piyasa öyle bir sığ ki..... düşüş başlamadan önce 2849,5 iken bir adet satış koydum.... almadı adamlar... direkt bastılar... 1 kontratı bile almıyorlar yaaa.... oradan düştü 5000 puan... tüh mü desem püh mü :)
Printable View
piyasa öyle bir sığ ki..... düşüş başlamadan önce 2849,5 iken bir adet satış koydum.... almadı adamlar... direkt bastılar... 1 kontratı bile almıyorlar yaaa.... oradan düştü 5000 puan... tüh mü desem püh mü :)
Azzzz sonra pala almazsa
akşama newyorklu eniştesi alır
o kadar çok düştü ki hiç bitmeyecek sandım,ne kabustu...!
DEVA nın bebekliği kalmamış,kocaman adam olmuş.
3 yılda 3 tl den 37 ye gelmiş...bu fiyattan almam isterse 100 olsun.Maliyeti düşük olan elbette bekler.
HERİF BU SIRALAR, sertçe satıyor..sonra shortcuları toplayıp zirveye yakın kapanış yapıyor.
Güniçi sattıklarımın ancak yarısını geri alabildim. Biraz daha derinleşseydi keşke
Yaparsa şaşırmamak lazım ama vakti daralıyor. Vade sonu yaklaşıyor.
Yeni poz açması için oyunlar oynaması lazım.
Teb bugünde satmadıysa vade sonuna kadar zirveler yapabilir. Ama yeni vadeye taşıyacak ve yeni vadede yukarı sürmeye devam edecekse iyi noktadan transfer yapmak isteyecektir.
XU100 de satıcı TEB vobdaki longlarından dolayı acaba asıl olay akşam vıop da kimlerin sattığı belli olduktan sonra çözülecek eğer satan TEB ise sela okunur değilse devam ŞU AN PİYASA SATICI RAHATLIKLA KARŞILANDI SANKİ
https://i.hizliresim.com/2akwxxi.png
Merhaba,
su an nisan sonu bir contract altın alalım desen 930 tl, haziran 978 tl, agustos ise 1037 tl..
normalde bildiğim kadarı ile bu 2 ve 4 aylık farkları gunluk fazie gore hesaplıyorlar, şimdi hazıran vadeli bir kontrat alsam ve hazıran sonuna kadar beklesem aradakı faizi ben mi karsılıyorum yoksa sistem yavaş yavas faiz geliri olarak bana mı aktarıyor, yani, su an aradakı o 48 TL ne oluyor teknik olarak.
teşekkürler herkese, bol kazançlar.
SPOT kapanış,
https://i.hizliresim.com/m8ogpzb.PNG
Güneysudan aldığım cezaların %30 sasa da yazarken , diğer %30 petkm deki hastalarım yüzünden :)
hekts güzel flama yaptı başkan teknik olarak benim dükkanda yorumladım geçen hafta güzel hareketti.
arada uğra dükkana belki hoşuna giden ürünler çıkar:kahkah:
selamlar.
Berkimcans spot kapanış resim görünmüyor. Cepten de baktım orada da görünmüyor.
Benim cepte görünüyor SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eskiden ilacın farkını veriyorduk. Şimdi ilacın farkını devlet ana parasını biz veriyoruz sanki.
Rahmetli Göhan semizin dediği gibi
yeni bir telefon almalı :)
https://www.youtube.com/watch?v=DKEifiUcmtw
seçim olacak da ne olacak tarzı şeyler yazılmış. olur kardeşim olur. hiç merak etme.
misal ümit özdağı hiç sevmem. ama adam mülteci sorununu net olarak görüyor ve neredeyse tek işi bunun üzerine iyi veya kötü çözüm üretmek üzerine.
iktidar sahiplerinin hiçbir sıkıntıyı üzerine aldığı yok. yandaş gazetecimsi sanatçımsı peşindeler.
neyseee.
6 , 7 haneli hesap eksi varsa ve bunu SMS Eposta veya telefonla tebliğ etmiyorsa kurum Yatırımcı bunu unuttuysa iş yoğunluğundan bu durumda suçlu kimdir .
Haber vermesi zorunluluğu yok mudur
Flipper, bodrum.. 15 gün
Devre mülk 25.000 TL
Evi ipotek ver, tatile çık..
ABD de evsizler bizde de çoğalır yakında
Parklarda, yollarda çadır kuranlar.. Olur
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu fiyatlar piyasada belirleniyor. Yani faizi hesaplayip bu fiyattan satmiyorlar kontrati. O an piyasada fiyat neyse o. Ama teammul aradaki farkin faiz farki kadar olmasidir, aksi durumlarda arbitrajcilar piyasaya girer ve dengelenme saglanir.
Kimse aradaki farki size odemiyor eger vade sonuna kadar elinizde tutarsaniz o gunku spot fiyata gore kontrat kapanir. Diyelim 1100 oldu altin para kazanmis olursunuz. Kontrati kapatana kadar gunluk degisime gore +\- teminatiniz degisir.
ABD ye ayak uydurabilecek miyiz acaba yarin. Aksam seansi orta şeker.
Emekli olanlar
Bayram ikramiyesi ne ZAM yok..
Sebep?
Hiper enflasyona sebep olmamak içinmiş [emoji846]
Bakan bilgin öyle demiş..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sözleşmelerin bir tarafında kesin yaptıklarından seni mesul yapan bir madde vardır. O değil de çok mu acildin? Sitret bu viop u?Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
genclere çukar bakum telefonunu diyen koca bir günü maltepe cugarasi ve bir yumurta ekmek le gecirip ekonomi uçiyah narası atan eski emekli jenerasyona iyi oldu ikramiye zam verilmemesi..ikramiye bile verilmese cok daha guzel olacak..
2838,5 dan 1 adet kısa açtım.... anında yukarı fırlattılar.... harbiden ölmüş iyice viop tarafı.... geçmişte 100-200 kontratlar havada uçuşurdu, ona rağmen cayır cayır yukarı aşağı yapardı..... viop tarafındada yabancının olmadığı çok net...
elbette ve bana deseler 50 yaşına geldin artık oy kullanmayacaksın...başım gözüm üstüne derim...ben zaten 18 yaşından sonra kaç seçimde oy vermişim...birazda yaşı genç olanlar versin derim...ülkede ortalama 3 senede bir herhalde seçim oluyor...32 senede kafadan 10 seçimde oy kullanır böyle bir durumda insan...yeter...
Geyiğe devam;Abi, kaç kaplan gücü ?
satan tarafta palacanlar var
dün satış sonrası oluşan alım güzel idi
fakat bugün olması gerektiği gibi başlamadı
buda sakat
dünkü düşüklerin altı
artık sakat anlamına gelir
https://i.hizliresim.com/e482lti.PNG
bankalar için, aracı kurum analistlerinin 1.çeyrek kar tahminleri
https://i.ibb.co/0h3mzb9/banks-karlar1-Q.png instagram gallery html