Günaydın Dürüst insanlar.
Printable View
Günaydın Dürüst insanlar.
Hisse senetlerini internet bankacılığında alış satış izini yok,sadece işcep ve aracı kurumumuzdan alış satışı var,acaba neden,işbank kullanıyorum sizdede böylemi,devamlı belalar beni buluyor.
günaydın iyi haftalar
Borsa İstanbul Piyasa Öncesi İşlem Platformu’nda yer alan hisse adedi güncel olarak 19’dur.
AYES - AYES ÇELİK HASIR VE ÇİT SANAYİ A.Ş.
BALAT - BALATACILAR BALATACILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
BASCM - BAŞTAŞ BAŞKENT ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
CMENT - ÇİMENTAŞ İZMİR ÇİMENTO FABRİKASI T.A.Ş.
ISBIR - İŞBİR HOLDİNG A.Ş.
KENT - KENT GIDA MADDELERİ SANAYİİ VE TİCARET A.Ş.
KSTUR - KUŞTUR KUŞADASI TURİZM ENDÜSTRİSİ A.Ş.
ORMA - ORMA ORMAN MAHSULLERİ İNTEGRE SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
QNBFL - QNB FİNANS FİNANSAL KİRALAMA A.Ş.
QNBFB - QNB FİNANSBANK A.Ş.
SODSN - SODAŞ SODYUM SANAYİİ A.Ş.
SNPAM - SÖNMEZ PAMUKLU SANAYİİ A.Ş.
SUMAS - SUMAŞ SUNİ TAHTA VE MOBİLYA SANAYİ A.Ş.
TBORG - TÜRK TUBORG BİRA VE MALT SANAYİİ A.Ş.
KLNMA - TÜRKİYE KALKINMA VE YATIRIM BANKASI A.Ş.
UMPAS - UMPAŞ HOLDİNG A.Ş.
UZERB - UZERTAŞ BOYA SANAYİ TİCARET VE YATIRIM A.Ş.
YBTAS - YİBİTAŞ YOZGAT İŞÇİ BİRLİĞİ İNŞAAT MALZEMELERİ TİCARET VE SANAYİ A.Ş.
YONGA - YONGA MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bloomberg kanalı artık bebeleri çıkartıyor ekrana,o kadarmı düştüler acaba,zaten sabah kaanmı ne bebesi devamlı konuşuyor,anlatıyor kafasınca birşeyler:bravo:
Cevap aşağıda. (150) :whistling:
https://www.desmos.com/calculator/1lqaodtzmj?lang=tr
.
.
.
veya
.
.
https://i.ibb.co/PhgjGyF/ELwxw-UNX0-AA6gb-W.jpg
günaydınlar
AGROT bu hisse tahtada görünüyor ama işlemde değil:notr:
POLTK 150 çok yüksek derken 13.662 tavanda,neredeyse 1000 kat olmuş :whistling:
Çalıştığım şirketin karşısında metal fabrikası vardı.
Ordaki arkadaşların tavsiyesi ile Poltk almıştım. Sanırım sene 2016 olması lazım.
Metal kaplama yapan tek şirket önü açık vs demişlerdi.
38 liradan almıştım. Onlarda 30 civarı almışlardı.
Hızlı bir çıkış olunca (yabancı ortak gelmişti yanlış hatırlamıyorsam) 63 liradan satmıştım.
Arkadaşlar daha sabırlıydı 90 lardan sattılar.
Şimdi fiyatına bakıp iç çekiyorum :)
Anayasa mahkemesi üyeleri hakkında soruşturması için savcı atamışlar:kahkah:,yahu 70 yaşına yaklaştım herşeyi araştırırım bırak ülkemizi dünyada eşi yok,muz cumhuriyetindeyiz desek yine dünyada eşi benzeri yok :seyt:,iktidarın düzeleceğine inanan varmı ?...nah gelir bu ülkeye yatırım yardım para vs.
BU YARGI KRİZİ OLAYI ÇOK BÜYÜK BİR OLAY,sanırım birilerin başına yiyecek,ileride buna göz yumanlar belkide linç edilecek:rules:
Ogün Samastın salıverilmesi olayıda ironik vaka,tekrar dava açılma olayı ise hep ironik:notr:
1 lotu bile şimdi çok,çok yüksek,o belirttiğin yıllarda bende vardım,bfren bile 170 cıvarıydı,oda buna yakın sayılır:notr:,bunları geçtik snpam 1 cıvarından 150-200 arasında gezeliyor,millete neredeyse zorla döve,döve aldırıyorduk 1 cıvarından,ben 2-5 arası boşaltmıştım,boşaltmayıp 7-8 arası boşaltmıştı,adamın birisi bu forumdaydı 500.000 kaldırdığını bilirim %500 ile kısa zamanda,şimdi dolar bazlı o para servet ediyor 2.5 milyon:plc:
Hamas: Sunduğumuz öneri, geniş çaplı bir ateşkese varılması için yol açabilir
Hamas, İsrail ile yapılması öngörülen esir takası anlaşmasına ilişkin masadaki önerinin, "geniş çaplı bir ateşkese varılması için yol açabileceğini" duyurdu.
https://sputniknews.com.tr/20231121/...e=1#1077651001
Büyük bir başarıymış gibi Hamas liderinin duyurduğu anlaşma!!!
Sormazlar mı neden durup dururken, saldırdın?,
Bu saldırıdan Filistin ne kazandı?
İsrail ne kazandı?
Bu saldırıda kaç Filistinli öldü?
Gazze de taş üstünde taş, baş üstünde baş kalmamasına değdi mi?
Bu saldırı sonucu kazanan kim oldu?
