Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Beni bir gozleri ahuya zebun etti felek... Yine mi vişki...
Alıntı: Originally Posted by eaw Notebook aldım aksam eve geldim içinden adaptör çıkmadı böyle bişey var mı ya[emoji20][emoji20] Bu devirde ssd olmayan notebookta almışsındır kesin sen
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu Bu devirde ssd olmayan notebookta almışsındır kesin sen Mert sdd'li olanlar ateş pahası... Biz hard gidiyoruz. Eski adamız...
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Mert sdd'li olanlar ateş pahası... Biz hard gidiyoruz. Eski adamız... 2500 liraya dolu var Eskiden harddiskli alir SSD takardik simdi m2 soketi varmidir nvme takabilirmiyiz diyr dusunuyoruz..
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Yine mi vişki... Hem de ne viski emmi... Bu eaw icin soyledim sarkiyi
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu Bu devirde ssd olmayan notebookta almışsındır kesin sen O nasıl oluyo ya gerçekten altta adaptör yeri boş ama kutudan da çıkmadı
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu 2500 liraya dolu var Eskiden harddiskli alir SSD takardik simdi m2 soketi varmidir nvme takabilirmiyiz diyr dusunuyoruz.. Özelliği ne peki . Ekran grafik kartı işlemci RAM ssd vs çok farkeder farklı özelliklerde . Benim laptopun aynı özelliklerde 7000-8000 tl civarında şu anda bu sene aldım ben Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Alıntı: Originally Posted by eaw O nasıl oluyo ya gerçekten altta adaptör yeri boş ama kutudan da çıkmadı Murphy neder ac oku eaw