Ne arsaymış ya?Ne aliyoruz,ne satıyoruz!!!
Printable View
Ne arsaymış ya?Ne aliyoruz,ne satıyoruz!!!
Bu günlerde gündemi ABD ile ticari ilişkilerin geliştirilmesi oluştururken TAİK Başkanı'nın(Türkiye ABD İş Konseyi) ,Doğan'ın damadı M.Ali Yalçındağ olduğunu hatırlatmak gerekebilir.Bildiğiniz üzere kendisi daha önce de Cumhurbaşkanlığı Bilim ve Teknoloji Kurulu' na atanmıştı.
Oda gecen seneden beri diger forumlarda dillerden dusmedi mipazin arazisi isini cozucek adam diye diye milleti hayal alemine soktular adamin umrunda bile degildir belkide isine gucune bakiyorGM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aylardır tahtayı karşılıklı işlemlerle sağan ekip(alnus,global,iş,oyak,info,ak,ykb,A1 ve yancıları) tahminim, yeni bir ' kocaman' ın tahtaya girmesiyle devre dışı kalmış,beklemeye geçmiş görünüyor.Bakalım, kontrolu tekrar ele geçirip,yatırımcıları
söğüşlemeye devam edebilecekler mi?
Bir cacık olmayacak yine
SM-M105G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.76’dan 145’e inerken 5.000.000 mal vermişler.
Bunun 2.650.000 sini yerine koymuşlar.
Takribi vakıf 2.000.000 mal aldı (piyasa+grup)
Sizin yazdığınız kurumlara bakınca yaklaşık 1.9 milyon mal burdan geldi. Bu durumda gruptan gelebilecek yaklaşık 750.000 lot;
Ak yatırımdan gelebilecek 1.300.000 lot (1.7 idi bugün 0.4 verdi)
Piyasadan gelebilecek (inerken yatırımcıların aldığı) kalan 2.350.000 lot mal var
Kabada vakıfın aldığı 2.000.000 lot üzerine; 4.500.000 lot mal ile tahta epey hareket eder.
Bakalım neler olacak. (Toplam 6.500.000)
Bu arada sayın ellocu sizle trcas’tada karşılaşmıştık ordada vakıf alıp tahtayı 1.46’dan 2.30 yaptı
Aydın Doğan Hilton otelini satışa çıkarmış,
Son zamanlarda arsa ilanı verenin, otel satış ilanı da vardı sanırım...Emlakçıyı araştıran bir arkadaş yazmıştı...
Bu ilanı bulabilir ise karşılaştırabilir mi, ltf
Evet bendim o 1 milyar tl ye otel satilikti ama bicok saattiginin fotosu olmayinca suphelenmistim ama ilanin ekran fotosunu almadimGM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gayet güzel sağlıklı ağır gidiyor.
Herkes maliyetleniyor.
Şu piyasada bile gayet sağlam durdu.
Birakta dursun endeks 83 binde iken 1.40 ti;)GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu saatten sonra, geri çekilişler ek alım fırsatı olur, benim için....
Asla yatırım tavsiyesi değildir
Standarttan mal alan adam ziraate virmanlamış
Ucuza malı kaptırınca ısrarla tahtayı bozmaya çalışıyor.
Ama mipaz aynı mipaz yada malı alan aynı kişi değil.
Güç olduğu belli.
Ben 1.76’lara kadar böyle gidip sonra epey hızlanacağını düşünüyorum.
Kaba hesapla; 110 tl değerlenmiş arsa 580 tl’ye exspertiz raporu alıyorlarsa;
Bu 580 tl kağıt üzerindeki rakamı yüzde 60 piyasa çarpan net aktif değeriyle iskonto etseniz; 350 tl yapar.
350/110 olarak hesap edince 3.10 defter değerine ulaşırız ki; bu daha imarsız orman arazisinin exper raporu.
Basitçe bakınca en kötü senaryoda dahi; yılsonu 6 milypn genel yönetim gideri bile yazsa 900-950 milyon piyasa değerine gitmelidir bu şirket; bu da 2.50-3.00 aralığıdır.
Sevgiler
Güniçi işlemlerde dikkatli olmak lazım, zira 1,63 iken 1 dakikada 1,59 a gelebiliyor.... 1.63-1,64 den alanları bir anda 1.60-1.61 e döktürebilirler...
Dikkatli olmakta yarar var...
Hissenin bu seferki hareketi diğerlerine benzemiyor. Tabiri caizse ganırta ganırta gidiyor.. MaşAllah diyelim.
Vakıf yatırımdan alan kimse tebrik ederim...1,76 dan 1,47 ye kadar basan kan emicileri sildi süpürdü ya... Helal olsun...
1,76 direncinden döndürmeye çalışıp açığa basanları da perişan etti...
Bildiğiniz gibi, ben 19 Nisan tarihli mahkeme kararından bu yana buradayım...1.41 olan maliyetim çok çok aşağılara düştü...
Tekkeyi beklemeye devam...
Mahkeme dosyasındaki BİLİRKİŞİ RAPORU ve Mipaz Avukatlarının savunmasına henüz ulaşamadık; ama tahmin etmek zor değil, mahkeme tarihi itibariyle en az 590 olmalı idi.. Üzerine koy 2-3 yıllık faizi... Yeşil alana ayrılan kıytırık yer için bu değer ortada iken,
Cillop gibi ARSA yı, 105 TL den DEĞERLEME mümkün mü... Demez mi temyizde, Orman Bakanşığının avukatı, "Efendim bunlar imarlı arsalarını 105 TL/m2 den değerliyorlar, bizden kıytırık arazi için 1000TL/m2 istiyorlar""
Hakim güler valla... Bu saatten sonra, bu mahkeme dosyası ve içeriği güneş gibi ortada iken, o E&Y Denetimin Bilirkişisi sıkıysa şimdi de 105 Tl den değerleme yapsın bakalım..
Belgesini duvardan indirip çöpe atar, attırır SPK... Attırmalı...
Asla yatırım tavsiyesi değildir... Benim maliyetim düşük... Hedefim çoook yüksek... Ama son zamanların en yükseğinde... Hisse 1.40 larda sürünürken yazdıklarımı kaale almadınız ise şimdi hiç almayın...
Daha öncede söyledim, birileri girer, birileri çıkar...Ben çookkk uzun süre buradayım...Beni düşmesi çıkması ilgilendirmiyor...Avucum gibi bildiğim 2.093.000 m2 arsa ilgilendiriyor...
Bir haber gelecek diye düşünüyorum bende. Vakıf bugünde 3 milyon lotu süpürdü. 1 milyon lota yakında yatırım aldı. Citi ye gidiyor yatırımın aldıkları. Muhtemelen bu hafta 2 üzeri göreceğiz ve bu şekilde giderse piyasadaki tüm mal vakıf ve citi de toplanacak.
Yeniden değerleme veya tazminatın tahsilinden ziyade yaklaşan deprem için yeni yerleşim bölgesi olarak bu arsanın imara açılması inanılmaz güzel bir haber olurdu. Heyecanla bekliyoruz filmin sonunu bakalım 2. bir doğan gazete mucizesi burada yaşanacakmı.
Kuzey Marmara Otoyoluna paralel... Bu otoyolun Sultanbeyli Gişeleri hemen önünde....Şile otoyolu 150 metre...Hem 3. Köprü hem OsmanGazi köprüleri 10 dk.
TEM hemen arkasında, 3 dk...
Sultanbeyli Devlet Hastanesi 1 dk.
3 lise 1 ilkokul 1-2 dk.
Pendik ve Sultanbeyli ilçelerinin yapılaşma sınırını çizen Otoyolun baraj tarafında değil, yapılaşma tarafında...
Y İ Yetkilisi ile çok sık konuşurum...
Yıllardır, sadece ve sadece KONUT/İŞYERİ yaptı, sattı, kiraladı...
Madem Gayrimenkulden başka iş yapmıyorsunuz, elinizde devasa arsa var, çevirin kardeşim GYO ya...Vergi muafiyetini koyun cepe,,
Tabiki kesin birşey demedi, ama bu hususların değerlendirilmemesi mümkün mü?
Yatırım Bankasını da bu arsana kur, ilk yatırımını da buraya yap be Doğan... Demirören i de al yanına....Sana dünyanın dolarını ödedi, borçlandı, O da nefes alsın...
Ne güzel hayaller, değil mi?
