Dolar/TL 8.5001
Printable View
Dolar/TL 8.5001
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medyada orman yangınlarıyla ilgili "Help Turkey" etiketiyle yapılan ve suç unsuru teşkil eden paylaşımlara ilişkin resen soruşturma başlattı
Dayak kulübesi
8.56
Bi 10 gün dayanamadı dolar
1'den 8.50'ye kadar sürdü doları reyiz. Öyle kolay kolay bırakmaz düşsün. Biz bu dolarları yoldan toplamadık.
Arada bir , bir iki gün önce olduğu gibi buraya daha önce hiç görmediğim nick'li arkadaşlar hücum edip bir takım tartışmalar yapıp yok oluyorlar bu nedir acep ? İyice paranoyak oldum şu ahir ömrümde . :)
İspanyol a , Reyis imiz destek atınca piste fırlamış , sayın Reyis imiz ekonomist olduğunu belirtmisti , o sebepten faizlerin hızla düşmesi gerekiyor , bunu hemen Şahap Mak lazım.Bugun öğle gibi akşam agora meyhanesinde Dolores in dansını izleriz :)
Mahfi Eğilmez geçen gün yazdı:
Parlamenter sistemdeyken, 2018 yılında kişi başına gelir Türkiye'de 10.883 dolar; Romanya'da 9.529 dolarmış.
Cumhurbaşkanlığı sistemindeki 2020 yılında ise Türkiye 8.600 dolara düşerken, Romanya 12.792 dolara çıkmış!
tabi romanyanın bir ampül partisi. bir reisi yok, helak olup gidecekler.
Açılım saçılım uğruna Mustafa Kemal’in sözünü bile eğip bükmeler oldukça
(Bu arada hala kıyaslanmanın keyfiyle döktürüyor Achilles)
dicital ofise, ordan buradan emir almaya gerek yok.
Hele tarihimize batıdan bakıp değerlerimizi aşağılayan mankurtlar oldukça
genetik tepki hep olacak...
Mesela aşağıdaki arkadaş...
Kuzu postuyla yeniden sahnede... :))))
Ya hu luzır, sen de ülke orduna yakın işgal askerlerine oturum izni ver,
izni veren çavuşesku olsa da milli gelirin artar...
Ne diyorsun?
Kırım’ı düşman işgalinden kurtarıp
milli geliri 20 bin dolar yapalım mı?
Hey Allah’ım sen sabır ver...
:))))
Kaç kere söyledim mesela,
Bu Dolores severler
Bunların hebisiii batıyı taklit ediyorlar
Sen bu batı taklitcisi Dolores cilere tavuk taklidi yap desen bunlar sana Mudurnu tavuk taklidi yapmazzzzlaaaar
Bunlar gidirler Kentucky Fried Chicken taklidi yaparlar ....
Yaw biz körfez Savaşı'ndan önce ABD askerlerine oturum izni vermeye çalışmamış mıydık hatta güney doğuda toprak kiraladilar ne hikmetse Trabzon limanına kadar alacaklardı şu hiç bulunamayan kitle imha silahları yüzünden
Bu olay ne zaman olduydu millattan önce miydi neydi , ilaçlarımı almayınca unutkanlık oluyor , sonra kim batıcı kim dogucu karıştırıyorum gusura galmayın , sevgili dostlar
Şimdi benim anladığım forumun müdavimlerinin çoğunun fikirlerini zararlı bulan akp ve reisi beğenmeyen odakların hepsinin pkkhdp li falan olduğunu düşünen yeni yazar ,aslında ekonominin kötüye gittiğini vurgulayan ve bundan mevcut iktidarı sorumlu tutarak kızan sn loner i mankurt yaptı,öyle böyle bir fikir beyan eden sn achiles i ne dediğini tartışmadan aşağıladı,beni de zaten bir ara bayan olmakla aşağıladı ona kızmadım da bir dolar falan diyerek subliminal fetöcü mesajı verdi o amerikan uşakları ile subliminal olsa da bir tutulmama çok kızdım,ama elbet bu yeni yazar baya profesyonel olduğundan sözler hakaretler hep direk değil hep alttan alta metinlerde yazılıyor.Açılım saçılımı beğenmediğini anladım demek ki akp li de değil reisi o da sevmiyor.O durumda sanırım memleket için mhp yi hayırlı buluyordur,heyhat o da akp ile koalisyon halinde.:)))))) Neyse bunca laf etti hala lazlar gürcüler çerkezler kürtler türkmüdür değilmidir,türk tanımı ne onu yazmadı.Yaz işte türk milleti dediğim sadece türk halkıdır lazlar çerkezler gürcüler kürtler bu gruba girmez bunlar bu milletin içinde barış içinde yaşayacak unsurlardır ,onlara ermenilere uygulanan şeyler uygulanmaz falan diye.Yok böyle düşünmüyorsan türk tanımı ırka dayanmaz elbet kendini türk olarak kabul eden bu vatana hizmet eden gönül bağı ile bağlı hisseden herkes türktür,türklük ırka dayalı bir tanım değildir de.Ama olmaz yazmaz ,çünkü misyonu başka.
