Ringo ringo şişeler. :he:
Adamlarda hikaye var.
Şişeyi 8-9 lira yapacaklardı,
birleşmede spk kararı önemsiz olacaktı.
yan kağıtlar zaten uçardı şişeyle.
Acemi mi çok, işi bilen mi yok. :he:
Printable View
Ringo ringo şişeler. :he:
Adamlarda hikaye var.
Şişeyi 8-9 lira yapacaklardı,
birleşmede spk kararı önemsiz olacaktı.
yan kağıtlar zaten uçardı şişeyle.
Acemi mi çok, işi bilen mi yok. :he:
1.75-1.83 arasındaki sıkışma yine nisbeten volatil sayılır..
o dönemin rakamlarını 6.85 civarındaki büyüklüklere taşıdığmızda son dönemde, örneğin, 6.85 -7.16 arası dalgalanma olmaliydı.. yani bahsettiğiniz dönem daha volatilmiş bant olarak..
şu anda resmen sabitlenmiş bir kur var..
27 AB ülkesi lideri saat 16:00'da tekrar bir araya gelecek ve fonun genel büyüklüğü ve harcamaların kontrolüne yönelik mekanizmalar gibi konularda anlaşma sağlamaya çalışacak. Bir Fransız yetkili, kendi delegasyonunun tam bir anlaşmaya varılmasını beklediğini söyledi.
Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, zorlu müzakerelerin sonuna gelindiğini söyledi ve "Bugünkü sonuçtan çok mutlu olabiliriz. Görüşmeler öğleden sonra devam edecek" şeklinde konuştu.
https://www.bloomberght.com/ab-kurta...-hazir-2260387
Arkadaşlar şakamısınız siz?
Yoksa hepiniz mi şortsunuz?
Very important haber bu.
Ve kimse bahsetmiyor.
Olmadı bak bu.
Kur,Körfez ülkelerinin para birimi gibi 6.85 e sabitlenmiş gözüküyor ne aşağı ne yukarı.
Güçlü ise aşağı, zayıf ise yukarı hareketler beklenir normalinde.
Euro/dolar paritesi bile daha hareketli şu sıralarda.
ben devletin yerinde olsam
vatandaş evde otursun çalışmasına gerek yok der
basarım parayı kişi başı 2 bin tl gönderirim hesabına.
çalışmak isteyene de kişi başı 10 bin tl veririm.
aha kartlar açık
herkes zengin herkes mutlu herkes huzurlu
ne borsa ne yabancı ne turist
bizim ülke dört dörtlük her açıdan sadece kafası dört dörtlük değil
al sana çözüm.
ama nerede zengin fakir yandaş köle olacak ki sistem işlesin çarklar dönsün
biliyorum aynısını venezuella yaptı. ama o petrolünü sattı üretim yok bu sistem batırır teşviksiz olmaz.
sen çalışmaya ve çalışanı teşvik edeceksin. çalışmayan ile çalışan arasında fark olacak.
ben en az 5 katı fark koydum.
biri bir senede 24 bin tl alacak oturduğu yerde
diğer ise 120 bin tl alacak.
yani 240 bin tl lik bir evi almak istediğinde
oturan 10 yıl bekleyecek.
diğer ise 2 yılda alacak.
buradaki amaç tembel toplum oluşturmak değil.
üretim bilim eğitim bunlar devam edecek sadece çalışan ve çalışmayan farkı olacak.
biraz detaylı olabilir anlatımı ama sonuç itibariyle yolsuzluğa dolandırıcılığa işsizliğe gasp hırsızlık vs. bunlara en ideal çözümdür diye düşünüyorum.
136 bin
120 bin
ikisi de olmuyor.
Anlaşmışlar mı
Illa kustyracan be pala.
Bir suru garip hisse tavan yine saglam hisseler sürünüyor
kontrollü ve adaletli olduktan sonra üretime eğitime bilime devam ettikten sonra neden olmasın.
bunu tam olarak deneyen yok
çünkü
kapitalizme ( zengine ) ters
eninde sonunda adaletsiz bir duruma dönüşüyor ( insanoğlu yapıyor )
her neyse sonunu ya ben kestiremiyorum yada hiç yaşanmamış olduğu için sizlere ters geliyor olabilir.
en basit örnek devlet sigarayı yasaklasın diyorum
içen o benim hakkım vücut benim seni ilgilendirmez diyor devlette özgürlük diyor basıyor vergiyi
aslında zararlı yasaklanması lazım alkolünde sigaranın da ama olmaz içen sen kimsin ki diyor.
birilerinin işine geldiği sürece dediğim zaten olmaz zengin yada devlet bunu istemediği için dediğim olmuyor. farklılık doğuştan değil insanların düşüncelerinden geliyor.
not: benim vaad ettiğim cennet ama buna inanan da inanmayan da karşı çıkıyor. neden egosundan
dow petrolü bekliyor yükselmek için.
VIX 25 in altı olmalı.
Dolar edeksi de 95 in altı olmalı.
Bu şartlar altında DOW 27 bin üzeri olur.
YTD.
Merilin robotu ne zaman gelir acaba?
Aşı haberleri daha fazla teşvik haberleri loading
Yan tahtalar "üç de yetmez beş tane beş de yetmez yedi tane ver allahım ver" sokağında otururken, büyük endeks hisseleri Serdar Ortaç'ın "rezalet" sokağında oturuyor.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BIST Pay Endekslerinden İki Sıfır Atılması Projesi'ne ilişkin tüm hazırlıkları ve üye provaları bugün itibarıyla tamamlandı. BISTECH işlem sistemi güncellemesinin planlandığı şekilde 27 Temmuz 2020 tarihinde devreye alınacak
Geçiş çalışmaları nedeniyle, Kıymetli Madenler Piyasasında 24 Temmuz Cuma günü seansa 21.30'da ara verilecek ve seansa normal zamanı olan 27 Temmuz Pazartesi günü saat 08.00'de devam edilecek
VİOP'ta 24 Temmuz akşam seansı düzenlenmeyecek ve aynı gün Endekslere Dayalı Vadeli İşlem ve Opsiyon Sözleşmelerinde bekleyen İptale Kadar Geçerli (İKG) ve Tarihli (TAR) emirler ile aktive olmamış Şarta Bağlı (SAR) emirler VIOP_GUNSONU işlem günü bölümünde iptal edilecek
10bin gayme maaşla nasıl lüks bmw alıyım boschyatirimci abi
ikigözüm abiye süüüle maasımı enaz 40bin gayme yaparsa yanaşırım
Saglam hisse dediğimiz hisselrin hepsi kurtuluş savaşı donemi fiyatinda
rezalet gerçekten ya...bist100 +400 puan bist30 +50/60 puan falan...
Aof 135.075 ne zamana kadar yatay gidecek. Şu sıfır atilsa da kurtulsak. Merill nerdesinnnnn
Bu garan iyice b... çıkardı. Nedir derdi bunun anlamak mümkün değil arkadaş ya
yatırım tavsiyesi değildir sadece tahmin.