250+250+200
Printable View
250+250+200
Seriden çıkacak aylık enflasyon rakamları. 2024 yılı. Ağustos eylül ekim kasım aralık.
2.47 2.97 2.88 2.24 1.03 = 11.59
11.59 seriden çıkacak çok büyük bir siyası falan çalkalama olmazsa ben yerine 6-7 girecek diye düşünüyorum. Sene sonu 27-28 yani 30 un altı bir enflasyon hedefleniyor.
Politika faizi kaç 43. Nerede ise 15 puan fark oluşacak ki 10 puanlık bir indirim için bile yer açılmış olacak bence. 5 ile başlayıp 2 + 2 (3+1 2+1) şeklinde 7-10 puan arası bir indirim beklentim var. Bunu bahane!! ederek dolarada bir tık hız vereceklerini tahmin ediyorum.
Diğer taraftan global tarafta bir çalkantıda olasılıklar dahilince bence. Karışık bir sonbahar bekliyor bizi bence.
Etkili Haber
@etkiIihaberr1
·
14s
Şamil Tayyar'dan Cem Küçük'e:
"Burası bir mahkeme değil, Cem Küçük de mahkeme başkanı değil. Sen burada hüküm veriyorsun.
BDDK ve MASAK raporlarını okudum. Yanlış bilgi veriyorsun.
66 milyar diyorsun, raporda yazıyor 20 milyarı eski borçlara ödenmiş diyor. Bunu söylemiyorsun."
https://x.com/etkiIihaberr1/status/1962608387264500133
Emlak vergilerine sağlam üflemişler çoğu kişi ödemez amaç belediyeler gelirsiz kalsın kimseden ses seda yok
Dedektif
@haberdedektif
·
2sn
Murat Kurum'un sosyal konut olacağını söylediği Kanal İstanbul güzergahındaki Sazlıdere Su Havzası'ndaki konutların Arapça tanıtım videoları ortaya çıktı.
https://x.com/i/status/1962831071407485270
3. Dünya Savaşı
@ww3mediaa
·
1sn
Cumhurbaşkanı Erdoğan:
“Bir taraftan büyüyoruz, bir taraftan işsizlik ve enflasyon düşüyor.
Finansal anlamda kaygılar, endişeler geride kaldı.â€
faiz düşerse enflasyonda düşer, tezine geri döner miyiz, ne dersiniz? :) bence
son emlak vergisi ne oldu kesin öğreneceğimiz site var mı?
sendikalar gerçekten sendika olsalar tüik enflasyon sepetini kabul etmezler ve işçiler için ayrı sepet talep ederler öncelikle. Örneğin tüik sepetinde kira %5-6 civarında iken bir ücretli çalışan için kira %30 un altında olamaz, gıda, eğitim diğer yüksek giderler olarak sepette yeralmalı.
Tüikin düşük ölçtüğü enflasyon sepeti ile normal bir çalışanın harcama ağırlıkları çok ciddi farklı.
Şu an içinde bulunduğumuz iklim 3 ay öncesine,6 ay öncesine göre farklı bir iklim.
Filozof doğru / haklı olarak, ' bir ırmakta iki kere yıkanılmaz ' demiş.
Anları çok hızlı yaşayıp bitiriyoruz.Bu nedenle bir şeyin / şeylerin nereye evrileceğini değil ama nereye evrilmeyeceğini daha iyi biliyoruz.
Gördüklerimiz,duyduklarımız aslında deryada bir damla.Deryanın kendisi olsa ne fayda vicdanımız bir damla.
Göle maya çalan Nasrettin Hoca ' ya sormuşlar? Hocam göl hiç maya tutar mı?
Ya tutarsa..
Kıssadan hisse,bahtımıza ne çıkarsa artık...
Ayasofya bu bozkurt battımı nerelerde :)
Muhbir
@ajans_muhbir
·
43sn
Bir şahıs: “1999’da 2 cinayetten yattım, afla çıktım.
Sonra 2 cinayet daha işledim, 11 yıl 8 ay daha ceza aldım. Sonra kulak kestim, 7 yıl ceza aldım.
İnsanlar insan gibi olsa kesip biçmeyeceğim.â€
https://x.com/i/status/1962851294801994124
memleketimden manzaralar :)
Erdoğan:
"Bir taraftan büyüyoruz, bir taraftan işsizlik ve enflasyon düşüyor."
Ben de boş bakkalım bol bol tartıyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
SON DAKİKA: CHP İstanbul Kongresi iptal oldu!
Son dakika haberi... CHP'nin İstanbul Kongresi iptal edildi
İstanbul’da da 8 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilen kongrenin iptali için açılan davada mahkeme, Özgür Çelik ve mevcut yönetimin görevden alınmasına karar verdi. 196 delegenin tedbiren görevden uzaklaştırılmalarına karar verilirken mevcutta yürüyen kongre sürecinin de durulmasına karar verdi.
açığa satışta LONG kalana yazık..!!!
14,000 masalcılarını niye piyasaya saldıkları belli oldu... :)
ciğerlerinin kıvrımlarını ezbere biliriz...
Hahahaha…. Öcalan mı büyük kılıçdaroğlu mu karar vermek zor:)
şimdi kılıcın oğlu mu başa geçecek ?:)
Herşey bofa için yapılıyor herhalde:) toparlamıştır