Sasa Bir kaç senedir hep yatırımlarıyla gündeme geldi
yüzdük yüzdük kuyruğuna geldi, artık hasat zamanı yaklaşıyor
Bunun ilk ayağı PTA tesisleri olacak. Umarım bu yatırımın devreye
alınması ile sasa'da yeni bir heyecan dalgası başlar
Printable View
Sasa Bir kaç senedir hep yatırımlarıyla gündeme geldi
yüzdük yüzdük kuyruğuna geldi, artık hasat zamanı yaklaşıyor
Bunun ilk ayağı PTA tesisleri olacak. Umarım bu yatırımın devreye
alınması ile sasa'da yeni bir heyecan dalgası başlar
Teknik analiz bilgim zayıftır ama temel analizi severim
şirketin ithalatı azaltıp ihracata dönük ürünler konusunda
kararlılığını biliyorum. Bunu devlette zaten destekliyor
Bence 5-6 ay içerisinde olumsuz hava dağılacak gibi
buraları yine eski günlerinde görebiliriz
Moralinizi yüksek tutun. 2022 Eylül - Ekim aylarını hatırlayın
günlerce endeksi ve hisseleri alaşağı ettiler
Endekse her gün bir kaç kez devre kestirildi
Sonra da endekste 8500 lere ralli başladı
Benzer bir durumla yine karşı karşıyayız
Bu sefer ralli başlar ise endeks 11 binlere gidebilir
viop piyasasında kaldıraçlı işlemlerle uğraşanların
pek çok hisse forumunda moral bozan yorumları var
bu yorumlara asla itibar etmiyorum
Zira onların büyük bölümünün hisselerin düşmesinden dolayı para
kazanan traderler olduğunu biliyorum.
Kalın sağlıcakla, 2024 te güzel haberlerde buluşmak üzere
Sabırlı ve hayırlı bol kazançlar diliyorum :wave:
Şimdiden herkese iyi seneler
Geçen sene 2022 Aralık ayı ile bu sene Aralık ayı arasında hissede %-19,63 düşüş var... Bu gerçekten büyük bir kayıp... Hem ana para enflasyon karşısında değer kaybetmiş durumda...
Hem de ana paramızın %-19,63 kadarı da hissenin düşüşünden dolayı değer kaybetmiş... Tabi bu arada hisseyi 60 lardan 70 lerden alanların kaybı çok daha fazla...
sayın dede_60 sözünüz şayet bana ise,
viob ta ya da diğer türevlerde açık ara bir kaç senedir şimdilik pozisyon almıyorum,..
burada sasa ile ilgili grafik paylaşmam tamamen tesadüfen sasa da pozisyon almamdan kaynaklı bir durumdur,
pozisyonum sasayı tutma amaçlı değildir, trade amaçlıdır,..
viob ta topiğimin linkini paylaşmamın nedeni oradaki çizgiler el emeği 10 seneden beri gelmekte olan hazır çizgilerdir,
çizgi aralıkları ve değerleri önceden bellidir, yani x30 da fiyat gelir çizgiye oturur orada,..o nedenle önceden hazır ve önemlidir,..
burada belirttiğim üzere bir hissenin özeli yoksa endex şartlarına tabidir,..
o nedenle xu030 veya xu100 e bakmak zaman zaman önemli olabilir ki bir kaç gündür böyle bir zamandaydık nitekim,
dün ve önceki gün hep beraber hissettik bunu,
benim paylaşımlarım o anki resimdir, hisseyi tutan arkadaşlar için değildir, burad belirttim bunu, halden anlayan adamım yani,
sasayla birlikte hektaş, smrtg ve klser üzerinde yelpaze çalışmalarımın ve pozisyonumun olduğu hisselerden bir kaçıdır,..
bunlardan sasayı burada paylaştım, hektaşı yine burada paylaştım, örneğin hektaş topiğine hiç uğramadım bile,
klser i aralıklı sayfasına atıyorum, en fazla zarar yazdığım hissedir kendisi,
yine bunlardan smrtg yi sayfasında hiç atmadım paylaşmadım,
vesile ile burada herkese yeni yılda bol bol şans ve kazançlar dilerim,
sayfa 695, mesaj 5553 ilk paylaştığım ve ham halidir,..
sonrası grafikler onun gelişmiş halidir, endex x30 ise zaman zaman hisseler üzerinde etkili olabilir,
sasa hektaşla birlikte bir zamanlar endex yapan kaadlardandı, patronu çıktı düşürdü, iyimi yaptı bence iyi yaptı, şirketini kurtardı adam,
sonuçta bir yüsekten düşecekti,..yükseklik ne kadar az ise o kadar iyidir diye düşünmüş olabilir,
her hisse yüksekten düştüğünde zayıf ellere disturb olurlar, blue chip özelliğini kaybederler, akümüle olmaları, güçlü ellerde toplanmaları zaman alır,
ben teknikte hissenin alt üst noktasını ve boğa yerini burada verdim, nitekim alt /üst gördü ve şimdiki dibine kadar da düştü,
ben dediydim demedim burada, hisse bu düşer,..
