Dostum sabır ..... Spegi çok şerefli :) ama beklemek şart .
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Dün gece açtım ZOREN i inceledim. bu peruklunun senetleri adamı hayatından bezdirirde.... ZOREN bu OSmangazi dağıtımı falan almış , bazı yatırımlar bitmiş faaliyete geçmiş , 2018 başında devreye girecek olanlarda var. Baktım Faaliyet karı ışık yakmış... tek risk açık döviz pozisyonları.....yani döviz borçlanmaları... Ama yani sektöründe büyüklerden ve büyük oynuyor.... Fiyata baktım. usd bazında yerinde sayıyor.... Bu Zorlu dedim adamı deli eder , ama her senedin bir zamanı vardır elbet dedim.... Bugün ZOREN alayım dedim 1.61 kapayan senet ..... 1.64-1.65 oldu. gelde kafayı yeme... atladık 1.65 ortalama ile .... Bakalım hayırlısı...... hiç güvenmem Zorlu senetlerinde puştluk çoktur..... ama değerleme olarak ucuz kaldığına inanıyorum ZOREN in atladım bakalım. Buradada uzuncuyum......
VESBE de pozisyonları tutmaya devam orada zaten Temettü ortağıyım......
-----------------------------------------------------------------
Yatırım tavsiyesi değildir....
Cuma dan geldim , Vesbe yerinde patinaja devam. Bu spek ana avrat sülalesine saydırmayı seviyor. Cumada günahlarımın bağışlanması için bol bol dua ettim. şimdi spek in 7 ceddine saydırıyorum. :) adam böyle seviyor olsa gerek. Salak mıdır nedir. Yukarı yürümeden sana senetmi satıcaz sanıyorsun be ahmak..... istediğin kadar takla at , alacağın 3 ün 1 i...... Sıfatlardan sıfat beğensin..... Sorun değil ZOREN dede VESBE gibi beklerim.... USD bazında bakınca Zoren kelepir...... ve bilançoda ışık var.... usd borçları tabiki handikap..... ama sahip oldukları varlıkları usd bazında değerlerini açıklasalar eminim şu anki fiyatının 3 katı..... nasıl olsa %15 i halka açık. bu PEruklu zerre kadar yatırımcısını düşünmüyor.... Düşünse bu hallerde olmaz..... zaten ne malum kendisinin böyle zevk almadığı ? Neyse Vesbe de temettü alırız , Zorende yatar uyuruz :)
--------------------------------------------
yatırım tavsiyesi değildir.....
hayatımda küfür etmeyen biriydim. en pis söylediğim laf ağzını kırayım lafıydı ve herkes dalga geçerdi.... ama borsa sayesinde küfürbaz oldum. küfür bir tür terapi oldu.... . son 1.5 yıldır VESBE deki spek bozuntusu nasibini alıyor . her gün, günahlarım onun boynuna. nasıl olsa nasıl bizim yatırımlarımıza göz dikip günaha giriyorsa , küfürlerinde günahı onun boynuna :)
Ayrıca SPK denen yapı, Halka açıp milletin paralarını toplatıp , sonra milletin bunları tokatlamasına göz yumuyor....... son vurgun BEYAZ denen hissede.... 88 tl olmuş , sen müdahele etmiyorsun ... Sonra birileri çarpılcak , dolandırılcak ..... acaba sende bu vurgunlardan yüzdemi alıyorsun SPK????? senin yatırımcıyı koruman gerekmezmi ?????
şimdi sorarım sana PİYASA değeri denen bir şey var. o firmanın o parayı etmeyeceğini APTAL bile bilir..... ama tabi nede olsa işi bilmeyen kumarbazlar kaybetmeye mahkum ....... işi bilenleride PATRONLAR yada spekler baskı yaparak ellerindeki malı almadan gitmiyor..... Sonrada BORSA ya yatırımcı çekmek için napmalıyız diye Tv lerde konuşurlar dururlar.... böylesine zihniyette gelmesin zaten !!!!! 4 milyar tl piyasa değerinden işlem göruyor yani neredeyse AYGAZ la aynı piyasa değerine sahip.... alt tarafı oto kiralama..... 100 milyon tl özkaynağı görünen şirket. İnsanların dolandırılmasına seyircimi kalacaksın SPK ?
bu ülkede ne doğru düzgün işliyorki ?
-------------------------------------------
yatırım tavsiyesi değildir.....
hakikaten ben de baktım da Beyaz denen filo araç kiralama Şirketi'nin piyasa Değeri 1 milyar dolar ve vesbe nin tam 2 katı
ve beyazın , f/k sı ise 424 yanlış duymadınız rakamı pd/dd 41
ne yapıyor Beyaz : araç kiralıyor
vesbe ne yapıyor milyonlarca teknoloji ürünü yapıp Satıyor milyarlarca dolar getiriyor.Ve f/k sı 7
utanın utanın YAZIK Yazık
bu nasıl iştir
yazıkkkk