Kirmiziyi yakipta yuzdeyi artirirsa aktiftende satsan kurtaramazsin. Boyle durumlarda teknik olarak yatay kapanis beklenir. Doji star i yani.
Yarin coin acik olacak. Gelmek isteyenler ozel den yazsin kod icin.
Printable View
18 den Berdim Sıyırdı gecti Zararsiz İyi bir karla Gubrf macerami simdilik kapattim. 400 f/f cok urkutucu. Makul seviyeye gelmeden tekrar almayi dusunmem Risk cok fazla
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yıllarca bisuru insana zulmetti bu hisse, ahını aldı, bu sürü insanin ocağını söndürdü, alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste, şimdi elinde kaldı hisseler,ister 30 yap ister 50 girdi sana sonuna kadar kim topladiysa
İran'da hayat durma noktasinda razı dukksni kapar,kim alipta gübreyi raziden tarlasına bulaştırır artık. Millete zulmetti bu gübre yıllarca , birsuru insanın ahını aldı, ocağını söndürdü, parasını çaldılar, şimdi milletin ahını alan bu hisse yi 50 yapsan ne yazar 100 yapsan ne yazar, bu hissede duran ky varsa aklını peynir ekmekle yemiş demektir.
Kardeş öyle diyorsun ama altın rezervi yüksek Bilecik madeni işletmeye açılırsa diye degilmi bu hareket
Bu arada ben sattım ama maden sahasından altın çıkarılmaya başlanırsa diye düşünmek gerekmez mi
Bunu niye gozardi ediyorsun bir hisseye yazarken bilgi ile desteklemek gerekir.
Yy.tv.degildir
Madencilik şirketi kurmuştu boşa kurmadilar
Vardır bildikleri
Ayrıca koza altın a s.devlete geçti sayılır
Bunla ortaklık olabilir koza altın nakit pozisyonu mükemmel
Birde eskiden rodavans sozlesmeside vardı
Yoksa bu hareketler olmazdı kanaatindeyim
Bende hisse yok sattıktan sonra bilet yüzde 40 gitti düşün sağlık olsun dip ve tavan bulunmaz
Sagliklar
Kardeş orada kozaanin yaptığı birşeyler var bildiğim kadar atıyorum kozayla rodavans sözleşmesi yapamazmi yapar
Şirket kurmak için taahhüt edilen sermayeyi bedelli yaparak vede kredi çeker bulur düşündüğün şeye bak.
Demirören nakitlemi aldı dogandaki gazeteyi
Tuprasi alan koc grubu nakitlemi aldı
Yapı krediyi nakitlemi aldılar
Bahse konu devlet kurumu tarım ve kredinin hakim ortak olduğu devlet şirketi gubretastan bahsediyoruz.
Ziraat ve halkbankası dan maden usletme kredisi tesis kredisi almak çok zor değil
Siz hangi ülkede siniz bu isler zor değil
Ben hisse olmamasına rağmen realist düşünüyorum
Sizdede hisse varmı bilmiyorum ama ortada bir realite var bunun sonu inşallah hayırlı olur bende yok diye farklı yazamam doğru inandigimi yazarım.
Sagliklar
Hocam sözleşme yapılmış üretim yapılmadığından kozaa para vermemiş...madeni isketecegim diye almış işletmemis....kozaa ile niye bir daha anlaşma yapsın....fabrika kuracağım deseler en az 3 yıl sonra üretim olur..izin süreci var tesis kurulum süreci var hep cepten gider...kredi bulamaz demedim ödeyemez..migrosu sattı Tüpraş aldı...
Uzun vadeci olduk kaybettik Al-Sat guzel kazandiriyor. Kari gorunce yapistiracaksin maden mis Razi imis artik yemezler 5 yil tuttukta ne oldu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://s19.directupload.net/images/200226/fra2lwua.jpg
haftalık takas
Kimse yokmu...
Nokia 3310 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yine de sağlam durdu...
Değerli Borsa Zedeli Dostlar
Aşağıdaki metni Cimere girip Hazine ve Maliye Bakanlığını seçerek üstteki sekmeden dilek ve öneri olarak göndermeniz kamu oyu oluşturulması açısından birliktelik olacağı ve dikkate alınacağı kanaatindeyim.Saygılarımla.
