Evet dikkatli olunuz.
Mesela ben tevellüt xx73 yazıyorum . Kimse yaşımı bilemiyor.
Tevellüt sır bizim.
Printable View
Bim çok konuşuluyordu burda
Bu donem ki Tek iyi bilanço denebilir
Sunu da soleyim pgs çok teminat yiyor ondan kapattım biraz da geri kalanları değerlendirmek icin
Çeviriler yanlış değilse powel ilk faiz indirim sinyalini verdi
Son dakika | AK Parti ve CHP için ittifak mesajı! Bahçeli ilk kez gündeme getirdi: Altılı masa da destek versin
babalar, büyük para, finans kapital tabii ki bahçeliyi istemiyor, mhp şu an itibariyle en anti-amerikan, en küreselci karşıtı pozisyonda.. reis ise belli ki, batıya yanaşıyor, belki de batıyı kafadan karşısına almaması gerektiğini idrak etti.. bu boşanma sancılı geçmeye aday.. 1.temmuz sinan ateş davası ilk duruşmaya mhp olarak katılacaklarını söyledi bahçeli bugün.. ertesi gün adli tatil başlıyor, 2 ay yargı tatilde olacak
reisin takvimi yoğun önümüzdeki 1 ay
yarın ispanyayla başlıyor, ispanya avrupada en kafa dengi müttefik, ortak savaş gemisi üretiyoruz, gazze davasına müdahil olacak kadar israil karşıtı.. 13-15 haziran italyada olacak, G7 zirvesi var, meloni zirveye derinlik kazandırmak için bi kaç lider daha çağırmış, reis de onlardan biri, libya- petrol- mülteci işlerini konuşacaklar.. bayramdan sonra kazakistan astanada toplanacak olan şangay işbirliği örgütü zirvesine katılacak, burada uzundur görüşemediği putin’le görüşecek.. sonra azerbaycan şuşada toplanacak olan türk devletler topluluğu zirvesi var.. 9.temmuzda kürede yılın en önemli toplantısı olan nato zirvesine katılacak, belki bidonla bi resim de verir.. sonraki hafta avrupa toplantısı var, fransız icadı olan avrupa siyasi topluluğu zirvesi, ab üyesi olsun olmasın bütün avrupa, kıbrıs rum devletini resmen tanımıyoruz ama bu tür ortamda karşına alıp konuşabiliyosun, londrada zaten zirve
bu arada gri liste kararı belli olacak, bunun evvelinde kripto yasasının çıkması lazım, madem kriptoya işlem vergisi koyuyoruz, hisse senedine de koyalım- işi karıştırmak isteyenler işbaşında
İstinaf tarafından kesinleşen yargı kararının ardından 2 Nisan 2024’te TÜİK’e tekrar İdare Mahkemesi’nin kararını uygulaması için talepte bulunduk. 15 Mayıs 2024’te TÜİK’in E-69662481-622.03-35790 sayılı DİSK’e gönderdiği yazı ile yanıt verilmiş ancak “madde sepeti ve ortalama madde fiyatları listesi” ise tarafımıza iletilmemiştir. Öte yandan ilgili yazıda, “Ancak 2022 yılı mayıs ayından itibaren Kurumumuz tarafından hesaplanmayan ve yayımlanmayan ortalama madde fiyatlarının, halen Kurumda mevcut olmaması nedeniyle gönderilmesi mümkün olmamıştır” ifadelerine yer verilmiştir. Bu açıklama oldukça tuhaftır. TÜİK’in elinde ortalama madde fiyat listesi olmadan enflasyonu nasıl hesapladığı muammadır.
Öte yandan TÜİK’in bu açıklaması ile ilk gerekçesi arasında büyük çelişki vardır. TÜİK, 22 Haziran 2022 tarihinde yaptığı TÜFE Madde Sepetinde Madde Bazında Fiyat Yayımı Yerine Daha Detaylı Endeks Yayımına (COICOP-5) Geçiş Hakkında Kamuoyu Duyurusunda Haziran 2022’de ortalama madde fiyat listesini yayımlamayı bırakmasının nedeni olarak söz konusu tablolarının yanlış anlama ve yanıltıcı değerlendirmelere sebebiyet vermesini göstermişti.
TÜİK Başkanlığı’na soruyoruz: 2022 yılı mayıs ayından itibaren Kurumunuz ortalama madde fiyatlarını hesaplamıyorsa tüketici fiyat endeksini nasıl hesaplıyor? Mayıs 2022’den itibaren madde fiyat listesindeki ürünlerin fiyat değişimleri hesaplanmıyorsa enflasyonu nasıl açıklayabiliyorsunuz?
gümüş ons çaktılar tekrar......İsrail tarafında bir şeyler olacak bugünlerde......hükümet değişimine kadar gidecek bir çalkantı olacak herhalde......
kamuoyu-duyuru-11.pdf (tuik.gov.tr)
biz muhatap değiliz demiş adamlar
Kim yaptı miki yaptı😝😝
Tuik bugün madde fiyat listesini açıklamıyorum diyebilir. Ama yarın rüzgar başka yerden esmeye başlayınca eli mecbur o listeleri denetçilere mahkemelere ve dahi halka açıklayacak.
Siyah Kuğu’ yatırımcısı uyardı: Borsalar önce ralli yapacak sonra…
Karamsar borsa tahminleriyle tanınan ve borsalardaki en kötü senaryoya yatırım yapan Mark Spitznagel S&P 500’den %12’lik yükseliş beklediğini açıkladı. Ancak bu yükseliş dev bir çöküşün de habercisi
Bu arkadaş nerede. ZDX LUNAR.5 dolar endeks diyordu....
Hatta ,BUNDAN SONRA kimsenin görmeyeceği bir rallideyiz,diyordu...
Merak ediyorum,HALA AYNI DÜŞÜNCEDE Mİ?
Günlerce YAZDI.....Benim bildiğimi sen bilseydin,böyle konuşmazsın...diyordu...Üstelik ISRARLA VE SÜREKLİ İDDİALI KUNUŞTUĞUNDAN elbette bir cevap vermeli...
Bir de ,BEN SERTİFİKALIYIM AMA SEN HARRANLISIN,diyordu...:)
https://i.hizliresim.com/de7ir0c.PNG
https://i.hizliresim.com/8zranxb.PNG
Oha o nasıl açılış:oleyo:
Açılış gibi değil de, bir şeyi fiyatlıyor gibi açtı.
bimas a bakın ....haber mi var.......
maşallah badem sporuma :)
Adamlar veriler bizde yok demiş.
Nasıl anlatmalarını istiyorsunuz.
https://m.youtube.com/watch?v=E5rAuW...O8IHlvaw%3D%3D
Makas aşırı düşük bu arada 14 bine dustu