rajon ne ki?
Printable View
Ooo burda kimler varmış sayın jackkalav ve yeni ortağım kocari :)
bir SARKY tuDMSAŞ duyuyorsun değil mi?
vay arkadaş...
Katar'a banka, borsa, fabrikanın ardından at spermi de sattık.
https://www.haberler.com/katar-a-ban...773496-haberi/
https://resmin.net/images/2020/12/02...75aa875f0b.png
Şişede paylaşılmış burada da bulunsun.
https://www.ensonhaber.com/gundem/si...vuz-tutuklandi
Buyrun burdan yakın.
https://www.ensonhaber.com/gundem/az...er-gunu-olacak
Başka günmü yoktu QARDAŞ, değiştirin şunu.
Tuncay Turşucu
@TuncayTursucu
#sarky güçlü bir bilanço. Beğendim. Ciro artışı, kar marjlarındaki artış, güçlü nakit akışı her şey var. 3Ç20'de net kar 105mnTL ile %771 artmış. Kar marjları yıllık 5 puan yükselmiş.
Hiç bakmamıştım kuşlu site de ne yazıyorlar diye bir bakayım dedim.YENİ DEĞİL bakır fiyatları yukarı gittikçe kar majı daha da yükselecektir, city yorumlarını okudum bakır fiyatlarının yükseleceğini ön görüyorlar ve ben bunu bizim ömere ilk konuştuğumuz gün söylemiş ve önermiştim aksa, sarky diye. aksa %45 civarı gitti bu gidemedi.
Evlatlık hissem hangisi?
piyasanın kullanmayıp kendimce benim icad ettiğim bir firma
ciro=pd etmelidir kriterimden yola çıktığımda SARKY
daha yıl sonuna yapacağını ön gördüğüm cironun yaklaşık 1/3 değerinde ve kar marjı yükselişte
bakır fiyatları yukarıya gittiği için
OTKAR sektörün önü açık, bu insanlık birbirini yedikçe de açık olacak
yılsonuna 2.5 milyar ciro yapabilir piyasa değeri 6 milyar şu an
fk / pd/dd zaten yüksek
ucuz olmadığını hep söylüyordum.
galiba ikisi arasında parite uygulayacağım, otkar önce kalkmıştı biraz dinlenir diye düşünüyorum(çapraz hareket ederlerse güzel olacak) olursa olur olmazsa ...??????
hani olurda bakır fiyatları yukarı gider sarky deli karlar yazmaya başlarsa ucu açık
beni zengin değil ama param var diyebileceğim yere taşıyabilir.
Yabancıların tavhl aşkını anlayamıyorum, o kadar alış başka hisse de olsa X2 olmadan toplayamazlardı
buradan şunu çıkarıyorum, demek ki satmak isteyen de çok, bakalım hangileri akıllı davranmış olacak
borsadaa herkes kendi yaptığının doğru olduğunu düşündüğü için yapar.
SARKY
Bugün geç saate kadar tavan olmayıp rekor hacimle tavana yakın kapatsalar güzel olur selecte onu 11 lerde yaptılar.
sayın REX gibi arkadaşları öyle döktüler.
teknosa da öyle oldu ben patron satışları olabilir diye yorumlamıştım, değilmiş dökme hareketiymiş.
onlarda güçlü beklenti var, sarky da öyle bi şey yok
bakır fiyatları olabilir belki.
Sabah sabah serik sahilden CUPRA lari aldik..kismetse aksama taze çekilmiş yas üzüm şeyi ...
Herkese günaydın hayırlı seanslar
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dmsaş sarky'nun iştiraki diye ona dalanlar hisse de öyle dalınacak bi durum yok.
selece ciddi hareket getiren şey aşı'nın muhafaza edilmesiyle alakalı, hamallıktan öte bir DURUM.
AŞI'nın muhafza şekli konuşulmaya başlandığında uyanmalıydık, maalesef onu akıl edemedik.
polho da da bir tarafa sert hareket olabilir ne tarafa olacak belli değil, takasda mal toplanma gözlemlenmiyor.????????
Aşının saklanması işini safkar üstlenecek diye bir söylenti var bilgisi olan varmı?
Selec ederi 12.5 tl civari potansiyel 20 tl uzeri....potansiyeli fiyatliyor...
Gedza ederi 30 tl civari potansiyel cok cok yukari....
Yerli arabanin parcasini urettiginde goruselim...boyle bir olasilik var..dmsas benim cok guvendigim sirket....onun icin sattigim hisseler asels cemts algyo selec isdmr..onun haricinde %45 ihracat yapan sirket...oto yedek parcasi uretiyor..benim maliyet cok asagida bu donem pek hareket yok hissede olu topragi var oda bir gercek...pandemi sureci cok etkiledi sirketi..