Moruk kusura bakma
Estagfurullah abi :))
Bende yaziyodum kasaba kurnazina da bosver Degmez dedim kendi kendime
Bayan olmakla aşağıladı derken sakin yanlış anlaşılmasın.ben karşı tarafın düşünce yapısı anlamında yazdım.yoksa ben hanımların her anlamda erkeklerden üstün olduğuna inanan bir erkeğim.valla dünyayı kadınlar yönetse daha iyi olurdu
Yuzuklerin efendisi filminin bu kadar başarili olmasinin sebebi filmin hic bir sahnesinde iki kadinin ayni karede yer almamasiymis :)
Saygular.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla gücü yeten kendi hanımına benim entry mi göstersin,konuyu tartışsın iki saat sonra sağ kalırlarsa konuyu tartışmaya devam edebiliriz:))))))) Ben haklıyım konu kapanmıştır,isteyen denesin ,bu konuyu hanımıyla tartışmayan entry girmesin lütfen.
Kadinlarin kafa organizasyonel islerde zayıf kalır
Evde yemeği bayan yapar
Tüm usta aşçılar erkektir
Çok geniş düşünemiyolar Şahsi görüş
Bu arada ben foruma çok giriyorum ya,hanım ben burada saatlerce ne yazıyorum çok merak ediyor,anladınız siz onu arkadaşlar,konu kapanmıştır.
Bakan Koca : İllerimizde 100.000 nüfusa karşılık gelen bir haftalık toplam vaka sayısını gösteren insidans haritasının güncel halini ekte görebilirsiniz.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...fcc78ef4bd.jpg
Forumu çıkarsız ve kendi aklıyla takip eden üyelerden ricam
düşüncelerimi
yukarıdaki falcı gacıdan,
İshak Alaton cımbızcısından
kısaca kuyrukacısı çeken birinden değil
bizzat paylaşımlarımdan çıkarmalarıdır...
Bak
luzır yok... :))))
Bi gün sen de luzır gibi yok olacaksın ortalıktan...
Hala soruya cevap yok boş bos aforizmalar.sn loner yıllardır yazar eminim ilerde de yazacak ben de öyle.ama senin miadin ilk secimle dolacak sen de biliyorsun ben de .isine bak senin aklının seviyesi bu foruma yetmez.
Eskiden rumenige falan vardı.baya sıkı yazardı. Sen ayrıca baya da bos yazıyorsun hep hakaret hep aforizma falan tartışma adab-ı falan da yok.daha sıkı adamlar lazım bizim foruma haberin olsun.sor arkadaşlarına belki bulunur öyle birileri.bence sen bosa cabalama
......Türk yurdunda Kürdistan kuracağız diyen Kürt milliyetçilerinin kellesini koparmak kafatasçılıkmıdır Türk yurtseverliğimidir?
Buyurun size Kürdistan desek Kafatasçılığımız kalmayacakmış! Ne kadar uyanık bu Kürtçüler!..
.......Akapenin masum olmadığını biliyoruz çünkü PKK/hdp ve FETÖ ile bir BOP projesi KürdistanAçılımını yaptı, o maceradan dönüldü ama yok yere de binlerce şehit verildi bunlar hep suçtur şu anda da PKK/hdp'i Anayasayı hiçe sayarak kapatmamakla suç işliyor.
......Akape yönetimiyle Laiklik ve Türk/Atatürk konularında kan uyuşmazlığımız olduğu için KürdistanAçılımı yaptığı için siyasi rakibim kabul ederim ve herzaman eleştiririm.. Burada hiç bir sorun yok ama her sülalede karşıt partilere oy verenler vardır ve ben Akapeye oy veren Türkleri asla düşmanım görmem çünkü onlar akrabalarımızdır.
.....Türk yurttaşa, iktidarda isen muhalefeti yenmek için sakın ha PKK/hdp'li Kürtçülerle işbirliği yapma muhalefetden oy kap.. Muhalefetde isen de iktidarı yenmek için sakın ha PKK/hdp'li Kürtçülerle işbirliği yapma iktidardan oy kap.. Yoksa koskoca Türk ulusunu yalnızca %10 olan Kürtçülerin oyuncağı yaparsın ve lanetlenirsin, onun için titre ve kendine gel diyoruz başka da bir şey demiyoruz..
Bak meteposta cevapladı soruyu.neden çünkü özgür adam bir şey yazarken kimseye sormak zorunda değil.sen mecbursun ezber bozan bir soru oldu mu ekibe danışacaksın bir çıkar yol bulamadın mı ortalık bulandiracaksın falan.senin aklın bu foruma yetmez.bence bırak bu çabayı da işine bak.
