Bu b12 için bağırsakları güçlendirmek gerekiyor. Unutkanlık b9 dan oluyordu galiba.
Printable View
Yukarıdakilerin daha milyon katı azı ile trilyon kat basan var.. Canlılık : Madde + Dünya.
sokağa çıkma yasağı falan acaba diyorum piyasa bugün sıkışır mı? babalar oturup internetten al-sat yapacak halleri yok...pek çok kurumdan aynı anda işlemler falan yapıyor bunlar icabında...hangi hesaba kim bakacak? aklıma geldi öyle...belki de sıkışmaz manyak bir gün olur...şimdilik tatsız tuzsuz ama...
Sokağa çıkma yasağı var oluşa tersdir..Ama güvenlidir.
Dışarı çıkıp yırtıcılardan kaçarken geyiği avlaman gerekir..:drunk:
Hisse Senedi işlemlerinde onbinde 1,5 altında oranla çalışan var mı arkadaşlar?
GUSGR tavan oldu.
Değişik bir durum var.
Beklenti bitti düşer diye düşündüm.
Demek ters düşünüyoruz.
Bear_Bull hocam sizin tecrübeli paylaşımlar yanında bizim ki devede kulak kadar
size itibar puanı veremedim kusuruma bakmayın lütfen.
x30 +0,38
x70 +1,71
x100 +0,72
x100 dışı +1,79
xbank +0,86
20 ton altın swap ihale ?
.
.
Nedir olay. Oha mı ?
Fiyatlarda kuruş 2 hane değil 3 hane olmalı.
2 TL altında gün içi al sat çok zor.
Mide ve barsaklar da bozuk heralde ondan düşük bende gastrit de var, aç karnına lansor tarzı ilaç almadan duramıyorum.
Tüm organ ve dokular birbirine bağlı sanırım biri bozulunca devamı çorap söküğü gibi sırayla geliyor, yakında 2 ci tip dm de baslarsa sasırmıycam. glukoz sınırda dolaşıyor arada 100 üstüne attığı oldu
Şimdi 2 mantık var
Birincisi
Teminatlar düşüyor çünkü hisseler düşmüş
İkincisi
Teminatlar düşmüş çünkü borsayı 10 bin puan yukarı alacaklar
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Marketçilerin cirosu enflasyon ile artıyor, son dönemde korunaklı diye onları aldılar.
POS komisyonlarının ve kısa vadeli faizlerin düşmesi de avantaj oldu muhtemelen.
EKGYO da biri 1,23 ü kaldırıp 1,24 yaktı ama devamını getiremedi.
50 milyon lot almayı kafasına koymadan girişmemesi lazım.
Ekgyo tam spek kağıdı speğide devlet
Projeler bir bir ortada ky çekmek için planlanmış sonrada hem kredilerden gelen paralar hemde hissesinin ucuz olması nedeniyle gelen ky paralarını hiç ediyor
Krediler devlet bankalarından kimse sormuyor zaten
Ödeyemezsen dairelerde devlete kalıyor
Bunu bile bile lades olmak böyle bir şey
Bu proje bence milleti ev sahibi yapmak değil borçlandırmada için kurulmuş bir sistem
arkadaşlar bugün tarım dışı istihdammı yoksa abd işsizlik başvurularımı öğleden sonra ne bekleniyor.gündemde ne var sanki öyle bir şey duydum gibi
Satıcı vade farkını koyuyordur yine de. Faizlerin düşük olması avantaj. Tersden düşünürsek aylık faiz %2 olsa her ay zam yapardı şimdi daha seyrek zam yapar daha fazla stok tutar.
MGROS tepelere gelmiş. ML orada sıkıştırma yapıyor bugün. BIST30 a sokacaklar muhtemelen.
bunlar diğer vadeye poz taşıyor ya...çarşamba günü nisan vadede 28 bin poz kapanıp haziranda 21 bin açılmış...pozlar oraya taşınıyor bugünde sürekli aynı kademeler iniyor kalkıyor...
Beklenen veriler:
https://i.hizliresim.com/3hMmyK.jpg
Tahvil faizleri
AKTIFTHV 8,74 -%2,89 Ekim 2016 seviyesine gelmiş
TAHVLUV %12,15 -%4,10
ne 988xx miş be???????
İşsizlik başvurusu dün geldi 4.4M
https://i.hizliresim.com/yABjJU.jpg
ECILC en yüksek hacimde bugün, özel bir beklentisi var mı acaba.
Sonra GARAN, GUSGR, PETKM, SASA, ASELS, SOKM, THAYAO diye gidiyor.
THYAO yu aprona çekmşler.
Bir haftadır neredeyse sıfır işlem. Hiç olmazsa komisyonlar cepte. :he:
Pala birkaç gündür resmen ..nelik yapıyor. Şu an 116 üstünde olması gerekirdi vopun normalde