hesabımı açtığım gün güldüren 750K için 2K boşta ve 26,5 oran veriyordu, şimdide aynı.
Ama sitede 750.000 - 1.000.000 TL 4.000 TL 26,00% şeklinde güncellenmiş. yani geriye yürüyen bir güncelleme olmamış.
Printable View
akbank 170K$ 4.7 oran alındı.
Bilgilendirme: Gulduren Hesap hos geldin faizi artik cok daha esnek. Tum mevcut ve yeni musterilerimiz icin sabit oran olarak uygulanan hos geldin faiz orani, 12 Ekim 2018 tarihinden itibaren burgan.com.tr'de ilan edilen faiz orani olacak olup, bu oran piyasa sartlarina gore yukari ya da asagi yonlu degiskenlik gosterebilecektir. Bunun yaninda vadesiz hesapta birakilan tutar para birimi ve tutariniza gore degiskenlik gosterecektir. Detayli bilgi icin 08502228222 burgan.com.tr ve banka subeleri.
burgandan SMS geldi.
Hesabi hacklenmis falan degil. Adamin biri verified(tescillenmis) bir hesap acmis. Sonra isim soyisim ve fotograf degistirip elon musk gibi gostermis. Zaten dikkat edilirse isim soyisim yaninda @taylorflorence yaziyor.
Ek 20409
Gerçek hesabı bu : https://twitter.com/elonmusk
ICBC doları kampanyalı %6,25 'e çıkarmış..yeni gördüm.
saygı değer forumdaşlar,
elon muskun twitter hesabıyla mavduat oranlarının ne alakası var? neden sayfalarca konuşuluyor bu konu?
Medwig : Whıte house reached deal wıth turkey to release pastor: Nbc
NBC: Türkiye ile pastörün serbest bırakılması için anlaşma sağlandı.
NOT: daha sonradan NBC excepts ifadesini eklemiş. (ümit ediyor/tahmin ediyor karışımı bir kelime ile değiştirmiş)
Whıte house expects a deal is reached wıth turkey to release pastor: Nbc
dolar pis çakıldı
dolar acaip düşüyor ne yapsak doldursakmı keseyi şaştım kaldım bu gidişe:Sad:
Yarın büyük gün.Umarım bankalar makas oyunu yapmaz da dolarlarımıza kavuşuruz....
5.91 e indi gene
5.90 ın altı 5.70
5.70 in altı neresi peki ?
ytd.
syg,
MB bu bahane ile faizi geri çekebilir ilk toplantıda. Zaten düşürmek için bahane araniyordu. Bugunlerdeki 26 yı arar duruma gelmeyiz umarim
Kuşun uçtuğu artık kesin.Yarınki süreç malumun ilanı olacaktır.Ama kim dolarını veripte enflasyon karşısında eriyen tl’ye geçer o tarafı bilinmiyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Faizler artmaz dusmese de bu durumda.
Olan gariban para sahibine oldu...
Bu durumda en guzeli parayi yemek mi acaba?
Ne alacaksak ileride daha pahali olacagindan ihtiyaclari one cekelim diyorum.
Syg,
Görende sorunun sadece rahip olduğunu sanacak.