Originally Posted by
kabile reisi 61
Burada kimin yatırımcı dostu kimlerin düşmanı olduğunu ancak Allah bilir ama bunu şemsiye iliklerime kadar açılınca anladım..Kimileri bu hisse çok primlendi ederi bu rakamlar değildir eninde sonunda 0.30 krşlara gelecek dedi inanmadık,kızdık,hain ilan ettik kimbilir belkide o öyle istiyordur tabiiki bilemeyiz ama her şerde bir hayır vardır mantığını yürütemedik ki keşke inanıp satsamışız dedik ama çok geç olmuştu..Kimileri daha çok yolu var geri dönüşü yok düzeltmeler yapar ama çaresi yok 1.tl'nin üstüne atacak dediler inanç,umut,direnç aşıladılar ki bende biliyordum 1 tl'nin üstüne çıkarsa 2 tl'ye kadar yolu açıktı ama öyle beklediğimiz gibi olmadı olmayacaktı bize gaz verenlerde gitmeyeceğini biliyordu çünkü sipek hisseyi 0.70 -0.95 arası git gellerle yüz milyonlarca lotları bizler gibi saf yatırımcıya arz etmişti bile tabiiki bizim gazcılarda çoktan hisseden ayrılmış ne zaman 0.30 krşlara düşeceğini sabırsızlıkla beklemeye koyulmuşlardı bile ellerini ovuşturarak..Tek bir kişiye teşekkür ediyorum o kişide adamın dibi delikanlı Caturcutur kardeşimdir..Bize verdiği ağır zararlar yetmezmiş gibi hala hisseye sahip çıkmayıp diplerinde diplerine gömmeye çalışıyor hırsız,dolandırıcı harami başı.. The and..