete ondan aciklamiyorlar. Sonuçta olumsuz olunca sadece şirket açıklama yapar. Katılıyorum bu kadar uzun surmemeliydi. Sirketin artık bir açıklama yapması gerekiyor. Süreç devam ediyorsa; süreç devam ediyor diye. Olumsuz geldiyse de olumsuz sonuçlanmıştır diye açıklaması artık şarttır. Bu kadar kişi sonucu bekliyor. Pazartesi şirketi arayıp sormak gerek.
Şirketin saklamasının şirkete ne faydası olabilir? İnsanlar senetleri satmadan şirket sahipleri mi satacak ondan dolayı mı saklıyor olabilirler.. böyle birşey şu ortamda mümkün mü? Şirket te haberi Bist ten bekliyor bence, saklamanın kimseye bir yararı yok şu ortamda. Kimse hiçbir halt yiyemez şuanda. Hakemin maç düdüğünü başlatmasını bekliyoruz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Daha önce bahsetmiştim başka bir şirketin başka bir başvurusu daha var bistte diye. Onada cevap henüz YOK onun 3ayı bitiyor.şirkete sorsanız aynı cevap gelir ek olarak zaten saklamazlar biste sormanın bir yolunu bulmak lazım bist sayfasında mevzuatla ilgili sorular diye bir bölüm var oradan falanca maddelerden dolayı kottan çıkarılan bir şirketin geri dönmesi için yapılan başvuruya en çok ne kadar sürede sonuçlanır diye örnek trnsk yazılırsa belki cevap gelir bu başıboşluk bu piyaslar için iyi değil
Tecrübe şunu gösteriyor ya 6 aylıkları görmek istiyorlar ki birlaç günlük mevzu yada red edecekler ama neden hep böyle beklenir de cevap gelmez bilinmez
Hayırlısı ne diyeyim
6 aylıkları şirketin temmuzun ilk haftasında çıkarmaması için neden yok
Birşey daha merak edip markanın üst pazara geçmesi için ne kadar beklenmiş diye baktım 1,5 - 2 aymış.istenilen belgeler yaklaşık olarak benzer
Yarın şirketi arayıp ulaşan ve bilgi alan olursa paylaşsın buradan. Herkes neyin ne olduğunu öğrensin. Ben şahsi fikrmi yazıyorum. Bu iş olsaydı zaten bu zamana kadar olurdu. Bist zaten 1 kere olumsuz yanıt verdi ve şirket tekrardan başvurduğu için onu kapta gorebildik. Sonuçta başvuru olumsuz geldiyse ve şirket başka yollardan başvurusunun kabul ettirmeye çalışıyorsa tabiki açıklama yapmaz. Bu hafta ak kara belli olur ama benim umudum yok. İnşallah yanılırım. Sonuçta hepimizin helal parası bağlı bu hisse de.
spk bikgi edinme formundan başvurursak ayrintılı bilgi gelme ihtimali var(maks süre 15gün) ..linki bu
https://www.cimer.gov.tr/?bim=CfDJ8C...PR14gTc908XsAw
Kraldan çok kralcı olmak gibi birşey bu..
Bu şirketin sahibi, sözcüsü yok mu..
Cevap bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Bugün T.Türk Holding'den Hüseyin bey'le görüştüm, onlara da herhangi bir bilgi gelmemiş, ne zaman geleceği belli değil, ayrıca "ne zaman sonuçlanır" dediğim de "belli bir zamanı yok" dedi.
Artik 1 sene bekletirler sonucu[emoji23] .. çocuklar büyüdü .. bizim transtürk büyümedi.
Siz bu konuyla ilgili gönderimde bulundunuzmu ben teknik olarak biste max süresi için soracağım zaten başkacada bilgi vermezler
Spk bilgi edinme formundan bahsediyorum
Benim ögrendigim belli bir süre zarfı yokmuş.. tabi araştiralabilir
3 ay yarın dolmuş olacak. Öngörüm bu hafta olmadı önümüzdeki hafta. daha fazla uzatmazlar. yazılı bir süre yok ama bakalım...
yok mu bir haber ?
Bu kadar sessizlik hiç hayra alamet değil :( İyi ya da kötü bir haber gelsin artık arafta kalmaktan çok yorulduk..
