61,8 zamanda 61,8 geri aliş yapmiş DolarTL.
Bakalım bir annamı olacakmi ?
http://666kb.com/i/dteqsngclovn3lhzk.png
Printable View
61,8 zamanda 61,8 geri aliş yapmiş DolarTL.
Bakalım bir annamı olacakmi ?
http://666kb.com/i/dteqsngclovn3lhzk.png
Evet yeni yaşadım bu olayı.
Ev almaya niyetlendim.
Daha faizlerin ineceği tam belli değildi.Sadece söylenti vardı.
Ev sahipleri 4 kardeş miras.
3 unle 210k ya anlastim.
Bir tanesi faizler dusecekmis, ucuza veriyoruz evi deyip işi bozdu.
Fiyatı 230 a çıkardılar.Bende vaz geçtim.
Ama hala satamadilar.
Geçen bir arkadaşıma telefon ettirdim.
Fiyatı 260 yapmışlar.
Ilgi odagim oldu.
Merak ediyorum, takip edecem bakalım.
Evi ne zaman ve kaça satacaklar.
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düne kadar satılmayan dairelere, faiz indirim kararından sonra sizce kaç müteahhit zam yapmıştır?
USD/TRY 4,31 +0,078 +1,86%
meşhur psikolojik direncimiz kırarsak 4.69:)
Ne yalan söyliyeyim kendini aslan zanneden şebeklerin işler daha moka sarmadan acil toplantıyla bir aksiyon yapacakalarına hala inanamıyorum . Ha ! yapmazlar ise çevremde bana güvenen kaç kişi varsa , özellikle kamu bankalarındaki döviz pozisyonlarını güvene almaları konusunda son olarak uyaracağım. Ülkesini YANDAŞLARA satan insanlar her moku yer.
O yazdığın kademelerde müthiş zevk alıyor dolares..dönüyor dolaşıyor oraya geliyor.
RTE londraya gidiyormuş.Mehmet Şimşek de yanında olacakmış.Seçime 43 gün kala ortalık ve gündem bu durumdayken londra gezisi?Programda ne var acaba.Gerçi mehmet şimşek ingiliz vatandaşı idi oraları iyi biliyordur.Muhtemelen faydalı bir program yapılmıştır.Bu gezi seçimden daha önemli ve ilginç geldi bana.Hayırlısı artık.Kemal derviş de orda olacak mı acaba.Malum o da bizim ekonomimizle çok ilgili ve bilgili biriydi.
Ne için olacak para lazım
Benim tahminim londra gezisi sonucu seçimin ve doların kaderi belli olur.Dolar 4.5 üstü iktidar değişir.Dolar 4 altı iktidara devam sinyali olabilir.Malum bu seçim kararı ekonomik nedenlerle alındı.Ecevit 2001 de bir gecede doların 700 den 1300 e çıkmasıyla yolcu olmuştu.Bu sefer o kadar dramatik artışa gerek kalmayabilir.Göreceğiz artık.
Avrupa'da kredisi ve imajı sıfıra yakın biri...
İngiltere gezisi şu aşamada ona ne kazandıracak bilmiyorum.
Büyük bir ticari anlaşmada düşünemiyor insan.
Bu konuda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
hep derler m.şimşek ingilizlerin adamı diye
kaçtır kurla saldırıyorlar diyorlar ya muhtemelen gel dediler
Bence hiççççç bişi çıkmaz
Londraya gitmeye gerek yok yabancıların yatırımını çekmek için..
Zaten neyin ne olduğunu bizden iyi görüyorlar..
Sen ödevini iyi yaparsan adalet insan hakları sermaye hareketleri düzenlemesi şu bu
Sermaya zaten sana akar..
Ki akacak yer arıyor..
Arap olsalar idi yanlarına giderek para gelebilir diyebilirdim ama londrada da hiççç bi sonuç elde edilemez..
Hele Tayyip...
Ben iddialı bir cümle yazayım mı seçimin sonu bu londra gezisi sonrası belli olur.Görürüz ,kurlara bakmak yeterli olacak:)))))
Iyi vurgun yaptı yalnız iki lafla 4.26 'dan 4.32
Iyi para hamdolsun
Koca koca profesörler çıkıp tvlerde yıllarca finanse edildiği sürece cari açık sorun değildir dediler.Soytarılar.Bilgisiz değillerse oportunistler diye düşünüyorum en hafif tabirle.Şimdi göreceğiz bu hükümetle o politikalar devam mı edecek.Malumunuz hükümet seçimden sonra ilk iş kanal istanbul ihalesine çıkacağını deklare etti.Muhalefet bu projeyi yapmaz.Bu iktidar açısından çok ama çok önemli bir artı :))))))))İkinci şık , artık bir hava değişikliğinin zamanı geldi mi diye düşünülecek.Tabi halkımız karar verecek artık :)))))))))))
Bariz bir şekilde devlet gücüyle manipülasyon yapılıyor.
İyi de...İngiltere'den ne bekliyor karşılığında?
