bizim spek sinek kaydı seviyor gerekirse lazer epilasyon bile yapıyor. yarin borsalar guzel abd verisi guzel geldi.
Printable View
bizim spek sinek kaydı seviyor gerekirse lazer epilasyon bile yapıyor. yarin borsalar guzel abd verisi guzel geldi.
Bu hafta teknik göstergeler düzelme moduna girdi. Rsi indikatörü haftalık ve aylık 70 üstünde. Saatlik ve günlük rsi 60 üstüne çıktı.
endeks tarihi rekorlar kırıyor... nuh çimento uykuda... iyi uykular nuh çimento
Kısa vadede yaşam belirtisi görünmüyor. Attık sepete bir miktar. Dursun bir süre
İkidir 85 altına geliyor bir türlü yakalayamadım :((
Günlerdir karanlık odada toplanıyor.
Pazartesiden itibaren alıma geçelim..
Her zamanki gibi en son ayak uyduruyor. Bir açıdan iyi. Diğer hisselerin karları ile buna girilebiliyor. Tabi bu durum 2022 için geçerli. YTD:..
Bu kadar uyuz bir hisse yok.cimsa bile buna yaklaştı.yakin tarihte cimsaya 3kat fark atmıştı.ne bunun karın ağrısı acaba.neyse iyi ki çok az var bundan
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hemen hemen bütün hisselerim 3. çeyrek bilançolarından sonra 2. tepesini test etti. Bu daha 103 lira olan tepesine yeni geldi. Kısacası insanda heves bırakmıyor ama bir önemi yok. Huyunu bildiğim için %5 lik portföyümü %2.5 a düşürdüm. Anca 2-3 ayda bir tepeye gelince satıyorum %10-15 aşağından alıp maliyetimi düşürüyorum o kadar. Buda tepesini geçerse parayı alıp başka bir çimentocuya transfer olsam iyi olacak.
elimde hiç satmadan tutabilecegim temettü hissesi
Son 18 karanlık odanın 16 sında toplandı ve yukarıdan kapattı.
Malı alıp çekilenlerden hiç olmadık.
110 üstü kapanışlarda elimizi yükselteceğiz.
Not. Son 2 yılda erbos ile mavi yi de böyle karanlık odalarda gizli köşelerde sıkılmadan bıkmadan topladılar.
Hedefiniz büyük. Biliyoruz.
Bizim de öyle:)
110 net.
Tl bazlı zirve kapanışı yaptı.
Nuh Çimento, Bist Temettü 25(XTM25) endeksinden çıkartılmış, niye çıkartıldı acaba her sene temettü ödüyor, verimi de fena değil, iyi bence. Duyuruldu ama 1 Şubatta çıkmış olacak sanırım.
Sermaye 79 milyon
Yıllık 350 milyon kar
Dolaşımdaki lot 6.657.430
Dünyanın en iyi faktoring şirketi
Araştırın bakalım
Herşeyi de DEVLETTEN BEKLEMEYİN
90 tl nin altına gelirse alırım...iyi kagıt ama çok yükselmişti...
portföyümde eksik etmediğim bir senet.ama çok nazlı.y.t.d.
dayanamadım 114 den aldım düşerse dye biraz daha yedek akçe ayırdım...seçime kadar böyle giderse 100 tl görülecek sanırım bilanço kötü gelirse belki biraz daha altını anlık gösterebilirler...
Yay Çok gerildi ........... Hayırlısı Bakalım.
Başkan ne yayı yatırımcıyı gerdiler, hemde çarmıha gerer gibi, ne bloktan Bi zihniyet bunlar... Mantıklı Bi açıklaması olan varmı ne olacak bu nuhun hali... Nasıl bir hırsızlıktır bu yapılan...
1 Nuh 3 Çimsa ediyordu bir zamanlar. Çimsa %600 bedelsiz kararı aldı. KY yı doğradı bu nuhcm. Vizyonsuz ve beceriksiz yönetim mahvetti ky. yı. Maalesef Beklemeye devam. Asla Yatırım tavsiyesi değildir. Zarar edebilirsiniz.
Hiç kimseçikler yok burda.Hadi artık biraz hareketlenin ve geleçek ciro ve kar tahminlerini alalım
Doğum sancısı diyelim…….
29 Kasım 2022 yılında yazmıştım bu yazıyı.cimsa yaklaştı demişiz şuan geçti gördüğünüz gibi.o zaman uyuz falan yazmışım.bir karın ağrısı hala devam ediyor olabilir o zaman.neyse ne yapacak bakalım.ama.enflasyona son aylarda hiç ayak uydurmadi Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sürünmeye devam gitmiyor uyuz hisse...
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
haftaya 180 i kırarsa kopar :he:
Bilanço hayırlı olsun 👍🇹🇷
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...V1dVftwxg&s=19
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TUFAN BEYE SELAM OLSUN,,tahatcı 300 çıkar hisseyi kimse yanaşamasın demişti 2 yıl once..8-10 bandında yazıları mevcut....30 kat artmıs hay maşallah ..tebrikler.
akçansa ve çimsa da ayrı bir analizlerdi ..tekrar maşallah ..........
Sn. Palmet Tufan bey ileri görüşlü karşıt yatırım anlayışını özümsemiş kıymetli bir yatırımcı dost , ondan çok şey öğrendim ( özellikle youtube kanalında sn. Vedat KASAPOĞLU ile yapmış olduğu soru cevap videolarında) bu vesile her ikisine de saygı ve selamlar sunuyorum. Not : nuhcm.hissem bulunmamaktadır, sahiplerine bereketli kazançlar diliyorum.SM-A536E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gecen hafta bi miktar mal aldim bakalim. Hayirlisi.
https://www.kap.org.tr/tr/ek-indir/4...8d66572f8a7193
Enflasyon muhasebesine göre konsolide bilanço gelmiş.....
Yavru şirketleri de olan Nuh 1 ayda bilanço açıklayabiliyorsa diğer şirketler bakalım kaç ayda bilanço açıklayacaklar?
Sanki %50 civarında bir kabarma olmuş bilançoda..
Benimkisi ilk intiba..
Yanılıyor olmam gayet mümkün..