işin ilginci dün bankalar tavanlayınca halkbank da gaza gelip tavan çekti.
diğer bankalar neyse de bunun başındaki dert varken anormal bir durumdu, bugün aklı başına geldi sanırım %5 ekside.
işin ilginci dün bankalar tavanlayınca halkbank da gaza gelip tavan çekti.
diğer bankalar neyse de bunun başındaki dert varken anormal bir durumdu, bugün aklı başına geldi sanırım %5 ekside.
MB başkanı külliyeden randevü alamıyor mu?
Kafasını kuma gömmüş bekliyor zaar...
Bahri ozurumu ilettim.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dikkat et kutundan babayero cikmasin...[emoji23]SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://invst.ly/wmj34
bence bu oldu.
hedefine ulaştı.
burası karar yeri,
ya bir üst kanala geçeçek
yada gerisi geriye gelecek.
bugün biri OBO demişti.
olur mu ? bilinmez.
koyalım şuraya zamanı gelince bakarız.
https://invst.ly/wmj5r
O kadar pişmanımki TL'de kaldığıma. Ne parayı ne verdikleri faizi göresim var. Parayı çaldırsaydım bu kadar üzülmezdim belkide. Resmen bilinçli olarak TL'ye değer kaybettirildi. Bu çılgınlık bir yerde biter umuduyla hep bekledik. Ne safmışız..
Dudu haklı..
Evet öyle bir ilüzyonki bir bakıyorsun cepteki para yok..
Finans piyasasındaki en büyük korkum TL'de kapana kısılıp Dolar treninde yanımdan geçenlere el sallamaktır. :(
EYT çıkarsa gözüm kapalı veririm oyumu..
#XU100 #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...11161535138393
2018 ortasindan beri bir dikdortgen icinde gidip geldikten sonra ortalarda bir yerlerde debelenip duruyoruz...
Ben o dikdortgene tek adam rejimi dikdortgeni diyorum..
Syg,
Dün akşam 90 TL olan sıvı altın ayçiçek yağımız bugün 92 lira olmuş gittiğim markette, 25 gün önce 72,95 liraydı.
adam diyodu faiz lobisiyle uğraşacam diye ders almalıydık. verin yetkiyi dedi.
https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...l-05uZBVg&s=19
Herkes çatur çutur faiz artırıyor ne günahımız varmış bizim arkadaş
Acemiler bir iki tutsun babayeroyu sonra yandim turkusune baslar burada. Coluk cocuk iste...SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bahri ben manitayla kaykaya gidiyorum sarap da alacam. Bosver kafana takma benim gibi. Hayat gecip gidiyor.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ülkenin adını "betonistan" olarak değiştirsek mi?
Tarihe bu dönem 1. müteahhitler dönemi olarak geçecek...
Paran cepte olmadan köprü, kanal yap...
Ödemeyi ömründe belki bir-iki kez yararlanacak olan halka devret....
Ne güzel bir iş...
Kanola yagi kullaniriz Limon...SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hersey de yagli kaygan olacak degil. Yagsiz daha makbul.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şenol Babuşcu
@senolbabuscu
·
8s
Konut kredisi faizi aylık % 0.99 oluncaya kadar Merkez Bankası'nın faiz indirimlerine devam edeceğini düşünüyorum...
Gizem Öztok Altınsaç
@GizemAltinsac
Göz göre göre TL’nin bunca değer kaybına göz yumuluyor..
Şenol Babuşcu
@senolbabuscu
Merkez Bankası Politika Faizi Belirlenme Süreci:
1. Faiz oranı kaç olacak talimat alınır.
2.Faiz oranına ilişkin gerekçeler ve bahaneler hazırlanır.
3.Kamuoyuna açıklanır.
Rıdvan Baştürk
@ridvanbasturk
#TCMByeÇağrı
Gelin şu inattan vazgeçin...
Zararın neresinden dönersek kardır...
2022 yılı FED faiz artırım yılı olacak...
Para ABD'ye dönecek, hatta dönmeye başladı bile...
Faiz indirerek varacağımız tek yer yaşam standardının düşmesidir...
Bu ülke bunu hak etmiyor...
Tunç Şatıroğlu
@TuncSatiroglu
Kurdaki yangından söz ettiğimde bazılar bana Çin örneğinden bahsediyor. Çin de Dolar Yuan yaklaşık 1,5 'ten 8,73'e çıkmış. Sonra 8,30'a düşmüş 10 yıl da öyle gitmiş. Dolar TL 1,5'ten 10'a çıktı, duracak gibi görünmüyor. Çin modeli önerenlere geç bunları anam babam diyorum
Atilla ya faiz artacak ya sermaye kontrolü demis full dolarda olmakta tehlikeli simdiye kadar yapamazlar dedigimiz herşeyi yaptılar zaten içerde yabancı kalmadı olur mu olur
Ahmet Mergen
@ahmet_mergen
·
22s
Herkesin yükselişi çoktan bildiği günlerden birisini daha tarihe gömdük..iyisiniz iyi..
Sermaye kontrolü neye çözüm olacak ki paniği arttırmaktan başka? Sanki yeterince dipte değilmişiz gibi iyice dibe gitmeye çalışıyoruz.
Sermayeye kontrol uygulanacaksa, dışarıdan bir şey gelmesinden ümit kesilmiş demektir. O zaman her şey olur zaten. Hayal gücünüze kalmış.
ytd
Dr. Barış Esen
@barisesen
·
6s
Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ın enflasyon yorumu Sağı işaret etmek “Her bir kurumun, kendi görev alanı kapsamında üzerine düşeni yerine getirmesinin önemli olduğunu düşünüyorum"
way be. Borsada pis ele verdiler. OBO oluyor galiba. Resmen çocuğu kandırır gibi kandırdılar dün beni.
ytd
İzahı olmayan şeyin mizahı olur.
Çay bardağım doluyken Dolar
10.11 di
Bardak yarıya geldi 10:16 oldu
Bitti 10.25
Bir zamanlardan....
Dolar 3 ü geçerse yüzüme tükürün...
Jöleli...