150 milyon dolara satılan yalı Şehzade Burhanettin Yalısı
...
1 adet ev fiyatına bile değil piyasa çok ilginç bir noktaya geldi...
Printable View
150 milyon dolara satılan yalı Şehzade Burhanettin Yalısı
...
1 adet ev fiyatına bile değil piyasa çok ilginç bir noktaya geldi...
1.02 kalislar macd saatlik vve günlük pozitife cikiyor
Bugün GK'ya gidemeyeceğim.
Zaten gerekli çoğunluğu toplayacaklarından da şüphem var.
Bunlar bilgi vermek hususunda çok yavaş dolayısıyla gidebilecek ortaklardan bilgi aktarırsa "hayır duamızı" alırlar. Gördüğünüz gibi işimiz Allah'a kaldı.SM-T290 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ŞekerBank kedi olalı bir fare tutmuş ve GK toplanmış. Temsilen biiiir sürü Amerikan Fonu -ki muhtemelen "God damn what kind of a bank is this, this must be a convenient store not a bank" diyorlardır- katılmış. Yahu bunlar bir de profesyonel olacak gidip biz amatörlerin yaptığını yapıp bu bankaya ortak olmuşlar. 4 tanede TC vatandaşı gitmiş ortaklardan.
SM-T290 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son iki haftadir son alimlari yaptim. Bakalim bir seneyi askindir bekliyoruz. En son gyo faciasinin uzerinden nerdeyse bir sene gecti. Insallah bu sefer halka arzi yapabilirler. Gecen sefer ellerine yuzlerine bulastirmislardi.
Halka arz olmasi durumunda speklerde destek atarsa umulmadik seviyelere gitme potansiyelide yok degil. Tek ayak bagi kazaklarin mal cikma ihtimali.
Onunuzdeki ilk direnc 1.25 lerde kirar ise tekrar 1.50 1.60 lari konusuruz. Devaminda onu iyice acilir. Gerileme durumunda 1 civarina kadar saliyor. 1.25 i kisa vade de kiramassak ek alim icin 1 ler beklenebilir.
Banka değil sanki bir kaç aracı kurumla kanka.1-2 kademeye oynuyorlar. Aslında bu hareketlere patronlarının yargılanması lazım. güvenip alana Allah yardım etsin.
Seker gyo bu sefer onaylanacak gibi gözüküyor.
150000 lot ile ufak bir risk aldim
Hayırlısı bakalım. Ben de 40 000 lotla zararda bekliyorum.Fiyati normal koşullarda oluşan bir banka değilmişmis.Inşallah halka arz ile değişir.