Ülke ekonomisinin barometresi Borsa İstanbul’da bulunan hisse senetleri CORONA virüsü nedeniyle yapılan panik satışlarla aşırı derecede değer kaybederek ,şirket sermayelerinin ve yatırımcıların tasarruflarının erimesine sebebiyet vermektedir.
Bistte hisse senetlerinde % 10 çıkış ve inişte uygulanan devre kesme marjının, panik işlemler geçene ve piyasalar durulana kadar inişlerde en az % 5 in altına çekilmesi yatırımcının korunmasında ciddi yararlar sağlayacaktır.
Gereğini arz ve talep ederim.
Benim anlamadigim eskiden iranda bir sey oldumu bu hisseye verirlerdi.irana ambargo geldi bermediler...corinadan kirildi vermediler..birine iyi yuklediler galiba adam kimildayamiyor.gecensen bu zaman 2 lira ilan hisseye alicida kolay kolay gelmez.Allah yardimcisi olsun.he ayrica defter degeri 1.66
Gubre nin ederi 2 lira hala 12 de tutuyorlar.. Para girişi olmazsa Nereye kadar durur.
Gubre de yukardan yine milleti yakaladılar
4 milyar TL ciro yapıyor yıllık... Bunun özvarlığı niye böyle düşük...
Gubre yine. Oka sardı..
Merhabalar. Kap haberinin etkisi nasıl olur ?
Mi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilinen,beklenen ve 2 aydır dillendirilen bir haber...Hisse yüksekse dahi bu haberin etkisi olamaz(öyle gösterebilirler)esas yükseliş,meydan sahasina kazmayi vurduk derlerse olackatır diye düşünüyorum...Tavsiye değil naçizane fikrimRedmi 7A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu bilanco bu fiyat biraz pahali degilmi...
https://i.hizliresim.com/aercBb.jpg
17 TL önemli seviye.
Bilançoya göre değil Söğüt Altın Madenine ilişkin gelişmeleri fiyatlıyor diyorlar.
Salgınla birlikte teknoloji, ilaç hisseleri ve tarıma destek açıklamaları, Cumhurbaşkanının kapınızın önünü dahi ekin biçin demesi gıda ile bağlantılı gübre şirketlerini de hareketlendirdi. Egegübre, Bağfaş, Hektaş ve Gübretaş , Tekfen bünyesindeki toros gübre sektörün en önemli oyuncuları.
Gübretaş bu sene altın işletmeciliği için maden şirketini kurduğu gibi , Raziden 27 milyon temettü aldı ve dgaz gemilerini şubat başında 75 milyon dolara sattı . Bu satış kap açıklamasına göre çok fazla kar getirmese de borçluluğun azalması ve likiditeye geçilmesi önemli. Razinin yurtdışındaki en büyük satın alma işlemi olduğu ve bölgede önemli bir oyuncu olduğu unutulmamalı. Eş deyişle salgın nedeniyle tarım, gıda dünyanın her yerinde ön plana çıkıyor. Bizde belediyeler ve hazine tarım arazilerini işletmeye açıyor. Bu bağlamda Rusya buğday ve tahıla ihracat yasağı getirdiğini de hatırlayın.
Hissenin halka açık kısmının yarısı neredeyse tek elde uzun vade yatırım olarak toplanmış görünüyor ve konsolidasyon devam ediyor. Bu bağlamda salgın, salgın nedeniyle genel kurulun ertelenmesi ve bilanço tarihlerinin ötelenmesi 20 TL zirvesinden satış getirse de hissenin toplu oluşu yeniden ivmelenmesini sağlamış gözüküyor
Dipten toplanması ve fiyatın yüksek olması yatırımcıları ürkütse de tarıma gelen teşvik, ilgi, altın madeni bir hikaye oluşturuyor. Şirketin arkasında iktidarla bir hareket eden Tarım Kredi Kooperatifinin olması ve kooperatif bünyesinde çok çeşİtli ve etkili şirketlerin olması, ülkenin birçok yerinde örgütlenmesi avantaj.
