5.50 altında millete dolar sattırmak için her türlü aşağılık davranışı gösteren meşhur trollerimiz, özellikle 3 kişi, sırra kıdem bastı.
Printable View
Dün gece yazılanlara baktım da.
Ne büyük bir bela basimizda dönüp duruyor bir kez daha anladım.Biz evde de benzerini yaşadık. Evde aydınlatma cihazları birden parliyor, elektrikli ev aletlerinin motorları yanıyordu. Elektrigimizi sağlayan kuruluş bölgede voltaj yükselmesi yok sorun sizde dediler. eve getirdiğimiz uzman elektrikciler bizi sadece yoldu. sonunda tavsiye üzerine gelen genç radikal bir elektrikçi şebekeden bizim panoya kadar hher şeyi attı. Yeniden yeni malzeme ile sistemi kurdu. sorun bir anda bitti. Türkiye de aynı yolu izlemeli. Başka çare yok.
Çin on shore ile off shore yuanı dengelemeye çalışıyor. Başaramaz ise (veya ticaret savaşı nedeniyle başarmak istemez ise) istisnasız herkes ayvayı sapıyla yer.
Burada isterseniz sex hayatınızı yazın...
Umurumda olmaz.
Sadece 50 kuruş içerde olan biri olarak dolar düşecek yazarsanız ayarım kaçıyor.
Konu dışı tırı vırı derdim yok arkadaş, asabımı bozmayın yeter.
Bence gece yapilan 5 dakikalik +% 12 lik islem robotik bir islemdi.....Ama nicin, niye yapildi...?...Neden tekrar aldigi yere dusurduler gibi sorularin net cevabi yok.....Acaba tombul parmaklar bizim MB'na mesaj mi vermek istediler?.....Kapiyi kapatirsan pencereden, pencereyi kapatirsan bacadan gireriz diye........
Tatile gittiğimde 5.55 idi.
Geldiğimde 6.36 oldu bir haftada .
Birde bir aylık tatil yapsak 10 tl olacaktı demek ki
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kenara çekilelim,
Metal ezmesin....
Bir insan düşünün kalp grafisi dün geceki TL nin seyrinin aynısını göstermiş. bu gün normallerine dönse bile o insana sağlıklı biri denilebilir mi?
arada kaynayip paspas olmayin bugun..:)
longlari tutsak iyiymis; ahaha..
Aynı şey neden avroda olmaz... Çin konusu gerekçe olarak kullanılacak.
Bloomberght deki adam 6,40 giden harekette en çok 300.000 USD işlem olmuştur diyor.
adamın kalite bir daire fiyatıyla yaptığı harekete bak
bir de finansal yorumlamaya çalışıyoruz bizde , artık bendeki ne kafasıysa
bu da yatırım tavsiyesi değil bak ona göre
Bloomberght deki adama yeni bilgi gelmiş. 6,40 a giden harekette 100 milyon dolar işlem olmuş diyor.
5.8311 oldu.
adamlar ederini gösterdi.götürecekleri yeri de gösterdiler.mb mesajı alsın diye bence böyle .yakında anlarız.ytd.
Dolar Bey diyeceksiniz.
Ekonomistler, ABD Başkanı Donald Trump'ın Çin'e karşı başlattığı ticaret savaşlarının gelişen tüm ülke para birimleri üzerinde baskı oluşturduğunu, oluşan panik havası nedeniyle yatırımcıların TL'ye karşı dolar aldığını ve bunun da TL üzerinde baskı oluşturduğuna dikkat çekiyor.
Bu trump cok degil 1 hafta sonra aldigi karardan geri doner. Adamin cibiliyeti bozuk
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kayyum is loading atağı bu .
İstanbul banko
Ankara plase
İzmir sürpriz
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçen Perşembe ya da Cuma, Dolar kuru 5,80, gram altın 2,80 gibi zırvalamıştık.
Hale bak.
Bunlar iyi günler ve korkuyorum kötü senaryodan.
Ülkemiz için.
istanbuldaki rant olmadan gitmiyo işler sanırım..
hala 5.30-4.70 şu bu diye geveleyenler görüyorum.. 2 tane çizik atıyolar yersen grafik.. o oklar bi taraflarına giricek haberleri yok..
bu kış çarşı daha çok karışır.. mevsimlerin en güzeli geliyor.. tanzim satışı istiyoruz :)
Eğer erken seçim gündeme gelecekse, ilk işaret olarak, EYT'leri de kapsayan ciddi bir emeklilik reformu haberi bekliyorum.
bu altın kadar son 2 haftada beni yanıltan bi yatırım aracı olmadı. Çılgınlar gibi gidiyor. Dolarıda aldı bu defa arkasına
abi kusura bakmayın yeri ve zamanı değilsede ayrıyetten özür ama ben epeydir düşünüyorum ki
bu ticaret savaşı kuru gürültüsü altında
masa altından el altından etek altından birşeylerin altından gözükmeyecek şekilde
abd trump - çin şi cinping, anlaştılar abi
tüm dünyanın ticaretini senle ben yiyelim / diğer deyişle / ötekiler kuru ekmek dahi bulamasınlar yemeye
aaa kuşa bak düzenbaz muhabbeti ve kötü polis iyi polis ayaklarıyla çin ve abd dışı (bu ikisi ortaklar) herkesi güzelce bir uyutalım ağızlarına bon bon lolipop jelibon şeker de verelimemsinler yalasınlar hem bir yandan kavgalı süsü vererek müşteri kızıştıralım
yoksa ne dxy zayıflıyor ne çin in ihracatı zayıflıyor olan biten hep şeyin kafasında patlıyor ---- biz alman rus ingiliz üçüncü dünya vb.. bunların
hatta hattızatında çin ile hongkong dümenini tasarlayın yapın az suyu bulandırın (2 tane slogana atan gösterici ne ki herkes ayarlar onları) tabi oradan kaçan hongkong dolarları buraya yada başka yere gelemeycekki ya, yani ya çin e ya abd ye transfer olacak o paracıklarda, göreceğiz neticeyi. ben dönen dümene inanmıyorum abi. ne son dönemde adı geçen hegamonluk şeysine bahanesine ya para olduktan sonra kim takar hegamonluğu
twiter da okuduğum hiçbişeye inanamamakla beraber (zaten okumuyorum orayı) + orada okuduğuna inananada inanmıyorum. inanç babında değil gerçeklik babında
herkes memlekette yurtdışına kaçayım gideyim iyi ülke pasaportu alayım derdinde e gene para yok pasaportun sağlam olsa da ben mesela zimbabwe pasaport lu milyoner olmayı bir abd vatandaşı olmayatercih ederim. neyse uzun lafın kısası yok öyle birşey ticaret savaşı vb. daha önce detaylıda defalarca yazdım sildim ilk defa üstü kapalı yazıp silmiyorum.
bir kez gerçek manada bir ticaret savaşı mavaşı olsa abd Jack Ma nın e-ticaret şirketini kara listeye alır, niye almıyor?
bunlar savaşmıyor resmen sevişiyorlar yahu. her yerde hemde ayakta oturakta yatak matak zaten bahsi olmaz çalı dibinde akla gelen her yerde. her.. gidin bunların jünub ettikleri yerleri az bir gülsuyuylan yada kolonyayla filan silin temizleyin oğlum :-)
ben elimi sürmem, hem teşhisi koyacağız hem temizlik. fazla olur. ayıp olur.
Git isine be kardesim...
Daha bir kac haftalik uyesin bu topikte yazdigim her mesaja ters cevap veriyorsun....Kimseye al-sat yada dolar ucuyor-cokuyor tavsiyeside yapmadim....Bu isler senin gibi troller ve karsi tarafin trollerinin gorevidir....Ayrica bu forum hizmete acildigi yildan beri ayni nikle uyeyim.
Hem dolar hemde altinin ayni anda yukselmesi benimde isime yaradi. Cunku Yarin yada en gec carsamba gunu fiziki altin bozduracam.
Ayrica bu ayda her ikisinin yukselisinide tahmin etmistim.
Eylulde hem altinin hemde dolarin geri cekilmesini bekliyorum.....Yanilirsam buraya yazacagim.