hazım zaman alıyor
Printable View
Kanun ihlal edilmiştir.. 98. madde diyorum... Sen haala kaval çalıyorsun koyunlara.. Biz koyun değiliz..
En son da ne zaman değişiklik yapılmış bu kanunda, ona da bak..
YSK 2004'den örnek veriyor.. Kanunun son değişiklik tarihine bak...
Hiç kimse, veya hiç bir kurum kanunların üzerinde olamaz..
Çünkü o kanunlar Türk Mlletinin %100'ünü temsile eden TBMM tarafından yapılmıştır..
TBMM yasama organıdır..
Anayasa'da da "Türk Milleti eğemenlik hakkını yetkili organlar aracılığıyla kullanır" diyor..
Türk Milletinin eğemenlik hakkına tecavüz ediliyor..
rumenigge sen de haala, üfüttürüyorsun...
Senin eğemenlik hakkın senin... Senin eğemenlik hakkını hiçe sayıyor bir kurum...
En önce sen atlamalıydın ortaya... "Eyy YSK... sen benim zaferime gölge düşürüyorsun" diye..
Cahil.. Cahil rumenigge...
Yazabildin mi böyle bir yazı... Kanun'a dem vuran.. Kaynak göstererek açıklama yaptığın, yorum yaptığın bir yazı..
Yok... Ezberletilmiş sloganvari yazılarla kendini dev aynasında görüyorsun...
1000 tane yazı yazdın.. Var mı böyle bir yazın..
Kör kütük cahilsin.. Ve paçalarından akıyor cehaletin....
Ama farkında değilsin...
Çünkü; ya gözüne perde inmiş... Ya da indirilmiş..
üsküdarlılar çekirdeğe çiğdem demeye başlamış akp nin bittiği resmileşmiştir🤣😋😋
-Noldu seçim sonucu
-Abi yenildik ama hile var
-yapma ya nasıl hile
-ysk oy zarflarına mühür vurmayı unutmuş
-mühür vursa sonuç değişirmiydi
-yooo niye değişsin ki
-ee ne hilesi
-hile yok gibi de var gibi de seçim kanunu mühürsüz verilen oy pusulası kem küm yenildik abi ya üzerime gelme ne bahane bulacağımı ben de şaşırdım keşke o pusulalarda hile olsaydı da rahat rahat bahane bulsaydık.bu kaçıncı yenilgim ben de sayamadım
-tamam len ağlama hile var de için rahatlar belki kendini bile kandırırsın
Yurtdışında kullanılan mühürsüz oyları iptal eden YSK, yurt içindeki mühürsüz oyları geçerli sayıyor...
Niye acaba..
Yurtdışındaki seçmenler bilinçlidir, hata yapmamalıydı.. Kontrol etmeliydi pusulasını mı demek istiyor..
Eğer öyle demek istiyorsa.. Yurt içi seçmenine bilinçsiz diyordur..
Mühürsüz oyların %99'u evet veren seçmenin oyları imiş..
Yani evet oyu veren seçmenler bilinçsiz mi... ? Öyle mi anlayacağız YSK'nun kanun dışı kararını...
rumenigge ve rumenigge zihniyeti..
YSK'ya ilk karşı çıkan siz olmalıydınız...
Cahil rumenigge... Aha bak bu kanuna.. Bak kırmızı renkli yerlere...
Madde 98 – (Değişik: 8/4/2010-5980/19 md.)
Sandık, yukarıdaki maddelerde belirtilen iş ve işlemler tamamlandıktan sonra, oy verme yerinde hazır bulunanların
gözü önünde, sandık kurulu başkanı tarafından açılır.
Sandıktan çıkan zarflar, sandık kurulu başkanı tarafından yüksek sesle iki defa sayılır. İki sayım arasında fark olursa,
üçüncü sayım yapılarak sonucuna göre işlem yapılır ve o seçimde kullanılan toplam zarf sayısı tespit edilir. Tespit edilen zarf
sayısı, o seçim türüne ait özel tutanağın ilgili yerine işlenir.
Bütün zarflar sayıldıktan sonra, geçerli olup olmaması yönünden kontrol edilir.
Sandık kurulunca verilen biçim ve renkte olmayan, üzerinde ilçe seçim kurulu ve sandık kurulu mührü bulunmayan,
tamamı yırtılmış olan, üzerinde ilçe seçim kurulu ve sandık kurulu mührü dışında herhangi bir mühür, imza, yazı, parmak izi
veya herhangi bir işaret bulunan zarflar geçersiz sayılır. Ancak, zarfın üzerinde, herhangi bir şekilde leke veya çizik olsa bile,
bunun özel işaret koymak amacıyla yapıldığının kesin olarak anlaşılamaması halinde, bu zarflar geçerli sayılır.
