Yeni sanırım twetter da az önce
Printable View
hisse bu gün gördüğü en yüksek yerden kapattı (15,15) buda hissede alış iştahının en üst seviyesinde olduğunu gösteriyor...hisse ayrıca 15,00 psikolojik seviyesinin üzerinden bir kapanış yaptı bu şekli ile hissede satış baskısı artık neredeyse kalmadı diyebiliriz...bu hissede artık zedeler de yok bu yüzden de herkesin yüzü gülüyor...
işlem hacmine baktığımda bu gün 3,5 milyonluk işlem hacmini görüyorum...dün bu miktar 4,4 milyon imiş ondan önceki iş gününde ise 3,25 milyon imiş...görüldüğü üzere birbirine yakın işlem hacimleri söz konusudur...bu tür durumlar hissede çıkışın devam edeceği işaretleri var..ayrıca tedavüldeki lotların ky lar arasında çevrildiği izlenimini de ediniyorum...ayrıca satış yapan ky ların bu hisseyi kaçırma korkusu ile tekrardan ısrar ile alma çabası da göze çarpıyor...
tüm bu işaretler bize hissenin yarın tekrardan alıcı ile açılacağını gösteriyor...umarım bu güzel çıkışlarının devamını getirir...
şirketin zaten pazar sorunu yok gibi görünüyor. Güçlü ar-ge'si olan, piyasa taleplerine çok hızlı yanıt veren bir şirket.
Nexus 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
15.15 kapanış ile birlikte yeni hedeflere yol almaya başladık. Piyasada lot sayısı çok az. İsteseler tavan tavan götürürler. Ancak uzun vadeli yatırımcıya kazandırmak istiyorlar. Yılsonu 100 milyon civarı kar gelecek ve bunu gören akıllı yatırımcı bu hissenin şu an bedava olduğunun farkında😉
benim de yaptığım hesaplamalarda 103-116 milyon gelme olasılığı yüksektir...tabi bu hesaplamayı 2016 istatistiki bilgilerine göre yaptım...eğer 2017 bazı yönlerden daha iyi olursa bu kar miktarı artabilir...
öyle bir durumda hissenin 20-25 tl gibi fiyatlara çıkması gerekiyor....bundan sonraki çeyreklerde de gelecek kar önceki çeyrekleri teyit edecek şekilde gelirse hisse yoluna emin adımlar ile gider...
şirket şu anda inanılmaz agresif bir büyüme içine girmiş...cezayir ve endonezyadan çok şey bekleniyor ve bu iki ülke bu şirketi bambaşka yerlere taşıyabilir....
Maşaallah barekallah****
OOOOO oooo KEKO sende deep gibi diyorsun sanada saldırmasınlar:oleyo: