https://i.hizliresim.com/ODXkD4.jpg
Printable View
Allah size inşallah evlat acısı yaşatır, kan içer kan kusarsınız, Allah size sevdiklerinizin acısını yaşatır inşallah
Amin kardeşim amin.
yyapı ile birleşme durumları olabilirmi sanki fiyat eşitlemeye çalışıyorlar.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hikayeden şeyler konuşmaya gerek yok, arayın yatırımcı işlerini, Arsız, ukala birisi karşılayacaktır sizi, birleşme yok, bu düşüş normal arz talep meselesi, kamil sattı diye her zaman düşmez ama yeşil yapıda kamil satınca düştü, sosyal medyada söylenti var diye açıklama yapmamız gerekmiyor vs...cevabını alırsınız. Ben aldım ve cevabımı da verdim haliyle.
Eşşek yukuyle zarar var neye gider bu kagıdın sonu.akilalene bi yorum yapabilecek olan
SM-J510FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
evt bilanço pek iyi değildi. döviz borcumu yok diyor kamil eğer öyleyse korkulacak bişi yok. neydeyse tüm hisseler elinde. yyapi vasat durumda ama.
arkadaşlar takaslar ne alemde?
bugünde ciddi satış var?:((
Bu duracak gibi değil sürekli aşağı
ALLAH yardımcınız olsunhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e5da56a847.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...97acae632a.jpg
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkürler kardeş.
ne olacak halimiz belli değil.
Patron girdi kağıda. Az önceki ile bunu karşılaştırın https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d60976954b.jpg
ytd
Beddua'ya gerek yok. Döner sizin başınıza gelir. Zaten yapılan iyiyse de, kötüyse de, mutlaka bu dünya da karşılığını bulur, merak etmeyin.
SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam ettigim bedduanin bana dönmesi icin, sucsuz, benim hakkimi gasp etmemis masum birine etmis olmam gerekiyo, cani yanan hakki yenen her insanin bedduaya hakki vardir.(Mazlumun bedduasindan sakininiz çünkü onun duasiyla Allah arasinda perde yoktur.-Buhari, Müslim)
Sent from my LG-H542 using hisse.net mobile app
oo topik kuran kursuna dönmüş [emoji849]
Sende gel kardeş, en azindan biz elimizi senin emegine uzatmayiz
LG-H542 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Durum kırıtik gibi. Şirketle ilgili sıkıntılar mı var. Piyasada yakında battı derse. Ne yapılabilir .SPK NE İŞ YAPIYOR. ????????????
TURKCELL T50 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birkaç gün içerisinde 0.38 - 0.40 ı yoklayacak. ben satıp çıkacağım. Bir daha asla patron hissesi almam. Bu dünyanın adaleti yok. Olsaydı Kars taki o masum kız çocuğu ve daha nice masumların ahı yerde kalmazdı. Yeşil soysuzlarıda öyle. Kimse bu namussuz lar için ceza falan beklemesin. Bu dünyada adalet yok. Maalesef yok. Güçlü olan hep kazanıyor.
Arkadaşlar alan nerdeyse çok az ama satışlar çok. Uzun süre böyle gider herhalde
Eyvallah, bedduanızın arkasına bende ilave edeyim ozaman[emoji51] [emoji51] [emoji51] [emoji51] [emoji35] [emoji35] [emoji35]
SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kovkaya kardeş alan satan nasıl
Dünhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c7c75bfb4b.jpg
Tşk kardeş sana da zahmet oluyor saolsın
Kapta haber düştü borçlar yapılandırılana kadar inşaat Durmuş
Tecavüz o.ç ları
Tahtamı kapandı noldu
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Matriks ve forx te sorun var tahtada işlem oluyor herhalde ygyo nun ahı tuttu borsaya
Sasa vestel biçok hisse 0.00 görünüyor
Var bisiler
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açıklamalar
YGYO.E işlem sırasında sürekli işleme ara verilmiş, tek fiyat emir toplama başlamıştır.
Açıklamalar
YYAPI.E işlem sırasında sürekli işleme ara verilmiş, tek fiyat emir toplama başlamıştır.