şu kadar hisse sattı deniyor, hisse satmasından ziyade hangi cebe bu hisseyi sattığı daha önemlidir,..
belki kendi cepleri,
sasa da şu anda yeni haberleri özeli gelene kadar bir süre bekleyecek olan hisselerden olabilir,..
bu tip hiiseler Tekniğe oturan hisselerdir, teknikçinin yanılacağı hiiseler özelinin başladığı ve az kişi tarafından bu özelin paylaşıldığı bilindiği hisselerdir,.
yani insider treding, işte orada tutan kazanır
https://i.hizliresim.com/kpp9xdk.jpg
sasa/hektaş kombine,
sasanın bu son düşüşte hektaş yelpazesine oturması hayli ilginç olmuş,
grafik üzerinde her iki hisse için boğa yerelerini yazdım bana göre alt üst seviyesi üzerinde orayı geçebilselerdi,
geçemediklerinden cari hisselerdir ve özeli gelene kadar teknik hareket ederler, endex ten ise etkilenirler,..
bu paylaşımdan sonra son zaman zaman durum nedir merak edenler olursa benim topiğime yazsınlar pozdan çıkıp silmemişsem orada görsel veriririm yine,
buraya son paylaşımımdır,..
bombayı atıp kaçarım...
akıllara kurtlar düşsün hangisinde zarar daha çabuk çıkar...
https://i.hizliresim.com/itk6wrg.png
Bir 150 milyon lot daha sat patron... iyi niyetinden şüphemiz yok zaten...
Ne kaldı ki yedi bitirdi. Ky özerine bıraktı resmen
Hazirandan bu yana totalde şirket tarafından 270 milyon lot hisse satışı yapılmış... yatırımlara kaynak lazım, para lazım...
Hani patron lavuğu hisseye destek için alımlara geçecekti,gördük 38 üstünden 36 cıvarına indirdi,şimdi guya 37 üstünde oda yersen.
Patrondan şöyle 40-50 milyon lotluk şok bir alım olmalı ki hisse birazcık soluklansın...
Benimkisi, rüyasında arpa ambarına düşmüş tavuğun rüyası... :Sad:
Bu günde ********liğe soluksuz devam. Haram zıkkım olsun. O yatırımların hayrını görme inşallah. Hepsi çöp olsun.
Kafasındaki 80 rakamımı tutdurmaya çalışıyor . Pulda kalmadı eriitin artık
38 üstünde kapanış lazım. En az üç kapanış. Aksi durumda 37,5 altında kaldığı sürece üçgen kırışmış ve 30 altına yolculuk başlamış olur.
Şahsi düşüncem... kime sattı bilmem ama bu piyasada 270 milyon lot Sasa alacak "enayi" yok. Son "enayi" bizlerdik. 270 milyon lotu sadece kendisine satabilir.
Şu an bizim ******** patron için satma zamanı değil... korkutup kaçırarak sattırma (yani toplama) zamanı. daha nereye kadar düşer... şetefsizlik varsa sınırı yoktur...
Sasası olanın tasası olmaz diye her yerde okuyordum.Maalesef tersine dönmüş görünüyor..YTD
Kasım 2022 de bugüne ait yazı varmı diye baktım, evet varmış. İnkar kabullenme pişmanlık evreleri sona gelmiş olabilir. Birde en son satır önemli. 30 lirada geri almalı. 30 derken 30 içinde bir rakam, 37 de olur 39 da. Önümüzdeki 15 gün içinde toplam 15-20 milyon lot geri alım gerilse korkulacak bir şey yok. 15 Ocak tarihinde tekrar bakarız.
iki me.. elliyek dedik yediğimiz ya.... hesabı yok
Bu patrona yapılacak en güzel şey....
1- Yaptığı ********liği ve yatırımcısına yaptığı eziyeti asla unutmayın... unutturmayın.
2- Bu adamın hissesini almayın aldırmayın.... Bütün sosyal platformlarda bu adamın hissesinden uzak durulması yönünde uyarılarda bulunun.
3-Hissenizi bu saatten sonra satmayın (nasılsa bizler için pul oldu). Derdi zaten o pulları düşük fiyatlardan toplamak.
4-Paraya ihtiyacı var... hem de eşşek yüküyle paraya ihtiyacı var. Elinde milyonlarca lot var. Kendi kendine alıp satıp fiyatı ayarlıyor (o satılmış görünen milyonlarca lotu da alan falan yok. kendine satıp düştü daha da düşecek algısı yaratıyor). Sözüm ona düşükten toplayacak, yüksekten satacak.
5-Satabilmesi için mecbur yükseltecek (yönünü yukarı çevirecek). Bakalım hangi seviyelerden alıcı bulabilecek. Alıcılar ne kadar geç gelirse fiyatı o kadar yukarı sürmesi gerekecek. O yüzden almayın, aldırmayın kimseye.
6-Zaten piyasada güvenini iyice kaybetti kolay kolay alıcı bulabileceğini de sanmıyorum.
Hakkınızı da asla helal etmeyin.
dün sabah sasa 38 kozaa 39 lira iken ikisinin fiyat bilgisini koydum...
yani ikisi aynı fiyat değiştirilebilir demek istedim...
ikisininde grafiğini koyuyorum...
geçmişi çok kurcamayalım...
ikiside yıl içinde 70 rakamından 40 liranın altına kadar düşmüş...
şundan eminim kozaa bir gün tekrar 70 rakamnını görecek...
ama sasanın göreceğini sanmam...
aynı fiyata hisse değişimi bazen bir kurtuluştur...
bunla ilgili dalga geçmek isteyenler hekts topiğinde 27 lirada hekts akbankla değiştir önerime bir göz atsınlar...
hekts 27 akbnk 27 liraydı...
öyle saçma şeymi olur dediler...
şimdi akbank 40 lirayı gördü hekts 20 lira...
şimdide dün kozaa 39 sasa 38 liraydı...
bu gönderim burda dursun...
aynı 2 dolarda 1,25 doları hedef verdiğim gibi...
https://i.hizliresim.com/ioc64r4.png