Bisttin keyfi bekleniyor
Bu bist ya da spk denilen yerde hiç insan evladı yok sanırım, yılların tecrübesi. Bunun Baska izahi yok
Şimdi düşünüyorumda hadi diyelim ki başvurdukları 12 aylık bilançoyu beğenmediler red ettiler. Üzerinden 7 ay geçmiş belki çok süper bir 6 aylık gelecekti veya tam tersi. Anladıkki 6 aylık bilançoyu istememişler. Bakmak isteselerdi şirketten isterlerdi bir haftadada hazırlanırdı. Daha evvel bahsetmiştim.başka şirketinde bir başvurusu var. O daha önce başvurdu. Ona da cevap yok. Önümüzdeki pzt tatil. 4 günüde birleştirirler artık diyecek bişi yok
Üzerimize ölü toprağı serpilmişte haberimiz yok ...
Bimer'den bilgi istedim bilgi edinme hakkı kanunu kapsamında
Sermaye Piyasa Kurulu Başkanlığına'dan
Bakalım ne diyecekler.
Kuş beyinli bist cevap verene kadar torunlarımız olur ....
En son bu yakınlarda şirkete sordum. Sizde sormuşsunuzdur. Şirketten bekledikleri herhangibir şey yokmuş. Aylardır neye bakıyorlar bilinmez. neyse borsa istanbulun sitesinde yatırımcı ilişkileri kısmında yatırımcı ilişkileri iletişim diye bir bölüm var. yazılabilecek en mantıklı yer görünüyor. ben gönderdim. sizde gönderin bence.
"Bu servis, Borsa İstanbul A.Ş.’nin ortaklarıyla ilişkisini yürütmekte olup Borsamızda şu anda işlem gören veya geçmişte işlem görmüş şirketlere yatırım yapan yatırımcıların soruları için İletişim Formu'nu doldurmaları gerekmektedir."
ne kadar çok insan gönderirse o kadar iyi olabilir.
Bu arada ilk kez kotasyon başvurusu yapan şirketler için süre belli kısaca 20 işgünü eksik belgeler nedeniyle bi 20 işgünü ek süre. Birde derki
"başvuru tarihinden itibaren Borsadan kaynaklı olmayan herhangi bir sebeple 100 gün içinde sonuçlanmayan başvurular işlemden kaldırılabilir."
birde bugüne kadar pazar değiştirmek isteyenlere vs baktım. en çok 97 gün gördüm. Beyaz filo bu rakamdaydı. neden pazar değiştirenlere bakıyorum. bir şirkette pazar değiştirmek istiyor. onada cevap yok. o da 120 - 130 gün civarlarında. ben son zamanlarda gerçekleşenlerin tamamına baktım gibi. kurum kendi rekorunu deniyor.
İnsanı katil eder bunlar bir allahın kuluda bilgi versin artık :vk::vk::vk::vk:
Almayacaklarsa söylesinler bu belirsizlik bir son bulsun!!!
Ergenekondan içeri girip yıllarca hapis yattıktan sonra suçsuz oldukları anlaşılıp serbest kalanlar gibi bizde yıllarca bu eziyeti çekeceğiz, kanser felan olacağız herhalde. Umarım sonu iyi olur
100 günü tamamladık sanırım, yani ümidimi zi kesebiliriz, işlemden kaldırılmıştır artik, bizi süründürdukleri gibi sebep olanlar ve bekletenlerin hepsi yedi sülalesi sürünsün, dönecek veya dönmeyecek çokmu zor bunu demek, şeref-sizler
Çıkmadık candan ümit kesilmez .. yattı uyudu bist nedense .. hayır borsadan çıkarma sebebin de zaten anlamlı bişey değildi.. eksi sermaye imiş ..ülen şuan bistte 600 senedin 400 ü eksi sermayeli.. bi masa 2 sandalye firmalar diyorsan onda da yine 600ün yarısı böyle.. yani hep üçkağıtçılar dolmuş.. beklenilen bunlardan birilerinin avanta beklemesidir.. birileri yiyecek ki buna bakacaklar.. bunun içinde aslında sahibinin eli kolu uzun ama .. sanırım karşı kişinin de eli uzun ondan anlaşamadılar ve bekletiliyor sanırım.. inşallah anlaşırlar.. düşünün işin içine acun macun girecek kadar kallavi kişiler demek ki ?!! zaten sahibi de süren biliyorsunuz !!! tam üçkağıtçı takımı !!!