Onlar akdenizde rezerv falan konuşurken
borsalar sağlam satışa gidiyor.yukarı
Printable View
Onlar akdenizde rezerv falan konuşurken
borsalar sağlam satışa gidiyor.yukarı
Böyle abuk sabuk haberlerle vakit geçireceğimize karedeniz gazını bir an önce milletin hizmetine sunalım.Bence Türkiye Akdenizde boşa zaman ve para harcıyor.Yanılmayı çok isterim.Oraya harcayacağımız zamanı karadeniz gazının bir an önce yurda getirilmesi için harcamalıyız.Bu asla oradaki hak hukuk karasularımızdan kıta sahanlığımızdan vazgeçelim anlamında değil .Asla öyle bir şey olamaz , en küçük taviz verilemez.Fakat eldeki kuş çalıdakinden iyidir derler.Önce bulunanı yurda getirmek gerekir en geç 1 yıl içinde borular döşenir yurda getirilir.karadenizde doğalgaz bulduk derken sevinirken kendimizi Akdeniz polemiğine attık.Karadeniz gazının yurda getirilişi ile ilgili hiç bir çalışma plan proğram yok ona hayret ediyorum.Karadenizde doğalgaz buluyoruz Akdenizde polemikle uğraşıyoruz.Akdenizde rumların bulduğundan başka reserv varmıdır yok mudur bilinmez.Sen önce bulduğunu bi memlekete getir.Her dakika saniye ithal doğalgaza para ödüyon , dolarlar yurtdışına kaçıyor.Benim aklım mantığım kabul etmiyor.her gün karadeniz doğalgazını yurda nasıl getireceğiz ihaleleleri başlatmamız lazım , boruları nasıl döşeriz diye düşünmemiz lazım , kemane çalıp akdenizle uğraşıyoruz.Mantığım almıyor böyle bir şey olabilir mi ??????????????????????????????????
poz yok.
yalnız yunanistan'ın işgal altında tuttuğu , bize ait adalara dair bir girişim olmazsa, bu mevcut iktidarın .......
ülkeyi ne hale getirdiler be. zamanında kardak denen yer için operasyon yapan bir ülkeydik biz.
gençliğimizi çaldılar hakkımı helal etmiyorum. Allah belalarını versin bunların.
Çevrilmesi gereken BORÇ 171.-milyar USD.. 1 yıl
eskiden ,sendikasyon,dış borç,vs. ile takla attırıyorduk.
Şİmdi çok itibarlı Politikacılrımız sayesinde! dost kalmadı..
borç almak için kime gideceksin?
KAMU BANKALARI döviz pozisyonlarıda eksideymiş...
CUMHURİYET tarihinde daha berbat bir dönem varmıydı? varsa bilen yazsın...
Kasayı sıfırlarsın anladık..Ok.
-39 milyar USD'a düşürmeyi nasıl başardın??
Bisikletinizi hazırlayın, paranız varsa Elk.Bisiklet alın,ben aldım (yokuşta faydası olur)..
https://rayhaber.com/2020/09/tcdd-cu...-hazirlaniyor/
TCDD "Çuf Çuf" la Scooter Sektörüne Girmeye Hazırlanıyor
en iyisi yürümek.. mümkün olan her yere yürüyün, gayet iyi bir şey zaten..
bunnar her yere burunlarını sokuyorlar.. scooter meselesine de tcdd el atmış..
mr erdoğan ve abdulhamit'in birbirinden pek farkı yok.. yuksek ihtiraslar (temelsiz islamcı özgüvenine dayalı) ama sınırlı kapasite..
abdulhamit döneminde maliyenin anahtarlarını resmen yabancılar almıştı.. iflas etmişti ülke.. kıbrıs filan gitti abdulhamit döneminde..
mr erdoğan ve medyası da abdulhamit ve rte benzerliğini işlediler yıllarca, iyi biliyoruz..
mr erdoğan ın da maliyeyi getirdiği yer ortada..adalarda yunanlılar kuzu çeviriyor..
Yine cok zayif
Kapatin olmayacaksa bu amk çöpünü
Dow un raliisi yine boşa gidiyor
Çaktırmadan usul usul yükseliyoruz. Dow düşerken 106.500 lerden 111 bine yükselmişiz hemde bankasız.