Kredili para bekliyorlardır
Usdtry de piyasa yapıcı babalar işleri Londra dan yönetiyor. M şimşek de bir zamanlar bunların yanında memur olarak çalışırdı. Şimdi Bu bilgilerden yola çıkarsak akla komplo teorisinden başka birşey gelmiyor. Mesela şöyle birşey; reis babalara ve majestelerine hitaben konuşuyor:
ben faiz lobi mobi dedikçe siz yukarı sürün doları sonra gelsin oylar.. hele bi şu kritik seçimi alalım gerisi kolay..bizim mb de parlak çocuklar var; faizi yükseltmek için yeni bir pencere açarlar nasıl olsa..
İyi uydurdum ama 🙂
Elektrik-elektronik ölçmeleri, ölçmeyi etkileyen unsurlar-yükleme etkisi..:)
Heisenberg belirsizlik ilkesi. İnsanoğlunun geçmiş yüzyıla kadar çok güvendiği determinizmin çöküşü.
https://eksisozluk.com/belirsizlik-ilkesi--103875
Her şeyin ama her şeyin fiyatını paranın hakiki sahipleri belirler.Onlar bakalım londra gezisi sonrası doların fiyatını ne kadar olarak takdir edecekler.O belki de seçim sonucunu da belirleyecek en önemli faktör olacak.Malum bu seçim kararı ekonomik nedenlerle alındı.
Misal altın fiyatı.Altın ne işe yarar ki, fiyatı neye göre belirleniyor.Bakıyorsun ama uzun süre trendleri oluyor.Yıllarca artıyor azalıyor artış trendleri oluyor azalış trendleri oluyor.Nasıl oluyor bu fiyatlama işi.Acaba hindistandaki düğün mevsimleri mi trend belirliyordur :))))))))))
Para ve sermaye ile şaka olmaz diyoruz ama dünyadaki çoğu politikacı ve belki de merkez bankası bu durumu küçümseyen bir yaklaşım içindeler. O nedenle ön yüklemeli tedbirler yerine piyasayı takip eden bir yaklaşım izliyorlar.
Merkez bankası bu bağlamda artık ateşle oynuyor.
https://www.youtube.com/watch?v=bglg8rlrTo8&t=92
Bence MB'nin bir seyle oynadigi yok, Tapu Mudurlugu gibi bir kurum o, sayginligi da yok inanilirligi da.
Elinde oynayacagi bir guc te yok. Eger olsaydi, onu kullanmak icin bundan daha iyi zaman mi olur ?
Dolar olmus 4.36.
Kulagi kulliyede, seyrediyor.
Bir karar alsa, kac kisi bunu ekonomi icin yapti der, herkes kulliyenin plani ne acaba demez mi ?
16 senede geldikleri guven seviyesi bu.
MB'sina guven, enflasyonla mucadelede en onemli unsurlardan biri.
Fiyat istikrarini saglamak gorevi, kanunla bu kuruma verilmis.
Enflasyonla mucadelenin, olmaz sa olmazi, milletin fiyatlarin dusecegine inanmasidir.
Bastakine inanmiyor ki vatandas, MB baskanina inansin.
Zaten o da % 5 enf.hedefi koya koya rezil etti kendini.
Derecelendirme kuruluslari raporunda yaziyor bunu, yabanci yatirimci MB'sina guvenin kalmadigi vs.
Mecburen Zeybekci konusuyor, millet bu derecelendirme kuruluslarina inanmiyor diye.
Hulog'larin cok haberi var ya bu kuruluslardan, ondan.
Yurdum insanı mutlulukta dünya sıralamasında ilk 5 de olduğu söyleniyor.
Cehalet mutluluktur diye erdemli bir söz var yada ben şimdi uydurdum bilemiyorum.:oleyo:
http://youtu.be/Sdt1IAMuRnk
Seçime kadar dolar 4,5 seçimden sonra 5 mi diyorsunuz şimdi.
Yoksa seçime kadar 5 sonrası saldım çayıra mevlam kayıra mı.
Nohut bu adam iktidarolduğunda 1,2 TL di etin en güzeli 5,5 tl..........Onlar 10 katına çıkmışsa Doların neyi eksik .......Yakalamışlar trendi çift haneye kadar sürerler dermişim:oleyo:
Ya rusya bize para verecekti , Çin bize para verecekti Iran bize para verecekti......TL rezerv para olacaktı ........Bayram değil seyran değil İngiliz uşağı dedikleri adamın arkasına takılıp Londralara falan gitmek ...Şimdi Putin amca kızmasın :kahkah:
Mustafa Akıncı Türkiye'nin adadaki garantörlüğünü sona erdiren Guterres Belgesini kabul etti
KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı, 'Rum tarafı, Guterres Çerçevesi’ni sulandırmadan, çarpıtmadan kabul etmeye hazırsa bir an önce açıklasın. Niyet varsa ortada bu belge var' dedi.
http://www.star.com.tr/dunya/akinci-...haber-1338307/
Kıbrıs denilince akla her zaman İngiltere gelir
İngiltere’nin Kıbrıs’taki Toprakları ve Hakları
https://iyibilgiler.wordpress.com/20...ri-ve-haklari/