Elinizi belli etmeyin diye ben hep derim... Hele şuan çok riskli çünkü hem borsamız sıg hemde oyuncu kalmadı piyasada sen ben o ve birde kahya kaldı.
Printable View
Elinizi belli etmeyin diye ben hep derim... Hele şuan çok riskli çünkü hem borsamız sıg hemde oyuncu kalmadı piyasada sen ben o ve birde kahya kaldı.
https://i.hizliresim.com/oa1t0oo.jpg
Kümül pasta
Bugun bazı badem spor tahtalarında uzun zamandır topa girmeyen badem bofası oyunu orta sahada tutmaya çalıştı ,
1-2 günlük bofa hareketleri takip edilmeli bana göre gel gel hareketimi yoksa yukarı zıplama hazırlığımı onu takip edicem .
Ereğlide geri alım başlayana kadar malı basarlar 30 damı başlar 25 demi başlar illaki test ettiriyor piyasa.
ABD tdi verisi yarın 15:30 da
o saate kadar belki 5000 üstü denemesi yapar ..sonrası duruma göre
bugün çok mücadele etti ..görecez bakalım ..öyle ralli malii olmazda
zined özeline graf attım bakarsın.
kolay gelsin hayırlı iftarlar
Degerli Yatirimcimiz, 7.4.2023 Cuma gunu itibariyle VIOP sozlesmelerinin teminatlari PSR degerlerine gore oransal olarak hesaplanmaya baslanacaktir. Konuya iliskin Takasbank duyurusu icin linke tiklayiniz. https://bit.ly/3mjVqkh
Dikkat yarın sabah işler bir süreliğine karışabilir
Bir gün elbet gidecekte ne zaman?
Arada sorgulamak lazım Ereğli eski Ereğli mi?
Yönetim artık ne kadar şeffaf, İsdemir ne durumda?
Sektör ne durumda?
Geçen hafta genel kurul tepkisi için aldım, vadelileri başabaş zor verdim, spottakikerden 2.4% zarar yazdım.
Dönüp hiç düşünmeden sattım.
En az 10 yıldır ezbere izliyorum tahtasını, İnşallah zamanı gelecek ve o zaman içinde olabiliriz.
Çok mağdur oldu son 1 sene, inşallah çıkarırlar yakın zamanda.
Zorunluluk yok ama piyasa senin malının ederi sana göre nereymiş neresi ucuzmuş bunun yoklamasının mutlaka yaptırıyor
hocam şu ortamda ne yazsam herkes pehh der.
herkesin beklentisi farklı.
2015 yılında çok güzel portföy yaptım. sektörlere bölmüştüm. şişe camlar birleşmemişti. 20 bin lot erdemir vardı. maliyet 4 gibiydi. dünyanın her yerinde cash yapabileceğin bir şey. çakma dolar gibi bir şey.
o zamanki portföyüm dursa şimdi her şey farklı olurdu. parayı heba etmedim. ama sadece 1-2 yıllık vadede çok daha iyi olurdu.
Degerli Vip Yatirimcimiz,
SPK nin 14.02.2023 tarihli karari uyarinca kredili islemlerde %20 olarak uygulanmaya baslanan baslangic ve surdurme ozkaynak koruma oranlari, 10.04.2023 Pazartesi gununden itibaren %35 olarak uygulanacaktir. Kredili hisse senedi pozisyonlariniza iliskin bilgilerinizi onemle rica ederiz. Saygilarimizla.....
Haftaya işler daha da karışacak Viop da....
Su piyasada yüklü kredili poz. taşıyan kalmışmıdır
https://www.hisse.net/topluluk/showt...49565&page=235
shortmusun suçlusun,
YK robotu yapılan hatanın bedelini ağır ödedi. Ben kesinlikle hatali işlem olduğuna inanıyorum zaten bir an evvel kapanmanin derdinde. Elinde kalan longlarin maliyeti inanılmaz yuksek. Fena çarpıldı. Kimse piyasadan büyük degildir. Aslında iyide oldu en azından düşüşü durdurdu yoksa aşağı doğru akıyordu piyasa. Işlemin olduğu yer 5200 lerdi şuan 5500 lerde spotta bazı hisseler onbolgeye yaklaştı. Tekrar 5200 lere gelene kadar zaman kaxanir piyasa. Tabi seçim ve enflasyon rallisi olacaksa
5501 uzlaşma var bugün yani yarınki açılışta teminat 5501*14/10 eşit 7701 TL.. bugünkü 8705 göre bayaa bi tenzilat var..
