Ben vefasızlığı sevmem...
cons bayım levyeyi ters tutmuş,,,
ne yapayım yaane elinde mi kalsın...
Bi destek atalın dedük...
Printable View
cons bayım işini bilir. o longları kısmen boşaltmıştı. reverse olmuştur.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...23#post5125223
Şimdi cuma 21.26 ..
36 saat fırsat bu iki kişiye ..sonrasını da sonra konuşuruz ..
İyi niyetli herkese huzurlu hafa sonları ..:)
verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.diğer arkadaşlarada teşekürler.viopla ilgili bilgim var.bir süredir spot tarafındaydım.iki gündür viop tarafına geçmiştim.vade meselesini unuttum.sıkıntı yok gibi görünüyor.geçen yıl yine unutup bu durumu yaşamıştım.baya bir uğraştırmışlardı dilekçe falan yazdırmışlardı.o bir kontrattı.hatırlamıyorum pek.hesabıma geçirmişler bunları direk.sorun yok pazartesi uygun biryerden satar geçerim.yazsa yazsa bin lira bi zarar yazar.
https://i.hizliresim.com/JeViCV.png
O kama bu kama ise, 29.500 altında tüm boğalar mezbahaneye...
Ama muhtemelen değildir...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...30#post5124930
güneysu bir başlık açmış 2 dakikalık zaman ayırıp destek atabilirsiniz
" Of kors alır.. "
" Daha alsak ? "
Nereye baksan levye...
Yav sermaye piyasalarını anladık da,,,
Para piyasalarında da levye...
Dolara levyeyi fururken,tl de levyeyi manavela olarak kullanıyorlar...
"Doların zebaanullahları"....:)
Selamlar arkadaşlar hepinize iyi akşamlar
15 yıldır takip ederim,4-5 yıldır yazmıyorum,daha önceleri madenci67 olarak yazardım
Şunu diyeyim sizlere son 2 ayda xu100 140 binden Shortda yakalandım,Milyona yakın param sıfırladı Sayılır,bir o kadar para ekledim,Bu hafta çok şükür zarar çıktı 4 günde.Akşam itibariyle,geceye short kaldım 1588 den,paranın %70 ini pzt spota geçicem
Bunları neden yazdım diye sorabilir bazı arkadaşlar,Hem durumun nereden nereye gelebileceğini ve gidebileceğini bilmeyenler farkında olmasını gerektiğini hatırlatmak için
Şimdi gelelim piyasanın yorumuna
Spot:
Bu hafta bugün -492 milyon para çıkışı ile 1 milyara yakın çıkış oldu geçen hafta yaklaşık -500
Berat A. Gittikten sonra haftalık ora çıkışları ve girişleri geçen hafta paylaşan bir arkadaş vardı oradan bakarsanız zaten 109-158 arası çıkışın ne kadarını verebileceğimizi görürüz
Viop:
Pasta ne güzel bozuluyordu ki TEB alıma geçmiş 1 hafta sonra,aşağı inerken toplar biriktirir diye düşünüyorum,yerine koyacağı verdiği 40 bin kontrat daha var,aps düne göre artmış aşağı yönü destekler
Dow:
Bu kadar aşağı yukarı yapmasının sebebi,shortçuları dökmesi gerekmesi ,30100 altında 29200 ilk destek 26500 %38,2 fiibo düzeltme seviyesi,tim göstergeler aşağı yönlü kırılım bekleniyor,146,5 altında ilk destek 139 olarak görüyorum yukarı gidecek olursak tepki olarak max 151.xxx viop için 163,xxx
Günlük yaklaşık 10 bin kontrat işlem yapıyorum çok yorduğu için artık pzt DEN itibaren biraz azaltacağım
Bu forumu okumak güzel hepiniz değerli arkadaşlarsınız,daha detaylı çalışma yapıp haftasonu sizlere ileteceğim dostlarım
Ama siz siz olun yazı tura atar gibi rastgele birilerinin gazına gelerek işlem yapmayın,okuyun analiz edin kararı siz verin
Ytd
" Aldık da.. Ve Salı Pazarı buralardayız.. "
Günlükte RSı candır,düşüşe teyiti verdi ve oldu...
Viopta Yukarı 5 bin
Aşağı 15 bin getiri öngörüyorum
Bu kadar sert hareketleri yapmaları algılarla oynamak
1560-1610 olduğunda short kapatmayan 1550 olsa zor durur kapamadan bekleyemez 1420 leri
Ben palanın işi 10 günde bitirip hiç fırsat vermeden yukarı alacağı kanısındayım
Ytf
Short forumu olmuş burası spot orta vade 2000 ihtimalini gozardi etmeyin ytd
" Haydin beyler canlanın ) "
2 tane hisse artıda geri kalan 28 hissenin içinden geçmişler kalkmış emlak tkfen iyi direnmişmiş...
tepeden 15.000 puan yiyince şirazesi kaydı napsın...
Bugün kasaya 10bin kadar yeni taze gıcır gıcır jeton atılmış
manif abi sen mi jetonladın
future dow biraz toparlar gibi olmuştu, tekrar aşağı salıyor.
şu investing tr yorum yazılan kısıma bakıyorum. yürek yemiş çok ky var.
daha bunları bir öpecekler.
" 1573-4 aynen.. "
Vay arkadaş 8 senelik hisse birikimini full altına gömdüm 436 dan.. Borsalar yükselirken risk iştahı var diye düşüyor.. Borsalar düşerken nakite teminata sıkışan altın satıyor.. Bildipin teneke oldu
Göya bu hafta rekor bekliyordum borsadan 🤣
Vix düşmediği sürece böyle 1 ileri 2 geri devam eder
Doların da altının da fazla yükselmemesi düzeltme izlenimi veriyor...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
geçen senede yeni yıla ocak ayında şubat vadede 144.000 maliyetle shorttum...
sonra pala ızdırap dolu günler geçirtti... oralardan aldı 150.000 sonra 152.000 e götürdü...
145.000 altı imkansız credit 200.000 kontrat longu var asla onun altına gelmez dendi ben pozuma inandım...
28 şubat günü 122.000 french kiss yaptık...
onun için biri 10.000 kontrat acmıs digeri kapamıs pastaya bakan öpülür benden söylemesi...
şu andada pastaya bakmıyorum boş iş onlar...
aslolan fiyattır gerisini sallayın gitsin...
şubat sonuna kadar beklicem shortta...
herşey geçen senenin aynısı gibi...
Piyasa yorumum şöyle
Fed pandemi vs dertleri için bok gibi para bastı
Bu para ky nin elinde dünya finans sistemini tehdit eder hale geldi
Robinhood,redditt, GME Vs işleri çok ilginç amerekinanın ky leri global palanın bi şubesini batırırmak üzere
Bu durumda fed şok bir faiz artışıyla bu kadar bol parayla kontrolden çıkan finansal sistemi recover edebilir
Borsalar vs bu korkuyla satıyor olabilir