Bunların hepsi benim hayalim, rüyam...Ortaklarımla sohbetim...
Asla yatırım tavsiyesi değildir... Son zamanların zirvesindedir...
Doğan Gazeteyi çevremde sadece ben aldım...Satılacağı açıklanmış, içi nakit dolu, gayrimenkul dolu...Defter değerinin yarısında...
DGZTE topiğinde çok yazı yazmıştım...
Ne fırsatlar sundu...
Zafer Mutlu mu idi adı, ortağı... Sattı .. O satıyor, sen alıyorsun, salak mısın, dedi herkes bana...
3 lerden 10 lara doğru giderken ne hoştu...Dolar yükseliyor, borsa düşüyor, Dgzte yükseliyor...
Ortak bu yazıları teheccüd namazına kalkınca mı yazıyorsun :) ellerine yüreğine sağlık..
Hisselerin çoğunu kaptırmış olsam da yazmadan geçemeyeceğim:aylardır tahtayı sömüren ekibe felegini şaşırtan,berbat endekse rağmen dik durarak tahtayı sahiplenen by nin ,bazı arkadaşların beklediği üzere haber desteğini ve endekste olası toparlanmayı arkasına alması durumunda, hisse fiyatlamasının çok daha olumlu olacağını düşünüyorum.
Ben tersini düşünüyorum..Yani aynı ekip gibi duruyor.Örnek ahlatçıda mal yol her gün satıyor.Bir yerlerden virman geliyor.
En çok işlem yapanlar incelendiğinde a1,vakıf,phillip,alnus,yatırım,iş,gedik gene tahtadalar...Sadece vakıfı alım yönünde başrol oyucusu göstererek işlem yapmaktalar...
Önemli olan tahtanın gitmesi,hatta kötü piyasada bile düşmemesi...
https://resmim.net/f/RkWllq.png
Eski ekip korkaktı. Tahtanın altına üç kuruş alış yazamıyordu. Bence ekip farklı.
Alnus philip A1 marbaş falan sürekli her tahtada zaten dönüp duruyorlar.
Trcas’taki birebir kurumların aynısı.
Yatırım finans; vakıf yatırım; ahlatçı bide gedik gelirse yine şenlik olur.
Orası da aynı 1.48’den 2.35 olmuştu grafik orada duruyor.
Formatı kopyalarsa yine aynı hareketi yapabilir.
Tabi bunlar ufak detaylar; önemli olan tüm Doğan grubundaki gözle görünür hareketlenme.
Olası bir yatırım bankası lisansı onayında; ve mipazın üst mahkemeye giden davasının sonuçlanması durumunda; asıl değerlemeler başlayacaktır.
Ne yaptin o isiGM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıkılan piyasada artık yeni yıldız doğan grubu; bu net.
Ve grubun en ucuz şirketi mipaz.
2 gündür satışta en önde olan ahlatcı kimin malını satıyor, kimden virmanlanıyor çözebilen oldu mu arkadaşlar.
Büyük ihtimal Vakıf tan virman geçecektir...
Bu da çok normal.. Tek kurumdan sürekli alacak değil yaaa.... Bir yerlerdende satacak, maliyetini düşürecek...Mantık bunu gerektiriyor...
Ben Vakıftan alanın yerinde olsam bende aynısını yaparım...
Yeterki her gün, her gün yukarı kapatsın.... eski vapirler gibi, bir günde %10 basmasın...
Zaten Ahlatçıdan satılandan daha fazlasını yabancı alıyor...
İnşallah böyle devam eder de yüzümüzden gülümseme eksik olmaz...
Ben şahsen Vakıf dan alan kimse, O na duacıyım...Kısa vadeli dirençleri kırdırdı...
Güniçi işlemlerde de tahtaya ufak tefek katkı sünüyorum..Mesala kademe 2-3 bin lot satışa geliyor, 5-10 bin lot alış atıyorum...
Ancak, şuna dikkat etmemiz lazım, alt pasiflerde alış unutmamalıyız...Stoploss koymalıyız...Tamam Vakıftan olana, Allah razı olsun diyoruz, sağ olsun, varolsun diyoruz....
Bu saatten sonra geri basması büyük bir fırsatı tepmesi olur...
Ammaaa geri basma ihtimaline karşıda dikkatli olmalıyız...
