En önemlisi de alt yapıya yatırım. Genç futbolcuların transferi... Trabzon 4 büyük kulüp arasında bu konuda açık ara önde. Önümüzdeki dönemde bunun ekmeğini çok yiyecekler şüphesiz..
Printable View
Noldu bugün böyle yahu?
Bu fiyatlardan satabilmeniz küçük bir şans bence...
https://i.hizliresim.com/cMd88x.png
Şampiyon olur yukardan satarsanız ne ala..ama bu şartlarda bu fiyatlar zararı olmayanlar için bi fırsat...YTD
UEFA, finansal yükümlülüklere uymadığı gerekçesiyle Trabzonspor'un Avrupa'dan bir yıl men edilmesine karar verdi.
Geçmiş olsun, avrupadan men demek gelecek yıl için en az 50m euro kayıp demek. Bu işin reklam sponsorluk vs gibi dolaylı etkilerine hiç girmiyorum.
İşte şimdi gelsin yeniden 1 lira seviyeleri. Çok kötü oldu bu.
Şampiyonluk için motivasyonunu da kaybeder takım artık.
Hiç bişey olmaz...
30 Mayıs 2012'de Beşiktaş 1 yıl men cezası yediğinde o gün hisse %12 düşmüştü sonrasında 1 hafta içerisinde toparladı. Yarın tabandan bir miktar gireyim bakalım neler olacak.
Nasıl bu kadar iyimser olabiliyorsunuz şu an yav?
Bence şampiyonluk moralini kaybettiler bile. Başkan dahi boş boş konuştu sadece.
şu an 6.00 TL üzerinde olması gerekirdi. gidemedi. bu beklenti fiyatlara yansıdı zaten...
Baskı üzerine baskı kuruldu tahtada...şimdi beklenti bitti.
Taban bekleyenler beklesin...
liglerin açılmasına odaklanmak lazım artık.
Artık diğer futbol hisseleri gibi primlenmesi lazım..
Kimse iyimser olamaz lakin spek dökmek için kullanır bu fırsat kaçmaz
Samp olurda 50 m euro kasaya girerse diye buralara geldiydi normal fiyati 1.30 - 1.50 araligi. Bir kac gun taban yerse sasirmamak lazim. Diger uc spora yarar bu haber ama sporlar tek elden yonetildigi icin tamaminada basabilirler.
1 tabanla falan kurtulursaniz çok çok iyidir..ytd
Yarın artı kapatırsa kimse şaşırmasin
https://bundle.app/Rb7FIaVH Takım kendinden emin, fakat tahtacı bunu kullanırmı ? Kullanmak istemeyebilir çünki aşağıdan mal kaptırmak riski çok yüksek. Şahsi kanaatim kısa ani hareketler olsada taban vs gibi durumlar söz konusu olmayacaktır. İnşallah yarın yanılmadığımı hepberaber görürüz temennim odur.
Kalp sorunu olan yarın ekran açmasın. Çünkü, sadece robotlar çalışacak
Benim asıl merak ettiğim hisselerine halel gelmesini istemeyen başgan saat 9.30 da yapar toplantısını [emoji848]
Burda bile bi hinlik peşindeler anlamiyo musunuz[emoji6]Toplucak adam yaa allaa alla
Manchester City Şampiyonlar Ligi Finaline gidecek...
Adamlar 2 yıl men cezası vermiş...
Adamın arkasında CFG Şirketi var. 9 kulübü var...
( CFG, Manchester City'nin yanı sıra ABD'de New York City, Avustralya'da Melbourne City, Japonya'da Yokohama F. Marinos, Uruguay'da Atletico Torque, İspanya'da Girona, Çin'de Sichuan Jiuniu, Hindistan'da Mumbai City takımlarının hisselerini satın almış)
O kadar para bağlamış futbola...
Adam CAS'a gidiyor.. 8-10 Haziran'da davası görülecek : Emsal...
Şimdi düşün Adam Şampiyonlar Ligini kazandı ama seneye yok , gülerim abicim...
Şöyle diyorsan BAE Manchester City uçağı ile Hafter'e silah taşıyor , tamam diskalife et tamam , Trabzon ne yapmış kimi taşımış...
Ayrıca Fenerbahçe'ye men vermeyeceksin bu finansallarla , bilançoları düzgün karda olan Trabzon'a ; yapma UEFA :)
Trabzon Şampiyon olacak ama Şampiyonlar Liginde yok...
Erdoğan Putin'i arar Gasprom u çektirir geriye valla...
Kim var ; Alman Köylü takımları ha ha ha ...
Tahkimi var ; geçtik. Manchester City gibi bir devi dışarıda bırakamazlar ; maddi kayba uğrar yayıncılar.
Tahkimi Trabzon garanti geçer ; aksi takdirde CAS 'ın vereceği Manchester kararı Emsal olur , yine katılır Şampiyonlar Ligine...
25 TL olur Trabzon şampiyon olursa : kilitleye kilitleye gider tavanları...
Delinin biri gelir 61 TL yapar herkese inat...
İnsanları yanlış yönlendirip vebal almayın
Haberden kısa bir kesit dikkatli okuyun
UEFA, finansal yükümlülüklerine uymadığı gerekçesiyle Trabzonspor'un Avrupa'dan bir yıl men edilmesine karar verdi.
UEFA'dan yapılan açıklamada, Trabzonspor'un 2020-2021 ve ya 2021-2022 sezonlarının birinde UEFA kupalarına katılmayı hak kazanması durumunda 1 yıl men edileceği duyuruldu.
Yani bu sezon için herhangi bir sorun yok.
haber linki de burda
https://tr.sputniknews.com/spor/2020...en-edilmesine/
Bu haber çok kötü arkadaşlar kardaysanız ilk fırsatta satın çıkın geçen sene bedellide çok üzülen oldu bu sene iyi prim yaptı şampiyonluk havasıyla şampiyonlar ligine gidemiyecekse buraya kadar kendi fikrim arkadaşlar YTD
Bu karar cas tan döner...
Türkiye ligi sezonu olarak düşünmeyin. Bu sene kupalara katılmaya hak kazandığında uefa için 2020-2021 sezonu oluyor. Turnuva maçları 2020 yılında oynanmaya başlayıp 2021 mayıs ayında sonuçlandığı için. Yani Cas da olayı çözemezlerse bu sene sonu şampiyon olsa bile şampiyonlar ligine gidemez demek bu.
LLD-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
valla dün akşam haberi alır almaz verdim serbestten satışı. sabahtan birileri aldı malımı. ben şu anlık kendimi şanslı hissediyorum. bu haberi kullancaklardır. fiyatı daha da düşüreceklerdir. ama şampiyonluk olursa bu fiyatlar hayal olur
Birinci seans işlemlerin pastasını atabilecek arkadaş var mı?
Ben seasns açılınca verdim emiri. Satılmış az önce. Sanmıyorum ki taban taban gidecek. Alttan toplandığı aşikar. Tekrar yukarılara gidecektir. Ama gitmesi için bir sebep yok tabi.