TMSF yönetimine geçtikten sonra hem karı hem de üretim kapasitesi artan Koza Altın kapasite artırımı için yeni bir hamle yaptı
https://www.borsagundem.com/haber/ko...amlesi/1534487
#RTALB - RTA LABORATUVAR - Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü tarafından SARS- Cov-2 (2019-nCov) RT-q PCR Tespit Kitinin temini kapsamında Sağlık Market Tıbbi Malzeme Çerçeve Anlaşması sonucunda şirkete 500.000 adet ürün siparişi verildiği açıklandı.
#AKMGY - AKMERKEZ
o Akkök Holding tarafından 54,50 - 55,50 TL fiyat aralığından 10.500 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %12,72’ye geriledi.
o Yasemin Casun Tuncer tarafından 54,00 - 56,00 TL fiyat aralığından 21.000 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %46,31’e geriledi.
#AKMGY & TKFEN - AKMERKEZ/ TEKFEN HOLDİNG - TKFEN tarafından 54,00 - 60,20 TL fiyat aralığından 48.560 adet AKMGY payı satılıken, TKFEN’in AKMGY’deki payı %10,65’e geriledi.
#DGGYO - DOĞUŞ GMYO - Şirket tarafından 9,38 - 9,47 TL fiyat aralığından 17.996 adet pay satıldığı açıklandı.
#DOBUR & DOHOL - DOĞAN BURDA/DOĞAN HOLDİNG - DOHOL tarafından 22,50 TL fiyattan 4.387 adet DOBUR payı satılırken, DOHOL’ün DOBUR’daki payı %41,10’a geriledi.
#ENKAI - ENKA İNŞAAT - Tara Holding tarafından 7,03 - 7,09 TL fiyat aralığından 284.345 adet pay alınırken, şirket sermayesindeki payı %49,78’e yükseldi.
#FMIZP - F-M İZMİT PİSTON - Federal Mogul Powertrain Otomotiv tarafından 130,00 - 134,70 TL fiyat aralıpından 121.462 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %83,81’e geriledi.
#OLMIP - OLMUKSAN - I.P. Container Holdings tarafından 7,35 - 7,48 TL fiyat aralığından fiyat aralığından 100.000 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %92,48’e geriledi.
#PEKGY - PEKER GMYO - Hasan Peker tarafından 4.000.000 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %8,48’e geriledi.
#PARSN - PARSAN - Cem Okullu tarafından 2.330.000 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %4,36’ya geriledi.
#PSDTC - PERGAMON - Minereks Dış Ticaret tarafından 16,99 - 17,00 TL fiyat aralığından 2.000 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %20,39’a geriledi.
#SANKO - SANKO PAZARLAMA - Temko İthalat tarafından 7,30 - 7,56 TL fiyat aralığından 478.770 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %89,88’e geriledi.
#SKBNK - ŞEKERBANK - Samruk Kazyna Invest tarafından 1,45 - 1,46 TL fiyat aralığından 17.862.068 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %16,80’e geriledi.
#SEKFK - ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA -
Şekerbank Personeli Munzam Sosyal Güvenlik Yardım Sandığı Vakfı tarafından 4,30 - 4,73 TL fiyat aralığından 1.000.000 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı sıfırlandı.
SKBNK tarafından 4,35 - 4,46 TL fiyat aralığından 1.004.541 adet SEKFK payı satılırken, SKBNK’ın SEKFK’daki payı %48,09’a geriledi.
#SNPAM - SÖNMEZ PAMUKLU - Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez tarafından 16,00 - 16,30 TL fiyat aralığından 28.151 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %25,09’a geriledi.
#VERTU - VERUSATÜRK GİRİŞİM - Şirket paylarının geri alınması kapsamında geri alınan 1.000.000 adet pay 9,82 - 9,93 TL fiyat aralığından satılırken, satış sonucunda 6,7 milyon TL kar elde edildi.
#DURDO - DURN DOĞAN BASIM - Şirket sermayesi bugün 16,6 milyon TL’den %111,15 oranında bedelsiz olarak 18,4 milyon TL iç kaynaklardan artışla 35,0 milyon TL’ye yükseltilecek olup, düzeltilmiş pay fiyatı 11,4515 TL’ye denk gelmekte.
Gedza fiyat boslugu stres yapiyor gibi gorunsede asil hedefin 1-2 ay icinde 25 tl oldugunu dusunuyorum...
Bilkent, Ankara ve Hacettepe üniversitelerinin iş birliği sonucu, koronanın buruna girişini engelleyecek bir sprey geliştirildi. Bilkent Üniversitesi'nden Doç. Dr. Şeker, hayvanlarda olumlu sonuç veren spreyden az miktarda kullanmanın yeterli olduğunu söyledi. Maliyetinin de ucuz olduğunu belirten Şeker, spreyin salgını yavaşlatacağını düşünüyor.
https://www.haberler.com/son-dakika-...775013-haberi/