-
Sahtekar bir Spek ;sahtekar bir firma sahibi bunlara göz yuman duyarsız bir spk nın arasında ancak sabırla kurtulabiliriz.Belki 1 yıl belki 2 yıl birşey beklemiyorum.Spk nın spekülatif işlemlerde verdiği ceza belli 6 ay işlem yasağı bu mudur ceza Nerede para cezası adam zaten milleti dolandırmış ve sen o adamı ödüllendiriyorsun .Ceza adamların haksız yere elde ettiği kazancın 5 katı ceza kesmektir.10 yaşında bir çocuğun bile görebileceği bu sahtekarlığı spk göremiyor .
-
Şerefli kağıt neyi bekliyosun, hiç olmazsa dünkü fiyatlara gel..
-
Borsa düştüğünde daha fazla düşüyor, çıktığında ayak uyduramıyor. Nasıl bir kağıt hala anlayamadım..
-
Halka arzda değerleme raporunu hazırlayan Meksa yatırım. Görünüşe göre objektif bir rapor hazırlamamış. SPK'ya şikayet etsek bir sonuç çıkar mı acaba?
-
Bu ne yaaa bu ne?!!
Aq çocuğu piyasa yapıcısı ne alemsin
-
Kağıtta piyasa yapıcısı Meksa. Her gün açıklama yapıyor 250 lot aldım, 250 lot sattım diye. Baktım, piyasa yapıcılığında amaç fiyat istikrarı ve likiditeyi sağlamakmış. Zaten asgari 250 lot alıp satması gerekiyormuş. Meksa'nın amacı yasak savmak. Kağıt halka arz aşamasında makyajlı hesaplamalarla millete kitlenip fiyatı yukarı çekilerek elindeki milyon lotları boşaltan bu haysiyetli ve akıllarında dolandırıcılık geçmeyen Meksa. Şimdi milletle dalga geçer gibi işlem yapıyor.250-500 lotlarla fiyat istikrarı sağlıyor. Tabii ona bunu yaptıran da şirket, esas suçlu onlar ve buna izin veren SPK. Ondan sonra kalkıp millet borsaya ilgi göstermiyor, Bist' de derinlik yok diyorlar. Senin niyetin milleti düdüklemek için borsaya açılmak. Son dönemde 3-5 şirket yeterli talep gelmediğinden arzdan vazgeçti, piyasanın kötülüğü yanında bu zihniyetinde bunda etkisi var ama esas sorun kötü niyet..
-
Halka arz olacak şirket borcu az olmalı sonra yaptığı halk arzdan gelen parayı yatırım için kullanmalı o zaman nasılda güçleniyor piyasa. Adamlar halka arz oluyor ama borçlarını kapatmak için ilk halka arz ilk borç ödeniyor sıcak para hoşuna gidince baskıla alttan al yukarıdan sat yapıyor sürekli likitide sene de 1 defa bile bunu yapsa işçilerin sigorta yeme içme maaş gibi giderlerini karşılar bu gibi şirketler. Fabrikada sadece patrona çalışır.
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Havalar ısınmaya başladı. Hadi safkar, sen de serinletmeye başla, bekletme bizi..