Valla dostum ilk aldığında bir çok arkadaş neredeyse niye aldın diye seni fırçalıyorlardı...o vakit de sorun olmayacağını ve panik yapılmaması gerektiğini söylemiştim...hisse çıkış yaptıktan sonra acaba sen ne yaptın diye merak ediyordum...iletilerine baktım en son burada yazdığını gördüm...ceza aldığını bilmiyordum...hisseni artırmış olman güzel...bu hissenin ederi elbette buraları değildir...endeks düzelince agresif şekilde zirvelerini hedefleyeceğini tahmin ediyorum..
yanlız hiç bir hisse dimdik yukarı çıkmaz...zaman zaman düzeltmelere ve dinlenmelere girmesi normal olacaktır...bazı günler gelecek ki aha bu hissenin pili bitti denilecek...oysa o vakit çıkış yapmaya en yakın olduğu vakitler olacak...bu hissede düzeltmeler muhakak olacaktır işte bu düzeltme vakitlerini tahmin edip doğru trade ile hisse adetimizi artırıyor olabilmemiz güzel olacak...bunu başarabilenleri ben her zaman kutlarım...
yok eğer tradede başarılı olunamıyorsa bence yine de sıkıntı olmaz bu hisse zaman zaman düzeltme yapsa dahi sonrasında çıkmasını bilecektir...
bu topikte zaman zaman bilgi ve tecrübelerimizi kullanarak bazı yorumlar yapıyoruz..şu ana kadar tahminlerimizin önemli bir kısmı tutuyor...yine de bilmek demek çok kazanmak demek değildir bu iş biraz da nasip meselesi oluyor...
neyse dostlar ben hepimize başarılar diliyorum...umarım datagate hepimizin yaralarına merhem olur...