İsveç'i NATO'da taca attıysak ters köşe yapıp Finlandiya'ya hemen OK dememiz lazım. Böyle bir oyun kuruyorlar bence dış politika tarafında.
Printable View
İsveç'i NATO'da taca attıysak ters köşe yapıp Finlandiya'ya hemen OK dememiz lazım. Böyle bir oyun kuruyorlar bence dış politika tarafında.
bazı halka arzlar tepeden %40 aşağıda. şu kağıtlarda yüklü işlem yapabilmek için yürek yemiş olmak lazım sanırım.
benim takip ettiklerimden,
rubns tepesi 14 aralık 2022 36,96. gün dibi 22,54
conse tepesi 23 kasım 2022 14,60. gün dibi 7,17
brlsm tepesi 2 aralık 2022 16,70. gün dibi 9,03
alfas tepesi 22 aralık 2022 348,00 gün dibi 209
ozsub tepesi 16 aralık 2022 29,06 gün dibi 16,51
hktm tepesi 23 kasım 2022 119,00 gün dibi 58,20
Sıra gundiye geçti :) gelir yakında...
wayss piss geldi longörler
yol yakınken kestim kolu gitti
Güçlü bir toparlama oldu dipten ama erken saatte oldu...
Bu kadar deptüreceğini bende beklemiyordum, bi haber mi var
5785 çok kritik.
eğer dönüş basladiysa tahmin ettiğim gibj oldu yani trend is my friend
zarar yazdım, oynamam bugün başka artık, zarara toleransım sıfır
astorları da ucuza kaptırdım, rezil bir gün, salı sallanırmış meğer
Bu fiyata banka veriyorlar... Görmemek için kör olmak lazım...
Hemde bilanço öncesi... Kimilerii de diyor ki fiyatladıysa ya bilançoları... Rakamlar ortada, hangi fiyatlamadsn bshsediyorsunuz? 0,50--0,60 pddd ye bu enflasyon da banka mı olur?
şimdi geldim benim ağlara bir şey takılmayı bırak balıklar su yüzeyine çıkmış...
dipte balık yok...
x30 keşke çok hızlı gitmese. 5600 gibi kapanış harika olur :ok:
en dirayetli kagitlardan biri sise oldu bence en büyük tepki önümüzdeki günlerde ondan gelecek 60 tl kolay asılır
Bugün en fazla deptüren enkai oldu, kırmızıda iken ona bassaymışız bugünkü yevmiyeyi çıkartacakmışız, tuttuk işc ye bastık, ahh be felek kimine kavun kimine kelek :drunk:
Bankalar çok geç kaldı tepmede..
Kaç gündür yazıyoruz, bu fiyata banka olmaz diye.
Hele AKBKN gelsin akşam, o zaman daha net anlaşılacak ucuzluk..
spot tarafı 5100 geçilmesi gerekir...
rahatlama için...
yoksa balatadan kokular gelemye başlamış...
Yurt dışında caho bahsettiği oranlar daha iyi. Bizimki yerine onu alırlar. Ama onu da alan yok.
https://i.hizliresim.com/rag9yfv.png
o bölge kanal tepesi kıramadı buralarda treda eden ediyor , benim takip ettiğim saatlikte 5125 üstü kapanışlar yukarı hareketin devamlılığı için yoksa 5500 den beri alçalan tepeler mevcut
Aynen. Yabancı kendi ucuz bankalarını alır ama onu da almıyor. Bizimkini hadi halk alabilir desek halk da genelde para yok olan da banka almaz.
Bu yüzden robot işlemler oluyor sistemde. Biraz parası olan robot işlemler ile yapın demekte. Yoksa al yat bekle yapmıyor.
Gençler de son yılların gözde olayı sosyal medya ile tahta süpürme peşinde. Onu da kripto dan öğrendi.
Küfür gibi +%0,01 kapatır bu pala, ağladınız 6 gün üst üste eksi alın susun diye :)
Gayrı müslümanlar kendi ülkelerindekini yemiyor...
Gelip bizim bankaları mı
Yerli milli az parasını mı bu ete yatıracak..
Caiz olması sadece endeksi yeşil yapmakla sınırlıdır..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu fiyata banka olmaz diyorsun ama ucuzluk ta kuyruk var seninki en son sıralarda. Bir de seninki öz sermaye şeysi patlamış.
50 cente gelirse akbank alırım
Açın sosyal medyayı. 7000 doları yurt dışına havale edene telefon açılıyor neden sebep soruluyor.
2023 hedefleri ne oldu acaba ?
2 yıl önceki Euronews haberi - kaçı tuttu bakmak lazım.
AK Parti hükümeti, 2012 sonunda Cumhuriyetin 100. yılı olan 2023 için ekonomik, siyasi ve altyapı hedeflerinin olduğu 100'e yakın madde açıklamıştı.
Bu hedeflerin en iddialı olanları arasında yıllık gayrisafi yurtiçi hasılayı (GSYH) 2 trilyon dolara çıkararak dünyanın ilk 10 büyük ekonomisi arasına girmek, kişi başına düşen milli geliri 20 bin doların üzerine çıkarmak ve 500 milyar dolarlık ihracat yapmak vardı.
https://tr.euronews.com/2021/09/18/a...-neydi-ne-oldu
hotel rez yaptırmak için 3/5 hoteli aradım :he:
hepsi full dolu diyor aq :he:
marnaris, Fethiye ordan kaş a geçeceğim
bu ne emanüke laaa :he:
gidip bankta mı yatalım aq :kahkah:
Her gün bir bankayı şortluyor, farklılık ondan bence. Berkimcans paylaşırsa görürüz, bugün YKBNK şortluyor muhtemelen.
Onun harici öz kaynak karlılığının enflasyonun altında kaldığı doğru. Ama bu daha uzun vadeli bir sorun bence. (Bankaların fiyatlaması açısından)
Ülkenin büyümesini de etkileyecek önemli bir sorun.
Kisa vade butun alcalan kanal olasiliklarini bertaraf ederek kapatsada rahatlasak keske... Ama olmaz.. Shortorunde longorunde umutlarini karartmaz pala.. Beklenti olusturarak besleniyor .
https://i.hizliresim.com/fe651pe.jpg
Seçime kadar oluşacak tepkini lokomotifi xbank olacak
Grafikte
x100 yeni dıüşük yaparken
xbank yapmadı
ve yükselen dıpler var
https://i.hizliresim.com/1rxqjch.PNG
Otelde yer bulamazsın çünkü kendi ülkesinden daha ucuza kalıyor burada. O da yeni gelenler. Eskiler ev alıp yerleştiler iyice Antalya ya.