Kürtçüler, Nur tarikatları ve PKK/hdp ile kanca attığı dindar ve Komünist Türklere beyin yıkaması yaparak onları Suçlu/Haksız olduklarına ve Kürdistan'ın hak olduğuna başarıyla inandırdılar ve desteklerini aldılar. ABD'in tam desteğiyle de amaçlarına ulaşacaklarını hesaplıyorlar..Türk ulusu Kürtlere her zaman adil ve sabırlı davrandığı için şimdi PKK/hdp'li Kürtçülere bu ültimatomu vermekte her açıdan haklıdır..;
"PKK/hdp'li Kürtçüler, Türk ulusu karşısında diz çökün ve bağışlanma dileyin.. Bugüne kadar yaptığınız terörden katliamlardan pişmanlıklarınızı bildirin.. Kürdistan'dan Kürtçe eğitim dilinden vazgeçtiğinizi açıklayın... Bir daha asla etnik partileri desteklemeyeceğinize and için.. Biz PKK'yız diye haykıran Eşbaşkanları vatan haini ilan edin Apo'nun Demirtaş'ın ipini biz çekelim deyin.. Kürt sorunu Kürdistan isteyenlerin sorunudur bizim öyle bir sorunumuz yok deyin.. Suriye ve Irak'da yaptığınız gibi ülkenize ihanet etmeyeceğinize, Korucu Kürtler gibiTürk ulusuna hizmet edeceğinize and için... Türk ulusu Ermeni ve Rumları ilk ayaklanmalarında kovmasına karşı biz Kürtleri Sünni dindaş olduğumuz için bir çok kez bağışladı bunu biliyoruz ve minnet ediyoruz deyin.."
Meteposta düşüncelerin belli defalarca yazdın zaten anlayan anlayacağını anlamıştır.biraz da şu mhp den bahset akp den bahset ilk secimde kime oy vereceksin kimi beğeniyorsun önü da yaz da olay daha somut bir mecrada tartisilsin
Kellesini kopartmak tabi ki kafatasçılıktır. Kelle neden kopartılır ki? Kafatası için kopartılır. Türk milliyetçisi kafa koparırız derse Kürt milliyetçisi de aynısını söyler. Hal böyle olunca yurtta barış olmaz. Dünya başka bir çağa geçti,evrensel değerler var artık. Eski çağdan kalan kafalar bunları benimseyemedi. Hal böyle olunca sen benim ormanımı yaktın ben senin ormanını yaktım,bundan dünya zarar görüyor. İllaki savaş yapalım diyenler gitsin ötede savaşsın, düzgün Türklere de, Kürtlere de, doğaya, ormanlara da bulaşmasın, milletin derdi kendine yetiyor.
Zaten ne bitmez kafaysa 30 yıldır koparila koparila bitmiyor.adam daga çıkmış ölümü göze almış o adam neden 30 yıldır daga çıkıyor nasıl oluyor da bu pkk bitmiyor bunların arkasında ne işler dönüyor.uyusturucu ticaretinin bu olayda rolü var mi aponun kayınpederi hangi örgüttendi bunlar düşünülmüyor habire başka düzeylerde konu dönsün dursun.dunya başka bir yere gidiyor bizim sınırlarımız içinde bence mümkün değil ama diğer 3 ülkeyi kapsayan bir kürdistan nerdeyse kuruldu bile.bizim sınırlarımız içinde benim hala kurt türk kardeşliğine güvenim tam ama birileri aşırı milliyetçilik söylemleriyle bu işi planlayanların ekmeğine yağ sürmeye devam ederse bilemem tabi.meteposta hakikaten tüm kürtler pkk yi destekleseydi arkasına amerika ve israili alan bu projeye kimse engel olamazdı.allahtan akıllı türkler ve kürtler var da kimse bu tuzağa düşmüyor.
Tuhaf herifler gelip sert girip girip topa hep aynı şeyleri sayıkladıklarına sonrada hmn topukladiklarina göre adaletli :)) nemalanilan mamalar azaliyo galiba
Akapeden zaten sözettim daha ne sözünü edeyim! Gelelim Mehepeye.. Ben Dersimli Kemal önderliğindeki HDP'liler EskiCHP'yi işgal edip YeniCHP yapınca 2010'dan sonra tek oy vermedim.. Bahçasız meydana ip atınca Kürtçüleri asacağını sandık oy verdik ama o gitti meclisde Gökkuşağı olalım diye Hasip Kaplan ile el sıkıştı A.Türk'ü hapisten kurtardı ve onunla da yollarımız ayrıldı . Akşener'e güvenim yoktu ama Ümit Özdağ ve arkadaşları var diye İYiP'e oy verdim Özdağ atıldı Akşener'in sağ kolu ve sol kolunun Fetöcü olduğu ortaya çıktı.. Ü.Özdağ parti kurarsa oy vereceğim . Ü.Kocasakal'ın Yeni ChP'ye başkan asla yapılmayacağı da ortada.. Kimse biz büyük partileri fethettik tıpış tıpış oy vereceksiniz diyemez bana, fethettikleri sonuçta bir partidir aklımız değildir. Hkm, kafana takılan başka soru varsa sor..