Nerde adi ş.siz kağıt var, bizi buluyor. Adamlar planlı bilinçli şekilde kendi hisselerini sattı. Hisseler nereden nereye düştü. Son'a gelindi yapılandırma yalanı vb. ile yine KY mağdur etmeye devam ediyorlar.
Nasıl çıkacağız bu bataklardan, Allah yardımcımız olsun. İnşallah yapılandırma vb çalışmaları olumlu sonuçlanır de İnşaat başlar borçlar ödenmeye başlar ve hisseler yeniden normala döner. İnşallah daha kötüsünü görmeyiz.
İnşallah gözaltı pazarı vb olmaz. Olursa 0,01 lere de düşer bu adi ş.siz tahtalar. Herkes kan emici hiç kimse dürüst değiL, İstanbul tower 205'i satsa tüm borçları öder ama adamın amacı satmak ödemek değiL, hala devleti sömürme devletten nemalanma peşinde.
Devlettin kurumları da zaten KY koruduğu yok, yarın çıkarlar x lira ceza keserler adamlar zaten ona göbek atar. Olan yine biz KY olur.
Tahta kapanması yada gözaltına girmeden devlet kayyum atasa olaya el koysa bu biz KY için daha olumlu olur diye düşünüyorum.
Resmen aylardır o kadar serzeniş ve şikayete rağmen hiç kimse miklemedi vay be ülkedeki kurumlar böyle malesef
arkadaşlar arkasında devlet desteği olan 2 manüplatörden biridir kamil. bunu öğrenmek gerekir artık. saygılar
olay tam olarak yazımı tura mı kıvamına geldi...şahsi kanaatimi yazayım ama kimse etkilenmesin beyin fırtınası yapalım diye yazıyorum.ihtimallerden bazıları :
*ya batıyoruz vakit kazanmak için açıklama yaptı kamil vakit kazanıp elindekileride satıp kaçacak kurtulacak,
*ya batıyoruz diye gösterip bıktırmanın zirvesini yapacak ve çok ama çok ucuz maliyetlenip olumlu haberler ile yukarıdan servis edecek,
*yada tüm alacaklıların isyan etmesi ni sağlayıp devlete baskı yapacak ve kendini devlete kurtarttıracak..en kıyağından vergi yapılandırması af teşvik vs vs .
*düşük ihtimal de olsa yurt dışından özellikle devlet eli ile araplardan iyi bir ortak bulup tüm inşaatları ve borçlarını araplara kitleyedebilir.bu ihtimal mantıklı görülse de bunu ancak ve ancak devletin el atması durumunda yapar.çünkü devlet referans vermesse hiç bir buyuk fon yatırımcısı bu kamile ortak olmaz.ama bu işin haberi bile hisseye buyuk katkı yapar,zaten yukarı ivmelenmeyi başlattığında bezmiş olan yatırımcı 60 a kadar satıp çıkmış olur sonra bir bakmışsın uçmuş gitmiş...şu anda bu hissede bulunan bizlerin %99,9 unun bu kağıt 1,50 yi görecek bile olsa o rakamı göremeden satacağına eminim.
dediğim gibi ortaklar yazdıklarım sadece beyin fırtınası olsun diye yazıya dökülmüştür.yatırım tavsiyesi olarak algılamayın,belki olur belki olmaz züğürt tesellisi olarak kalır...umarım herkez kar ile satıp kurtulur.
Benim hedef fiyatım 2 TL 1 yıl oldu bekliyorum 1 yıl daha beklerim benim fikrim kimse yanlış anlama sın ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ayrıca şunuda belirteyim, tek umut bağladığım şey malvarlığının borçlardan fazla olmasıdır.ama bu gayrı resmi borçlar olması halinde hepimizi terse yatırır...normal şartlar altında bu şirketin bu halde olması abesle iştigaldir...ama işin içinde kamil varsa 5 kere düşünmek lazım vardır bi hinliği....
Takas ne durumda arkadaşlar ?
Anlık arkadaşlarhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ed301c301b.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...41194212c4.jpg