Siyasal İslam bildiğiniz gibi hep aynı.!
günaydınlar
Ayen,hep amaç siyasi islam adına,bunun mimarıda ABD,kötüleri yok etmedikçe bu sürüp gider,arap baharı adına ortadoğuyu kan gölüne boğanda ABD,rusyaya karşı arapl bedevisinide kullananda ABD,ülkemizin içini karıştıranda ABD,menderes yüzünden nato dayatılması ABD,uzak doğuyuda karıştıran ABD,ABD yok edilmesi lazım,ABD'nin esas sonunu doğa getirecek,ilahi adaletmi desek ne fark etmez,çünkü Yellowstone parkının altında uyuyan dev yanardağı var,patlama aşamasında patlarsa gümmm,belkide biliyorda karıştırdıkları ülkeleri zayıflatıp amaç oralara yerleşmek,yerleşse ne olur ABD halkı diye birşey yok,dünya topluluğundan oluşmuş millet,en büyük lobide yahudi ve ermenilerden vs'den oluşmuş...esas kötünün kim olduğunuda biliyorumda o bana kalsın yoksa afaroza uğrarım.
AGROT,bu hisse tahtada ama hala işleme açılmamış ?,bilmediğimiz bir durummu var,mafya falan bağlantı dedikoduları dolaşıyor anlamadım gitti,tamamda zaten borsadada zaten varlar kara para vs:notr:
abi abd dünyanın en büyük silah üreticisi, dünyanın en büyük markalarının sahibi, en iyi üniversiteler orada, en yüksek patent sayısı onlarda ve de dünyanın en büyük ekonomisi. o nedenle abd nin sonunun gelmesini biz ve bizden sonraki birkaç jenerasyon daha göremezler.
Trabzon başsavcısı AK örgütünü ziyaret etmiş,ogün samast nereli trabzonlu,ogün samasta tutuklama kararı çıkartılacakmış,26 aralıkta mahkemesi varmış,adam 16 yıl yatmış,acaba mahkemeye gelirmi ?:bravo:
Tunş Soyer izmir büyük şehir belediye başkanı CHP'den,neymiş efendim Vahdettine hakaret etmiş,savcı soruşturma açmış,soyer ne demiş Türk hitabesini okumuş,acaba çağırın Ataürkü onuda yargılayacağım dermi,o biraz sıkar,öyleya iktidar kendisini gerçek Atatürkçü olduğunu beyan ediyor,Atatürkçü olanlarıda sahtekar ilan ediyor,ama TC ibaresi kurumlardan kaldırılıyor,Atamıza ve İnönüye ayyaş diyorlar:notr:,çamur at izi kalsın nasıl olsa ülke aptal kaynıyor,Vahdettin değilmiydi ülkeyi gevurlara teslim edip mondorosu imzalayan,Atatürk silah arkadaşlarını hain ilan edip ölüm emrini vermedimi,yunanı dost ilan eden kimdi:whistling:
Ne durumlar yaşıyoruz,resmen ülke idamlık kaynıyor,peki zat ya öldü,peki sonra ne olacak:he:
https://pbs.twimg.com/media/F_jMWXvWYAA0Cly.jpg
:whistling:
Süper volkan ne zaman patlayacak yani Yellowstone vs :one:
https://www.youtube.com/watch?v=Q3eq3HQ-Xz4
Ben burada felaket tellallığı yapmıyorum,bulunduğumuz çağ dünyamız için hiçte iyi değil,yani sistemimiz eski sistem değil,ummadığımız felaketler bizi bekliyor,örneğini güney doğu illerimizde yaşadık ve bu sadece öncüydü,dinazorlar çağını hepimiz biliyoruz,en son dinazorlar 65 milyon önce yok olmuştu,insanları din iman korumaz sadece akıl korur:he:
Kasım 2023 - Politika faizi 500 baz puan artışla %40.0’a çıkarıldı
TCMB, 1 haftalık repo (politika) faiz oranını, piyasa beklentisi olan 250 baz puanın üstünde 500 baz puan
artırarak %35.0’ten %40’a yükseltti. Son altı toplantıda politika faizi toplamda 31.5 puan artırıldı. Bir
sonraki PPK toplantısı 21 Aralık’ta yapılacak. Ayrıca 2024 Yılı Para Politikası metni aralık ayında
yayımlanacak. Karar metnine göre;
Para politikasına ilişkin ifadeler önceki aylara göre değiştirildi. Gerekli parasal sıkılık düzeyine önemli
ölçüde yaklaşıldığı, parasal sıkılaştırma hızının yavaşlatılacağı ve sıkılaştırma adımlarının kısa bir zaman
diliminde tamamlanacağı belirtildi. Bu ifadelerden aralık ayında faiz artırımının 250 baz puana
düşürüleceğini, sonrasında da (ocak-şubat) faiz artırım sürecinin sonlanacağını anlıyoruz.
Bitmiş burası. Hu Mustafa bey, siz yazardınız bunları. Yok yetişemiyorsanız, devredin gitsin. Reha bey ile gayet güzel gider idi ?
Kimsenin özeli beni ilgilendirmez ama!
Bir düzelme olmaz ise bu başlığa son yazım olur.
Enflasyon altında faiz olduğu sürece sistem devamlı çürür,çürüdükçe ülkede devamlı çürür düzelme hayel olur,bunun sebebide iktidar ve onun başıdır,fındık kadar aklı olanların yönettiği bir ülkedeyiz,sorgulayanlarda yok,nasıl sorgulasın,çünkü yasalar tek adamın emrinde,salıyor savcıları hemen üstüne ses çıkardığın an,bir ülkede yasa yoksa bu ülkeye ne para gelir nede yatırım:(