Altının artan önemi ve fiyatı iştah açıyor lakin burada önemli olan ne şekilde işletileceği. Ortak mı alınacak, tek başına mı çıkarılacak, rödevans mı verilecek göreceğiz. Eğer genel kurul yapılsaydı bunlar tartışılır ve yatırımcılar modeller ve varsa teklifler konusunda bilgilendirildi diye düşünüyorum. Genel kurula ve bilançoya doğru zirvesini yakalar mı göreceğiz.
Geçen hafta Hektaşın dezenfektan üreteceğini açıklaması ile %7-8 prim yaptığı , 4.4 TL,den halka açılan ARD yazılımın 29 Tl olduğu, bayık şirketlerin uçtuğu bir piyasada fiyatlamalara akıl sır ermiyor.
İşin özeti Gübre fabrikalarında pozisyon alanlar çok değerli Söğüt altın madenini hesaplarken salgın öncesi bir türlü istenen önemi yakalayamayan, hesaba katılmayan asıl sektör; gübre ve zirai ilaç üretimini de hesaba katacaklardır. Petrol fiyatları da sektöre yardımcı olacaktır.
Şirkete düşen görev vizyon, iyi ve profesyonel yönetim.
Al/sat/tut yatırım tavsiyesi değildir.
Merhaba,
Şahsen bu hissenin iyi olacağını düşünüyorum. Teknik olarak uzun zamandır beklediği bölgeyi güzel aştı. Kriz dönemi öncesi fiyatına %25 uzaklıkta. Güzel bir başlangıç olabilir GUBRF için.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Ek 24889
Hissemiz 15.58 ile güçlü bir şekilde kırdığı direncinin üzerinde kalmaya devam etti. Gün içinde iki defa 16.35 seviyelerini denese de aşamadı. Fakat 15.90 seviyesinden de iki defa yukarı tepki verdi. Yükselişin devamı için 15.90 ve 15.58 seviyeleri ilerleyen günlerde ana destekler olarak çalışmalı.
Hissenin kısa vadeli hareketli ortamalar üzerinde olması ve MACD'in pozitif bölgede kalması olumlu. (İkinci seansta hisse biraz baskılanmaya çalışıldı ve MACD hafifte olsa yatay da kalmaya devam etti.) Günü küçük bir miktarla da olsa pozitif kapattı.
Ek 24899
Gün içi işlemlerde Yatırım Finansman ve Ak Yatırım ciddi alıcı durumdaydı. Bir ara Merrill de alıcı tarafında pozitif olsa da gün sonuna doğru 86 bin lot ile satıcı pozisyonda yer aldı.
Ek 24900
Geçen hafta ciddi bir alışta olan Deutsche ve Citi'nin pozisyonlarını takip etmek önemli. Elinde hiç hisse bulunmayan Merrill muhtemelen Citi'nin malını bugün itibari ile elinden çıkardı.
Hissede yükseliş potansiyeli devam ediyor. Bilançoya bağlı olarak hareketler ön plana çıkabilir.
Kesinlikle bir yatırım tavsiyesi değildir.
https://www.trthaber.com/haber/ekono...79230.html/amp
Pazar günü yapılan açıklamada Gübretaşın %40 ortak olduğu TARKİM’in Manisa’daki yatırım haberi piyasada çok konuşulmadı. 12.000 tondan 30.000 tona çıkacak olup hektaşı geçecekler.
Al/sat, tut , yatırım tavsiyesi değildir.
Merhaba,
Özellikle ilk seansta hisse ciddi bir baskı yedi bugün ve 15.90 ilk destek seviyesini test etti. 15.69 seviyelerine kadar çekilse de oradan gelen tepkiler ile kendisini yine 15.90 seviyesinin üzerine attı. İkinci seansta devam edem alımlar ile 16.30 seviyesine kadar çıksa da günü 16.07 seviyesinden kapattı.
Özellikle Hektaş Genel Müdürünün yaptığı olumlu açıklalar sonrası Gübre hisselerine genelde bir alım geldi, GUBRF de bundan yararlanarak gün içindeki baskıyı kırarak olumlu bir kapanış sergiledi.
