Kim bu cilgin 5 milyon tl lik alim ?
Printable View
Çılgın emir iptalimi yaptı yoksa daha çılgın birimi çaktı malları. Ytd
25.07.2017 tarihinde Yataş Yatak ve Yorgan San.Tic. A.Ş. payları ile ilgili olarak 12,14-12,35 fiyat aralığından 105.278 adet alış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Yataş Yatak ve Yorgan San.Tic. A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız 25.07.2017 tarihi itibariyle %1,07 sınırına ulaşmıştır. İşlem detayları aşağıda verilmiştir.
Merhaba, derinlik ekranını aldıgınız kurumdan eşanlı alıp satanları görmek icin lisans isteyin ( sanırım 12 tl aylık fiyatı), kim almıs kim satmış o emir kimin , toplam alım satım yapan kurumların listesi görürsünüz. tavsiye ederim.
Burası bayağıdır sessiz. Bugün itibari ile İPEKE den çıkış yaparak tekrar Yataş'a yönlendim . Sanki artık bu seviyelere veda etme vakti geldi gibi. Eski göz ağrım, bilanço dönemine geliyoruz biraz kıpırda...
11 ay önce 3 seviyesini gören bir kağıt olmasaydı şu son 1 aydır oluşturduğu teknik görüntü için patlamaya hazır bomba derdim ama insan ister istemez çekiniyor. Zaten suskun olmasının nedeni de bu. Yeni yatırımcı bu kadar çıkmış kağıda girmeye cesaret edemiyor. Yeni bir haber , bilanço yada fiyat hareketliliği olmadan... Elinde tutan da merakla 2. çeyrek bilançosunu bekliyor. Yataş beni hiç yanıltmadı umarım yine yanıltmaz...