Türkiye, Nijer'de 1 milyon hektarda tarım yapacak
Türkiye, Nijer'de 1 milyon hektar alanda tarımsal üretim yapılması için harekete geçti. Nijer'de yem bitkileri üretimi yapılarak Türkiye'ye getirilmesi hedefleniyor.
Printable View
Türkiye, Nijer'de 1 milyon hektarda tarım yapacak
Türkiye, Nijer'de 1 milyon hektar alanda tarımsal üretim yapılması için harekete geçti. Nijer'de yem bitkileri üretimi yapılarak Türkiye'ye getirilmesi hedefleniyor.
Oksijen yanici bir gaz değildir. Yakici bir gazdir.
Ortamdaki oksijen miktari yukselince cisimlerin yanma sicakligi düser, yani kolaylikla alev alir. Giysiler ve plastik maddeler kolaylikla alev alir. Bunun icin küçük bir kivilcim yeterlidir.
Oksijen yag ile temas ederse aniden alev alir patlar.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önce kaldırım
Sonra indirim
[emoji23][emoji23]SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Danismanin diplomasi sahte diye haber ciktiydi
Ne yalanlama geldi
Ne görevden alinma..
Ben çok alındım !!!
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sağlık bakanı koca: Gaziantep'te meydana gelen üzücü olay nedeniyle bir hastamız daha nakledildiği hastanede yaşamını yitirdi. Can kaybımız 10'a yükseldi
Gunaydin,
Yeni yalanlara.....
-bugün gaziantep'te ne oldu? resmi açıklamayla başlayalım. özel sanko hastanesi covid yoğun bakımında yatan 9 insanımızı kaybettik. virüsten değil. onlara hayat vermesi için bağlanan oksijen cihazının patlaması sonucu.. anteplinin bildiği bizim bilmediğimiz kısımlarla devam edelim
-ilk açıklamayı sanko hastanesi yaptı. açıklamada büyükşehir belediyesine övgü vardı ama hayatını kaybedenler, yakınları, yaralılar ve hastalar için tek bir söz yoktu. başsağlı bile dilememişlerdi. onlardan sadece envanter gibi bahsediliyordu.
-sonra art arda siyasilerin açıklamaları geldi. çoğu özel hastanenin adını gizliyordu. onlar hiçbir şeyden sorumlu olamazmış gibi davranılıyordu.
-mesela ak parti gaziantep milletvekili bugüne kadar "kardeşim" diye hitap ettiği ve yıllardır her görüşmesini gururla paylaştığı sanko holding patronunu birden bire unutmuştu. olay yerinin adını veremiyordu.
-eski milletvekili şimdi belediye başkanı olan fatma şahin de sanko'nun marka değerini düşünen paylaşımlar yaptı. zira kendisi siyasete atılmadan önce sanko'da müdürlük yapmıştı. eşi izzet şahin ise halen sanko şirketinde yönetim kurulu üyesydi.
-patlamanın gerçekleştiği sanko hastanesi bakanlık tarafından covid test yetkilisi olarak tanımlanmıştı. vatandaşlar mecburen oraya gidiyordu ve 950 tl test ücret talep ediliyordu. o kadar rahatlar.
-kim bu sanko holding? gaziantep'in sahibi gibi.. çok büyük bir sermaye gücü ve siyasi desteği var. kamu çimento fabrikası ve seyhan'da hes baraj izni onlara verilmiş. sanayi odası onların. liseleri, üniversiteleri, camileri, avm'leri var. şehrin futbol kulübü de onların elinde.
-sanko'yu daha evvel tanımazdım. paylaştığım bu bilgileri bugün öğrendim. şüpheniz varsa kaynak sorabilirsiniz.. bugünkü patlamanın adil ve şeffaf bir soruşturması yürütülebilir mi? gerçek suçlular hesap verebilir mi? maalesef yine üstü kapatılacak gibi görünüyor.
-Sanko Bank Asya'nın en büyük ortağı idi.Bu bankaya para yatıranların malına mülküne el konuldu,hapislere atıldı.
ama büyük ortak,büyümeye devam etti.
-Kaynak olarak herhangi bir antepliyi gostebilirsiniz bütün memleket bilir bu yazdıklarınızı sahibi gibi de değil bildiğiniz sahibi hatta fabrikalarında suna oy verin diyecek kadar şehrin kaderini elinde tutar fatma şahinin bugünlere gelmesinin yegane sebepleridir
https://twitter.com/tyfndmr27/status...00386445201411
Bu adam benim bildiğim Türkiyeden Almanyaya yasaların
boşluklarından yararlanarak insan ticareti yapıyor. Bu yüzden gönderildi.
İngiltere Başbakanı Boris Johnson, ülkede daha hızlı yayılan yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) bir türünün ortaya çıktığını ve yüzde 70 daha hızlı yayıldığını aktardı.
Virüsün yayılmasını önlemek için başkent Londra dahil, Güneydoğu İngiltere'nin birçok bölgesinde yeni, daha sıkı önlemler altına alındı.
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) ise, İngitere’de ortaya çıkan yeni koronavirüs mutasyonuyla ilgili olarak yetkililerle 'yakın temasta' olduklarını açıkladı. Öte yandan Belçika, Hollanda ve İtalya İngiltere ile olan deniz ve hava trafiğini durdurma kararı aldı. Uzmanlar bu kısıtlamaların virüsün geçirdiği yeni mutasyonun Avrupa geneline yayılmasını engellemek için uygulandığını aktardı.
İş Bankası Genel Müdürü Bali ekonomiye dair değerlendirmelerde bulundu
Temel sermayemiz güvendir
Ters dolarizasyona ihtiyaç var
Daha az kaldıraçlı bir ekonomiye dönüştük
Kalkınma programı güncellenmeli
sabahtan beri videoyu izliyorum o masada arkası dönük adam ile solundaki adam ne içiyorlar.
gaya beyin içtiği gii içip sonra suya el atıyor gii duruyor
mümkün mü bu
Goldman Sachs, Türk Lirası için tahminlerini ikinci kez yukarı yönlü revize etti. Ancak TCMB'nin rezervleri yeniden inşa etme planlarının kurdaki kazanımların zamana yayılmasına yol açabileceğine işaret etti
ABD Doları/Türk Lirası paritesi için 3, 6 ve 12 aylık tahminlerini daha önce 7,75, 8,00 ve 9,00 olarak açıklamış olan Goldman Sachs bu tahminlerini 7,50, 7,75 ve 8,00 olarak güncellendi
Bulunan aşılar çöp mü olacak şimdi !!!!SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://pbs.twimg.com/media/EprsnsQW...jpg&name=large
Reklam veya dislike kaldırılmadan ilgilenelim.!
https://www.youtube.com/watch?v=E-zq...0ZHOLD%C4%B0NG
Geçen sene 115 tl ye aldigim kedi mamasi 155 tl olmus...
●☆◇□•¤☆#*