Bilanço gelmiş kimse yorum yapmadı ilginç
Printable View
Bilanço gelmiş kimse yorum yapmadı ilginç
Vay anasını bilanço geldi geçti tek kelime yazan yok sayfada peruklu herkesi gömmüş demek
Birazda böyle şeylere yatırım yapsalar bir teknoloji şirketiyiz diyorlar bu kadar zormu ki bir yazılım girişimi yapmak peruklu için
https://www.atptech.com/atp-greenx/
TOGG un araç içi elektonik sistem ve ekranlarını bu lanet olası Vestel yapmıyor mu neden yansımıyor bilen varsa açıklayabilir mi
https://www.bloomberght.com/togg-sat...-gecti-2343225
Bir bedelli yapsa borçları sıfırlar mı?
Vestel ikinci bir ihlas holding olma yolunda gidiyor. Peruklu saldım çayıra modunda. Arsa fiyatına Vestel fiyatı ama yüzüne bakan yok neden peruklu bir cevap ver bakalım.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Peruklu yine aynı oyunu sahneliyor, bir süre daha surundurup hisse toplayacaktir, sonrası klasik palavralar ile hisseyi yukarı çek ve milletin eline ver, mezara götürecek terbiyesiz, cevirdigi dolaplarla götürdükleri yetmiyor aç gozluye, inançlı biri olsa öbür taraftan korkardı ama oda yok, öylede böylede çaldıklarını yiyemiyecek, zaten zamanıda kalmadı, gidicidir Abbas bağlasan durmaz, kalanlar bir birine düşüp batirmazlarsa sabredenler kazanacaktır. Bu arada radyodan masyodan teknikten anliyanlarin durumu izah ettiği bilgiler anlamsız, nasıl istiyorlarsa öyle gösteriyorlar durumu, kontrol eden yok, ne gelirse akıllarına onu yazıyorlar, nasılsa hesap verecek kimse yok, bu kadar insanın ahını alıyorsun, sonun kötü olacak peruklu....
LE2121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kolay elbette 2008 de KAP açıklaması geldiydi, BOR bileşimli, dünyanın en uzun ömürlü pilini yaptık, seneye üretime başlayacağız. Bir borsacının ömründe yakalayacağı en büyük fırsat diye atladım. Halen pili bekliyorum galiba 16 sene olmuş. Zorlu vesteli satın aldığında 20 kat falan gittiydi ve yaşım 40 idi, o günde Vestel aldım, duruyor ve zararda olduğum için satamıyorum. yaş oldu 72. Anladım ki bu zorlu beni çok seviyor, öldürmeden bırakmayacak. Ne bileyim bazan borsa uzun vadeli bir iştir diyenler oluyor. Kesin haklılar, kimbilir torunlar bozdurup iş kurarlar.
Cacık olmaz yani baba hocam
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...ftT1NP8RQ&s=19
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Özel Durumlar Tebliği madde 17'de düzenlenen haber ve söylentilerin doğrulanması yükümlülüğü kapsamında, bir kısım mecralarda çıkan haberlere istinaden, aşağıda yer alan açıklamanın yapılmasında yarar görülmüştür:
Şirketimiz Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Vestel), %100 bağlı ortaklığımız Vestel Ticaret A.Ş. ve Vestel'in ilgili yurt dışı iştiraklerinin (Vestel Holland B.V., Vestel CIS Ltd., Vestel Trade Ltd., Vestel Electronica S.R.L., Vestel France S.A.S., Vestel Holland B.V. Sucursal En Espana, Vestel Holland B.V. Germany Branch Office ve Vestel Holland B.V. UK Branch Office) davacı sıfatıyla; Samsung, LG grubu şirketleri, Technicolor S.A., TTD International S.A.S ve TDP SP. Z.O.O. şirketlerinin ise davalı sıfatıyla taraf olduğu, Hollanda Doğu Brabant Bölge Mahkemesi nezdinde görülen rekabet hukuku kaynaklı toplam 2.053.200.000 EUR tutarlı tazminat davasında, davanın kısmen kabulüne, kısmen reddine karar verilmiştir. Anılan karar uyarınca, davada iki davalının (TTD International S.A.S ve TDP SP. Z.O.O.) lehimize 684.400.000 EUR tutarında tazminat ödemesine hükmedilmiş; diğer davalılar yönünden ise, dava reddedilmiştir. Hollanda ilk derece mahkemesinin kararı ve kararda belirtilen tutarlar henüz kesinleşmemiş olup, dava taraflarının karara itiraz hakları mevcuttur. Şirketimizce kararın aleyhe hükmedilen kısmıyla ilgili itiraz hakkımız yasal süresi içerisinde kullanılacaktır.
İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer
almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda,
Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.
VESTL bilanço, 2022/12 yıllıkta 1.108.187.000 tl kar getirmiş, 22.5 milyar tl tazminat kazanmış deniyor, bu karın 19.5 katı gelir elde etmek demek, yanılıyormuyum? doğruysa büyük rakam!
https://i.hizliresim.com/njldacx.PNG
Kimse aleyhimize olan davalar varı görmüyor galiba ya odavakardan ayni miktarda kaybederse ne olacak
SM-N970F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
684 milyon EUR ödeyecek olan;
TTD International S.A.S ve TDP SP. Z.O.O. şirketlerinin linkini atabilecek olan var mı?
...bakalım ödeyebilecekler mi bir an önce parayı?
çok büyük bir para değil mi bu arkadaşlar gerçekten ödeyecekler mi ki bu paarayı
Uganda mahkemesi değil Hollanda mahkemesi tabi ki ödenecek şirketler LG ve Samsung yan şirketleri aynı Vestelin Hollanda da ki iştiraki gibi
Tazminat ödemesine hükmedilen sirketlerin lg ve Samsung ile ilgileri bulunmuyor.
Yatırımcı iliskilerinin beyani bu şekilde. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b4263a8b45.jpg
SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vestele piyango vurdu . Bakalım piyango ikramiyesi kasaya ne zaman girecek.
https://youtu.be/cIZStF5gKkg?si=uDkkU8o0S4T7M0ob
bu işin sonunda Patron kendi zeytin adasının yanındaki Göcek adasını filan da alır .Mahkeme işi büyük ihtimal kolpa çıkar zaten.
Önümüzdeki yıllartın vestel taşıyıcılarına da adanın bi köşesinde yaz kampı filan yapsa bari dicem de ,yapmaz ...
İhlas holdingilin haberlerine benziyor.....
Ya tazminat hikaye sadece katalizör oldu mızrak peruğa sığmıyor artık hala anlamadan vırı vırı yapanlar
Tuzcu hortlamış mı
Bugün (cuma) senin günün olsun..
72 ye kadar gerileyebilir onay mahiyetinde. Oralara yakın toplamak lazım. Ytd
Evet hocam haklısınız
Dün yapamadığın hareketi bugün yapar mısın acaba..
Haber mi gelecek hocam
F/K 84,67 olmuş, epey şişmiş. Bir yıl içinde en düşük 37.26, en yüksek 98,70. İyi bir bilanço gelmezse sıkıntı olur.
Bilanço nasıl gelir iyi mi kötü mü
GAP kalmadı, iyi bir düzeltme yaptı. Mal toplanıyor. Bilanço şayet iyi gelirse dirençler kırılır
Lüzumsuz spek fiyat hareketleri
çok anlamsız. Forumda yazan
bile kalmamış. Yatırımcıyı
hisseden uzaklaştıran hareketler
borsaya da zarar veriyor
Bu tip hareketler yüzünden yatırımcı vadeli mevduata ve altına doğru kayıyor :( tahta sahipleri bindikleri dalı kesiyorlar
Kaç kere tavan oldu çözüldü bugün yav? Ben çok bakmadım bugün ama baktığımda onlarcayı geçmiştir....