2017 den beri %100 uzeri enflasyon gecirdiler sana
Enflasyon artiyor fiyat dusuyor
Buna isyan etmeyip neye edelim
Allahin sakiri
Arkadaşlar
aps da epey arttığına göre
bir tarafa hareket sertleşmeli
bu hangi yöne olabilir
bunu anca piyasaya yön verenler bilir
aşağıda endeks 100 grafiği üzerinde hafif eğimli
yerlerin altını cizdim
hafif eğimli düşüşler
genelde sert yükselişlere
hafif eğimli yükselişler de genelde sert düşüşlere
sebeb olmuş geçmiş te
https://i.hizliresim.com/XlV1NW.png
2017 de dolar 3 liradan 5 liraya giderken bu borsa nıye gidiyor dıye hergün yazıyordun. Venezuella olduk dıyordun. O gün enflasyon yoktu bu farkı farkedemedn sımdımı düştün pesıne. Sen cıktınmı ben yatırıma baslarım. Şaşmaz ındıkatörsün sen 2017 den beri takipteym seni
kavga yok..:)
2013 de garan 12
7 yilda dunya enflasyon yemisiz
Altin dolar bazli cope donmusuz
2020 garan 6
Elestirmek icin Allahin sakirin den izin alcaz
hırsız malı götürüyor
millette önlem alacağına ne kadar götürmüş nasıl götürmüş diye kavga ediyor.
bırakın tartışmayı da
portföyünüzü korumaya çalışın.
durum hiç iyi değil malum sona yaklaşılıyor.
tvlerde abuk subuk söyleşilerle milleti oyalıyorlar.
özel sektör yarın borçlarını ödeyemediği zaman vatandaş bunu hissedecek.
bu durumu alt etmek için bir kaos lazım kendini milli ve dini olarak öne çıkarıp iktidarı bırakmamak için.
belli sektörlerde can var ama %65 özel sektör durumu vahim.
izleyelim ve görelim yanılıp yanılmadığımızı tabii elimizdekilere sahip çıkarak.
saygılar
:bravo: :bravo: :bravo:
Yeşil hakkım varsa hemen gönderiyorum.
Yokmuş...
https://i.resimyukle.xyz/VG7L2b.png
Ağustosta konut satışı %54,2 yükseldi. 170 bin konut daha satılmış.
ekmek alacak paramız olmaz gider borçlanır sigara alırız
bisiklet alacak paramız olmaz gider borçlanır araba alırız
kirayı ödeyemeyiz gider kredi çeker ev alırız
bunları bile bile yaparız.
neden
sözde gelecek kaygısını garantiye almak için oysa gösteriş ve egon için
ödemeyi de eşinden boşanarak kendini alkole vererek en sonunda da cinnet geçirip intihar yada aileni yok ederek yaparsın.
975 den bilezük. :he:
Longçular..! İlk hedefiniz 1270.00.. İleri..!
Cds 500 ün altına bile gelmiyo daha , borsamiz tarihi zirve 124500 ü gorcem diye uğraşıyo , sözün bittiği yerdeyiz diyebiliriz tam olarak...
senin yaptığın ne biliyormusun
koçun yada sabancının yanına sokulmuşsun vay be nasıl arabaya biniyor vay bee şu saate bak vay beee ne para harcadı diyerek ülkenin gerçek halini görmekten kaçıyorsun
ama şuna emin ol koç yada sabancı seni arabası ile alıp sana unutulmaz bir gece yaşatacağım diyipte sulukuleye yada kuştepeye bırakırsa o zaman hayatın gerçeklerini anladığında bu forumda lanet okuyacaksın önceki söylediklerin için
çok kasma seninde malum şahıstan farkın yok ülke batmış hala pik diyip milletle dalga geçiyor ama o millet dümdüz gidiyor sende ona benzeme
Vehbi KOÇ'un kızı Suna KOÇ 79 yaşında hayatını kaybetti.
Son dakika haberi: DSÖ'den tüyleri diken diken eden açıklama
Tarih verdiler! Felaketi yaşayacağız
DSÖ'nün Avrupa bölümünden kritik açıklama geldi. Ekim ve Kasım aylarında, koronavirüse (Covid-19) bağlı ölümlerin daha sert geçeceği ifade edildi. DSÖ Avrupa Bölge Direktörü Hans Kluge, DSÖ’nün, Ekim ve Kasım aylarında Avrupa’da günlük koronavirüs (Covid-19) ölümlerinde artış görmeyi beklediğini açıkladı.
Son dakika haberi: DSÖ'den tüyleri diken diken eden açıklama
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/son...rildi-41610726
sise satış yerine gelmiş...
burdan açığa verip 6,20 gibi kapanılabilir...
https://i.hizliresim.com/F4D1TV.jpg
Orman yangınlarının sürdüğü Kaliforniya'da Trump ile yerel yetkililer arasında iklim değişikliği tartışması|
- Trump: Hava serinleyecek. İzleyip görün
- Yetkili: Keşke bilim de sizinle aynı fikir olsaydı
- Trump: Bilimin bunu bildiğini düşünmüyorum
Gıda, Sağlık, Kimya
Savunma sanayimiz kadar stratejik sektörler olmuştur.
Virüs tekrar çok kuvvetli yayılmaya başladı
Bb79 , ben Akp li filan değilim ya nefret ediyorum o partiden en çok eleştirenlerdenim Rte yi burda , sen şaşırmışsın beyin ilaçlarını ihmal etme durumun vahim...