İtiraza uğrayan zarflar ile itiraza uğramadan geçersiz sayılan zarflar, başkan tarafından bir kenara ayrılır. Sandık
kurulu, bütün zarflar kontrol edildikten sonra, itiraza uğrayan zarfları inceleyerek, geçerli veya geçersiz sayılması yönünde
kararını verir. Bundan sonra, o sandıktan çıkan geçerli ve geçersiz oy zarflarının toplam sayısı ayrı ayrı o seçim türüne ait
özel tutanağın ilgili yerine işlenir.
Geçersiz zarflar paketlenir ve paketin üzeri mühürlenerek zarf sayısı yazılır. Bu zarflar saklanır ve kesinlikle açılmaz.
Fotoğrafın Suruç'tan olduğu söylendi. 360 seçmeni olan sandıktan 400 oy çıktı. 'İrademe saygı göster'diyenlere gelsin..
https://scontent-lht6-1.xx.fbcdn.net...40&oe=59968FB8
Kendi kanun kitabınızda yazan "mühürsüz zarf, pusula geçersizdir" kuralını çiğneyip kendi bildiğinizi okuyacaksanız biz niye sandığa gidiyoruz mk siz basın hepsini sjsjdksm pusulaların dışarıdan gelmediğini kim nasıl kanıtlayacak, vahiy mi gelecek. Siz seversiniz böyle şeyleri. Mesele evet ya da hayır çıkması değil, göz göre göre ali cengiz oyunları yapılması.
YSK'ya itiraz kampanyası! 300 Bin kişiye yaklaştı
http://haberim.web.tr/ysk-ya-itiraz-...isiye-yaklasti
Cahil adamı herşeye inandırabilirsin..
Ahlaksız adam da herşeyi savunabilir...
Ya cahil ya ahlaksız.... Belki ikisi...
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-Noldu seçim sonucu
-yapma ya nasıl hile
-yooo niye değişsin ki
-ee ne hilesi
-hile yok gibi de var gibi de seçim kanunu mühürsüz verilen oy pusulası kem küm yenildik abi ya üzerime gelme ne bahane bulacağımı ben de şaşırdım keşke o pusulalarda hile olsaydı da rahat rahat bahane bulsaydık.bu kaçıncı yenilgim ben de sayamadım
-yok abi itiraz kampanyası başlamış biritish dedi
-yapma ya ben de faydalanayım yüzde kaç indirim var mış
-yok abi ya ne indirimi bu seçime itiraz hani hile yokta varmış gibi olan var ya o
-ha boş yere sevindirdin ben de gömlek alacaktım biran sevindim ucuz alırım diye
Noldu seçim sonucu
-yapma ya nasıl hile
-yooo niye değişsin ki
-ee ne hilesi
-yok abi itiraz kampanyası başlamış biritish dedi
-yapma ya ben de faydalanayım yüzde kaç indirim var mış
-yok abi ya ne indirimi bu seçime itiraz hani hile yokta varmış gibi olan var ya o
-ha boş yere sevindirdin ben de gömlek alacaktım biran sevindim ucuz alırım diye
-dur abi ya ne gömleği DELİKAN diyor ki kanun var
-ne kanunuyumuş bu
-8 den fazla seçim yenilgisine uğrayanlar için malulen emeklilik hakkı varmış
-iyiyimiş ben faydalanamam hiç yenilgim yok ama british ve delikan gibileri için çok güzel fırsat
Dedim ya cahil insanı herşeye inandırabilirsin...
Az sonra ahlaksızın biri gelir bunları savunur...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...09fd6c9597.jpg
Yurtdışında muhursuz zarflar kabul edilmesin diye başvuru yapacaksın, iş tr'ye gelince döneceksin...
Maaşlı elemanlarını da bunu savunmak için görevlendireceksin...
Adamı işinden edeceksiniz...
😂😂😂
Düşündüm de... Korkmakta haklısın... :)
N'olur n'olmaz... :Sad:
Sen gene de dikkatli ol.. espiri yapacaam diye üfütürü üfüttürü....
Maazallah alırsın cezayı.... :kahkah:
http://i.hizliresim.com/vbAXdp.png