bu yanlis f/k : 6.27
100 milyon bile kar gelse (ki bu mumkun degil) fk 3 gibi olur o dediginiz rakam olmuyor
yatırım tavsiyesi değildir
Printable View
Hocam tradeall ideal veri terminali anlık verileri bu şekilde..
https://i.hizliresim.com/AeUElu.jpg
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hakikaten bu kadar hatalı bir sistem olamaz. (sizin bir sucunuz yok olani aktarmisiniz)
309 milyon (su an) piyasa degeri var / 49.5 (son 12 ay kar) = 6.25 fk
dogrusu budur
oradaki fk yerine pd/dd olmasi lazim o 2.97 ?? adamlar fk ile pddd arasindaki farki bilmiyor diyecegim ? ama bence yazilimsal hata vardir
Hocam bu hata ucuz olmadığını düzeltmez sanırım..[emoji16][emoji16]
Herkes A1 e yükleniyor ama bu hissenin gizli silahı A1 olacaktır..
A1 in halka arzı çok heyecan verici olur..
Tabiki biz hayal edip bu beklentiye oynuyoruz..
Ben şirketten sadece başarılı bir bedelli süreci istiyorum..
Bu süreci doğru yönetebilirse yani ali cengiz oyunlarına girmeden hisseyi manupüle etmezse hisse fiyatı diri duracaktır..
Gecende yazdım patron kazan kazan stratejisini gütmeli.Yatırimciyi küstürmeden aynı gemide olduğumuzu bilerek hareket etmeliler..
Bugün canlı izleyenler gormüştur sadece 4850 lot satışla devre kesebiliyor..yine tek tuş 3800 lot alımlar %3,5 yükselebiliyor..
Hisse çok sığ en ufak bir güzel haberin hisseye inanılmaz katkısı olacaktır..
Asla ytd..
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ucuz degil cok ucuz hatta
bizim karimiz tamamen faaliyetten gelen kar, su anda bu hisseden daha ucuzu yok
ve yeni kar ile fk daha da dusecek
tabi a1 capital guler yatirimcilari icin amiral gemidir her zaman soyledigim gibi, bana kalsa rta paylari satilsa daha iyi olur diyecegim ama nasil olduysa zamaninda rta icine %43 a1 capital payi koymuslar. Bu sebeple mecburen rta da kalmali.
bu arada a1 capital icin 1 mart pazartesi son gun bilanco icin
yatırım tavsiyesi değildir
A1 2020 2. çeyrekteki karının yaklaşık 20 milyonu güler hisse satışından geliyor
aldatmasın bizi
80 milyon kar açıklarsa normalde 60 yapmış demektir
2021 de 80-100 beklenti normal olur
1 mart pazartesi a1 capital bilancosu icin son gun
bunu not edelim
O değil de benim korkum sürecin İzdemir'de olduğu gibi çok uzun sürmesi. Rüçhan kullanımı 12 Şubat'ta başladı 9 Nisan'da bitecek. Bu nasıl bir mevzuatsa artık. Bizde de böyle bir şey olursa RTALB'i senin dediğin yerlere garanti getirirler hayek hocam.