Asla yatırım tavsiyesi değildir....Son ayların tepesindedir..
Yabanci aliyor diye fazla kendinizi alistirmayin rahata turkiyede spekulatiflerin cogu veya hepsi yabanci kurumlardanda alsat yapar
GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Net olarak 5 milyon civarı Vakıf ve 3 milyon civarı yabancı aldı ise, tahtayı yapanlar yazmasa yukarı kademelerde satıcı 20-30 binleri geçmez...Yakın kademelerde 200-300 bin lotu kim yazıyor olabilir? Tabiki tahtayı yapan...Zaten başkaları yazmış olsa hemen kapar...Stili bu...
Allah yardımcısı olsun...Dünkü kötü havada bizi üzmedi....Panik satışları da hemen kaptı...
Yukarı götürdükçe arkandayım, Vakıftan alan Yatırımcı...Akıllı yatırım yaptın...Umarımçok kazanırsın...
Ama, eski vampirler gibi geri basma, haaa. Gözünü seveyim...
Kademeler nasl acaba..
TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pasta zahmet olmszsa.tskr
Yıllardır tahtayı sağa sağa btitemeyen birinci pislik ekipten temizlendi tahta (alnus global... vs)
Şimdi bunların bir üst model ağababası olan; ve aşağıdanda bir araba mal kaptıran başını garanti yatırımın çektiği; iş ve halk üçlüsündende temizleniyor...
Küçükler; 1.50’lerde
Kendini büyük sananlar 2.00 civarında atılıyor tahtadan
Takasta credit yatırım finans ve vakıf mal bırakmıyor. Mal yabancı takasa gidip duruyor.
Önce şu pislikler; şu şeytan çıkartma ayini bir bitsin...
Kuvvetli direnc 2 mi
Açıklamalar
Borsa*İstanbul*A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri*Yönergesi'nin*5.*maddesi çerçevesinde, Milpa Ticari ve Sinai Ürünler Paz.* San. ve*Tic. A.Ş. (MIPAZ) payının piyasasında Yönerge'nin 6. maddesinde**belirtilen emir ve işlemleri nedeniyle*aşağıda adı belirtilen*yatırımcı*hakkında Borsamız Pay Piyasası'ndaki emir*ve işlemlerine*yönelik olarak*07/10/2019 tarihinden itibaren 1 ay*süreyle*internetten emir iletilmesinin*kısıtlanması önleyici tedbiri*uygulanacaktır.
Yatırımcı*Adı ve Soyadı*
MKK*Sicil Numarası
Ümit*Yaşar KARAKAYA
12775718
GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hani diyordunuz ya yabanci aliyor yabanci aliryor arz ederim yukardaki haberiGM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu adam aynı zamanda önemli bir iş adamı. Bu işlemleri mipazda hangi tarih aralığında yapmıştır. İşlem yaptığı tarih aralığı önemli.1.76 dan 1.45 e düşüşün mimarı bu ise ikinci darbeyi yedi diyebiliriz. Hisse için olumlu bir gelişme olur. Yok bu haftaki işlemlerin sahibi bu adam ise bir aylık mahrumiyet bu adamı durdurmaz,hisse hedeflenen yere kadar gider.
Tahtada ilk kez ********ce hareketler olmadı.
İlk kez alan bekleyen kazandı.
Deprem oldu çökmedi; suriye dendi çökmedi.
Tüm baldırı çıplak üç kuruşluk adamları tahtadan attı.
Ya doğan ailesi yada malı 1.50’den kaptıran grupların karı gibi şikayeti olmuş.
Ancak bakmışlar bakmışlar manuplatif bişey bulamamışlar. Adam manuplasyon yapmadı hatta tahtada ilk kez manuplasyon yapılmadı insanlar mağdur edilmedi.
İnternet yasağı karakaya ailesine hiçbirşey yapmaz.
Emirleri internetten verdiklerini zaten sanmıyorum.
Takasın kökünü bile alacak güçleri var
Tahta hedefine gidecektir.
Açıkçası bu ismin gözükmesine kendi adıma çok sevindim zira; baldırı çıplak iki spekülatör parçasıyla değil; zamanında petkimin yüzde 10’unu alan yatırımcı bir aile ile beraberiz.