shortçuyu sıkıştırdı piyasayı 5600 yaptı, yeni teminat kaç oldu 7840 oldu
daha da sıkıştırdı fiyatı 5700 yaptı, yeni teminat kaç oldu 7980 oldu
kontrat başı 100- 200 TL teminat arttı azaldı diye kimse ekstradan sıkışmaz, sen shorttan 100 puan yedinmi kontrat başı 1000 TL zarar yazdın zaten, teminat da 140 TL artmış o arada, ondan bi şey olmaz.. komplo teorisi yazmaya gerek yok, volatil piyasada ikide bir teminatlar arttı- azaldı muhabbeti dönüp durmasın diye, spot fiyatına fikslediler kaldıracı, iyi de ettiler.. herkes dilediği gibi yapsın shortunu
Bugün de kasa eksilmiş 15260 ceton, herifin pek bi cetonu kalmamış makinada
50binci abi de baktı olucak gibi değil havlusunu atmış gözüküyor, yarın piyasa yine uyuz moda döner, kuş uçmaz kervan geçmez bir yer oldu yaw, eskiden buralar dutluktu.
Robotlar bitirdi bizi :he:
Info ya sağlam ceza kesmiş SPK. Bu eleman kurum değiştirir yine yakında. Once Yfas simdi Info yarın başks bir yer.
Şarkıcı Gülben Ergen hastaneye kaldırıldı
geçmiş olsun belki de KY ahı tuttu
İnfo nun şu an yaptığı bir şey yok. Malı olan, malını ordan satıyor...Geçmiş için verilen 3 milyon cezada bence fazla değil... Daha fazla verselerdi keşke..
Açığa satış yasak, kredi kullanımı bazı tahtalarda yasak, patronlar hisseler pahalı desin, robotlarda fazla kıpırdamasın derken hacim belli şu an. Can çekişen bir borsa..
Bu borsa 5000 e bu yasaklar olmadan geldi ..
Viop u kapatıp, Spotta mal satmayı da yasaklarsak her şey düzelecek İnşallah....
İsrail-Lübnan hattında gerilim tırmandı! "Kimse bizi sınamasın"
Spot da açığa satış olmadıkça hep kötü kapanışlar olacaktır, bütün günlükçüler mal alıp yukarıdan satmak istiyorlar, tahta yapıcıda günlükçüye para kazandırmak istemeyip, düşüşe izin veriyor, hatta alttan eşleştirmeler gerçekleşiyor, açığa satış olsa yukarı yapan bazı hisselerde günlükçü mal almayıp açık yapacaktır, tahta yapıcıda günlükçü sıkıştırmak isteyip yukarı kapanış deneyecektir, bu yukarı hareket diğer hisseleri de yukarı tetikleyecektir,
NATO için onay bekleyen İsveç'ten, Türkiye'nin talebine ret
İsveç hükümeti mahkemenin kararını onayladı. Türkiye'nin istediği terör zanlısını iade etmiyorlar...............✈⛽
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Uzun yıllar ekonomi yönetimimizde yer alan Mehmet Şimşek kardeşimizin koordinasyonunda bir ekip, bu doğrultuda hazırlıklar yapıyor" dedi
Twitter vs VPN ile giriyorum bu sefer o ülkenin trend topikleri geliyor. Geçen Hollanda Schiphol 2025'den itibaren gürültü nedeni ile gece uçuşlarına kapanıyormuş, 10 bin civarı uçuş etkilenecekmiş. Transfer Hub'ı olduğu için bir kısım yolcu alternatif havalimanlarına kayabilir.
THY'de yolcu doluluğu artmış ama esas olarak arz edilen yolcukm de artmış katlamalı bir durum olabilir.
İstanbul Kars otobüs 750 TL'den başlıyor, Bakan Kars'a kadar uzatacağız diyor ama YHT vs 10 yıldan önce bitmez gibi. Uçaklar benzini ÖTV'siz alıyor KDV'yi de tamamen mahsup ediyordur, otobüsçü pek fatura kullanmadığı için belki tam mahsup edemiyor yolculuk pahalıya geliyor.
https://tr.euronews.com/2023/04/04/a...i-yapilmayacak
TCMB'den bankalara yeni talimat
Olumsuz haber olarak yurt dışından deprem nedeni ile sağlık turizmi azalıyor deniyor. Fuarlar da etkilenebilir demişler. Otel vs için depreme dayanıklılık sertifikası vs önerileri görüşülüyormuş.
Turizm rakamlarına dikkat etmek gerekecek.