Teknik olarak ortalamaların üzerinde yola devam ediyoruz. Direnç ve destek sevileyelerimiz ile uyumlu hareket ediyoruz. Bu anlamda pozitif görünüm 15.50 ler ve sonrasında 15.30 lar altına düşmedikçe devam edecektir. MADC'in boynunu biraz aşağı doğru kırması kısa süreli konsolidasyon göstergesi olarak yorumlanabilir.
Ek 24911
Takaslarda olumsuz bir durum görünmese de bugün Yatırım Finansman'dan 113.000 lot civarı bir çıkış oldu. Takasa baktığımızda iki gün önce Citi ve Deutsche'nin paylarını arttırmaya devam ettiğini görüyoruz. Günlük aracı kurum hareketleri takip edilerek takas durumu yorumlanabilir.
Bu yılın, tarım desteği ve pertol düşüşü nedeni ile tarım ve kimya sektörüne olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Bu nedenle takipte kalmak yararlı. Orta uzun vade de destekler ve olumlu gelişmeler bu hisseleri destekleyecektir.
Kesinlikle bir yatırım tavsiyesi değildir.
Bugün endeks açılışta kararsız olsa da sonrasında global piyasalardaki olumlu hava bizim endekse ve bazı hisselere de yansıdı.
Buna rağmen gübre sabahtan HEKTAŞ genel müdürünün açıklamalarının ardından tavan olan kadar bu yükselişe isteksizdi.
Hissede pozisyonlar korunuyor korunmasına da yeni taze alımların gelmesi, genel kurul ve madenle ilgili somut gelişmelerin olması lazım.
Hissede çok fazla fiktif işlem olduğu gibi ykb ve merill lynch rabotları göz açtırmıyor.
Diğer yandan Gedik yatırım sanki nöbetçi gibi hissede sabahtan akşama kadar baskı kurup mal satıp akşam kapanışta yakın ve karanlık odada alıyor. Bu hisseye yeni alıcı gelmesini ve bakış acısını olumsuz etkiliyor. Bugün iyi piyasaya ve sektörel hareketliliğe ayak uyduracağına ayak oyunlarına takıldı.
Değer ve uzun vade yatırımcıları tarafından bu kadar yoğun pozisyon alındığını düşündüğüm hissede hakim hissedarlar kimsenin ne alıp sattığı ile ilgilenmeyeceği gibi hissenin likidite kazanmasını, level atlamasını tabiri caizse BİST 30 gibi bir ortam oluşmasını arzular diye düşünüyorum. Umarım fiyat hareketleri kadar hissenin karekteri de buna paralel gelişir.
Bağfaş bu akşam genel kurul tarihi açıkladı umarım gübre de açıklar artık.
Al/sat/tut tavsiyesi, yatırım tavsiyesi değildir.
Gedik bugün alışta ve fiktif işlemlerle tahtayı bozmayınca alıcı da geliyor.
Bir de YKB ve robotlarına çözüm bulundu mu daha iyi olabilir.
Piyasa FED sonrası ve MB açıklaması sonrası güzel.
Genel kurul ve bilanço haberi önemli.
Al/sat/yatırım tavsiyesi değildir.
Endeks ve haber akışının olmaması nedeniyle dar alanda kısa paslaşmalar devam ediyor.
Gedik yatırımın satış yerine YKB,AK, MERRILL LYNCH geçmiş gibi gözüküyor.
YKB ve MLYNCH rabotu hisseyi yoruyor.
Dar alanda kısa paslaşma var derken 1.500.000 lot 15.500 TL den Ziraatten Halka özel emir geçmiş gibi
Bu havada bu alım oldukça ilginç geldi. Ne ifade ediyor açıklama olmadığı için ilerki günlerde göreceğiz.
Hektaş bilanço açıkladı ve geçen seneki karı yakalamış. Bu piyasa şartlarında bence iyi.
Bizde henüz bilanço yok ve genel kurul tarihi de açıklanmadı.
Al/sat yatırım tavsiyesi değildir.