Meclisin ne gibi önemi kaldı ki?
Printable View
Limon olmuş 150 tl
Bu ne yaww, almam, ğittim limon tuzu aldım, az bişi, sulandırdım dahada iyisi oldu, bu ne yawww
Tuttuğu nu yatıyor herkes:(
Sürünün en çok nefret ettiği şey, farklı düşünen bir insandır. Sürü aslında onun görüşünden nefret etmez, ancak bu kişinin kendi başına farklı düşünme cesaretine sahip olmasını sevmez. Bu sürünün tam olarak anlayamadığı bir şeydir.
—Arthur Schopenhauer
GÜNÜN SÖZÜ
bomboş bezdirici bir gün oldu. maalesef ki ne maalesef :Sad:
bence yine de yatayda biraz daha sürünüp harekete başlaması çok daha olası.
bazı dönemler bunu yapmadan önce aşağı pin bar atıp longörleri resetlediği de olmuştur.
bugün aksen çok dikkatimi çekti. incelemek lazım.
bekleyelim bakalım.
Aksen kazancı holding sıkıntı var kardeşler arasında
https://www.sozcu.com.tr/kazanci-hol...enildi-p187808
Haberin vardır ama yine de bulunsun.
https://www.sozcu.com.tr/amp/kazanci...enildi-p187808
gözün petrolde olsun, saat 15:45 de petrol yukarı gittiği için satış geldi :ok:
64$ dan 66 $ a çıktı, grafik altta :)
https://www.investing.com/commodities/crude-oil
Now haber izliyorum.
Spiker Ozan Bingöl
"Akp lider partisi Erdoğan 'dan sonra Akp ,
ANAP gibi,AP gibi,Dyp gibi tarihin çöplüğüne gidecek "dedi.
Yandı kanal ve spiker.
Şu tektuyu biriniz yazsaydı 6 olur 7 olur 8 olur olmadı 9 da olur az alırdım :)
yarın taban açarsa kesin alırım :oleyo:
taban 8.65 :)
Bugunun hikayesi neydi?
Vadelide ki hareketi hangi olaya bağlamalı?
SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kimi klavyeye abanır akşama kadar lak lak yapar poz almaz
kimi alır mausu eline gelişine basar fiyat ve lotların üstüne foruma bile bakacak vakti olmaz.
yeni vade yeni poz almak için uzlaşmayı bekliyorum.
bol şanslar.
Pekoş'um canım benim :kalp: endexten sonra en fazla hacim yaptığım enstruman.
https://i.hizliresim.com/3tlt4t9.jpg
vade sonları
arbitraj fonları elindeki spotu sat vadeliyi geri al
sonraki vadeye aktarabilen aktarıyor ama avantajlı fiyat olmuyor
tekrar faiz üstü fiyatlama gördüklerinde yine spot al vadeli sat yaparlar poz açarlar.
piyasa alıma istekli değil , yeni mal alıp taşımaya taze para yok,
olsa zaten vade sonları (genelde) hep eksi yazmaz arada artı piyasada olur.
burada genelde hisse konuşuluyor.. dolar kontratıyla ilgilenen yok galiba..
doların baskılandığı ortamda.. dolar artışı faizden düşük kaldığında.. dolarda short olmak kazandırmaz mı..
Sayın Bear_Bull zor bir iş yapıyorsun. Düzgün adamsın işlerin rast gitsin. Tekrar İtibar puanı veremiyorum buradan yazmak istedim.
Bugün zor bir gündü nazar olsun tekrarlanmasın inşallah. Ama bunlar olur oluyor bu işlerde.
Aylık 9300 üstü kalsa idare eder hatta 9425 kapanış beklentiyi hala masada tutar 9530 kısa vadeli düşen kırılım yeri. Aralık iyice daraldı bu vade sonu işleri bazen çok değişik oluyor.
Bir gün malum bir kağıt var elimde bekliyorum 40 önemli direnç ayın son günü üstünde kapatacak diye. 40 ın üstüne atıyor kalamıyor adam bir geldi seansın son 15 dakikası piyasada normal bir koydu kapanış 38,5 karanlık oda bir koydu kapanış 37,5. cidden o gün borsada ne var ne yok satıp çıkasım geldi.
normal olsa mantıklı ama bu kadar baskılanmış (kendinizde vurgulamışsınış zaten) short açmak faizden 3-5 kuruş fazla kazanıcam diye , ipi bi boşalırsa nereye gider meçhul.
2018 de 8/8/2018 / 13/8/2018 3-5 günde topu diktim 1 ay öncesinde 120,000 tl ye daire satmıştım , toplamda 7-8 daire param puff oldu, üstüne 350,000 tl de borçlandım (-Bakiye ye düşerek) borcu 5 seneye bölmüştük 2 sene 4 ay borç ödedim bitirdim.
teşekkür ederim.
buradaki tüm arkadaşların işi rast gitsin :yes:
bir avuç insan kaldık :(
piyasada o şekil olması gerekenden çok farklı fiyat yakalarsam
emri gerçekleştiriyorum
zaten zararı 150,000 tl üstü ise yanlış emrini biraz uyanıksa iptal başvurusu ile iptal ettirebilir
öylesi 1 kere denk geldi iptal oldu yakaladıklarım
diğer türlü 1-10 lotluk ufak emirler denk gelirse bende yakalarsam
yanlış yapan kişiyi bulup yarısını geri veriyorum
bulamazsam da o kişinin hayrına dağıtıyorum.
benim işim (hıncım) piyasa yapıcılarla 2018 in acısını piyasa yapıcılara karşı işlem açarak çıkarıyorum.
Matematik Artık İşe Yaramadığında
5 Ağustos 2024 Pazartesi'yi hatırlıyor olabilirsiniz.
Piyasalarda kötü bir gün olarak adlandırmak bile durumu açıklamaya yetmez.
Japonya'nın endeksi Nikkei %12,40 düştü - 1987'deki Kara Pazartesi'den bu yana en kötü tek günlük düşüş.
Satış dalgası Japonya'da başladı ancak hızla Asya'ya, ardından Avrupa'ya ve en sonunda ABD'ye yayıldı.
Toplamda, küresel piyasa değerinde 5 trilyon doların üzerinde bir değer sadece bir günde yok oldu.
Ve sadece hisse senetleri değil. Petrol, diğer emtialar, Bitcoin - aklınıza ne gelirse - her şey etkilendi.
Ancak kayıplardan daha çarpıcı olan şey hızdı. İşler o kadar hızlı gelişti ki, deneyimli piyasa uzmanları bile hazırlıksız yakalandı.
O günün sabahı bizde de hisseler tabana yakın açmıştı..
gercekten isiniz cok zor piyasa yapicilara karsi, cok buyuk avantajlari var heryerde. bol kazanclar